الومدیکال و مدتور لجستیک دو محصول جدید از آریا مدتور

در گردهمایی مدیران بیمارستان‌های دارای بخش بین‌الملل رونمایی شد؛

0

فعالان حوزه پزشکی در بخش‌های بین‌الملل بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، به دعوت استارتاپ آریامدتور گردهم آمده و از چالش‌ها و مسائل مربوط به حوزه گردشگری سلامت به بحث و تبادل نظر پرداختند. در این همایش از دو محصول جدید شرکت گشت سلامت آریا با نام‌های الومدیکال و مدتور لجستیک رونمایی شد.

نخستین گرهمایی مدیران بیمارستان‌های دارای بخش بین‌الملل (IPD) دوشنبه، 8 بهمن‌ماه در سالن همایش‌ هتل اسپیناس پالاس با موضوع گردشگری سلامت برگزار شد. در این همایش که به همت شرکت آریا مدتور برگزار شده بود، از دو محصول جدید مدتور لجستیک و پلتفرم الومدیکال رونمایی شد.

سعید هاشم‌زاده، رئیس اداره گردشگری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمد جهانگیری رئیس انجمن گردشگری سلامت کشور، رضا زرنوخی، رئیس انجمن وی‌سی ایران و روسا و کارشناسان IPD بیمارستان‌های تهران و تعدادی از شهرستان‌های کشور مهمانان این گردهمایی بودند.

رونمایی از سامانه مدتور لجستیک

مدتور لجستیک، سامانه‌ای است که تمامی خدماتی که یک گردشگر سلامت به آن نیاز دارد، غیر از خدمت درمانی، نظیر حمل‌ونقل و اقامت را به او ارائه می‌دهد.

محمد هادی شجاری، رئیس هیات مدیره آریا مدتور، با اشاره به اینکه در شرکت گشت سلامت آریا از صفر تا صد خدمات مورد نیاز گردشگران درمانی ارائه می‌شود، گفت: «امروز استارتاپ آریامدتور، مجموعه‌ای 60 نفره است که به 5 زبان و در 50 کشور خدمات متنوعی در حوزه گردشگری سلامت به کاربرانش ارائه می‌دهد.»

شجاری در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به 4000 بازدید روزانه آریامدتور بیان کرد که این استارتاپ در هر فصل رشد 100درصدی در درخواست‌ها را تجربه می‌کند.

الومدیکال، پلتفرم گردشگری سلامت

در بخش دیگری از همایش، پلتفرم جدید شرکت گشت سلامت آریا با نام «الومدیکال» رونمایی شد. جواد بیات مدیر پروژه الومدیکال و محمدهادی شجاری، الومدیکال -اولین پلتفرم جامع گردشگری سلامت در ایران- را معرفی کرده و اشاره کردند که الومدیکال حلقه وصل‌کننده بیماران و بیمارستان‌ها است و هدف اصلی آن معرفی پتانسیل‌ و ظرفیت‌های گردشگری سلامت ایران به تمام کشورها است.

پیش‌بینی میزان سرمایه‌گذاری روی استارتاپ‌ها برای سال 98

رضا زرنوخی یکی از سخنرانان این همایش، در رابطه با وضعیت سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری و سرمایه‌گذاری در اکوسیستم استارتاپی ایران صحبت کرد. او پیش‌بینی سرمایه‌گذاران خطرپذیر در سال آینده را به این صورت بیان کرد: «با بررسی تمایل و امکان سرمایه‌گذاری 16 عضو انجمن که پورتفوی سال آینده‌شان مشخص بود، پیش‌بینی ما این است که سال آینده حداقل ۱۹۵ میلیارد و حداکثر ۴۵۰ میلیارد تومان روی استارتاپ‌های ایرانی سرمایه‌گذاری خواهد شد که احتمالا بخشی از این سرمایه به سمت استارتاپ‌های حوزه سلامت خواهد رفت.»

 

برنامه این همایش شامل دو پنل تخصصی با موضوعات چالش‌های گردشگری سلامت در ایران و بررسی بازار گردشگری سلامت و روش‌های جذب بیماران خارجی نیز بود که کارشناسان حوزه به بررسی مسائل و بیان تجربیات خود در این زمینه پرداختند.

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.