رویداد معرفی نیازهای آتشنشانی تهران با هدف همکاری با استارتاپها و شرکتهای فناور، روز سهشنبه21 خرداد امسال با همکاری و مشارکت سازمان آتش نشانی تهران، صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران در حاشیه اینوتکس 2019برگزار شد.
رویداد معرفی نیازهای آتشنشانی تهران با هدف همکاری با استارتاپها و شرکتهای فناور، روز سهشنبه21 خرداد امسال با همکاری و مشارکت سازمان آتش نشانی تهران، صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران در حاشیه اینوتکس 2019برگزار شد.
به گزارش شنبه پرس در این نشست که در حاشیه هشتمین نمایشگاه بینالمللی فناوری و نوآوری(اینوتکس) در سالن خلیج فارس نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد، مهدی داوری مدیر عامل سازمان آتش نشانی تهران گفت:« تهران شهر ایمنی نیست و ضریب ایمنی این شهر در حوادثی مانند آتش سوزی پایین است. او با اشاره به ماموریتهای انجام شده، مقابله با حوادث و آتش سوزیها را اصلیترین وظیفه سازمان آتش نشانی دانست.»
داوری روند روبه تغییر تحولات و حوادث که ناشی از دگرگونی زندگی شهری و توسعه اجتماعی است را مورد اشاره قرار داد و گفت: باید تعریف جدیدی برای مقابله با حوادث داشته باشیم.
مدیر عامل آتش نشانی تهران افزود: نیازهای تکنولوژیک برای مقابله با حوادث نوین امری ضروری و غیرقابل اجتناب است. سبک شدن سازهها و تغییرات مصالح بکار رفته در ساختمانها، سرعت گسترش حریق را افزایش میدهد. به تناسب آن باید با فنآوریهای نوین، بتوانیم هزینههای ناشی از حوادث را کاهش دهیم.
او ادامه داد :« سود جستن از تجربیات استارتاپها دردستیابی به ایدههای نو وجذاب شدن آموزشها، از جمله برنامههای سازمان آتشنشانی است.»
استفاده از ظرفیت استارتاپها برای رفع نیازهای سازمان آتش نشانی
مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز دراین نشست به ارائه توضیحاتی پیرامون خدمات صندوق پرداخت و گفت: «خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی به سه دسته کلی تسهیلات، سرمایه گذاری و توانمندسازی تقسیم میشود.»
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه در رابطه با خدمات این صندوق به شرکتهای فناور در حوزه سرمایهگذاری نیز عنوان کرد: «صندوق دو دسته خدمت مهم دارد که یکی سرمایهگذاری در حوزه استارتاپها و طرحهای فناورانه و دیگری ایجاد و مشارکت در طرحهای مشترک است که در این زمینه قرار است همکاریهایی با شهرداری تهران داشته باشیم.»
شاوردی با اشاره به خدمات ارائه شده در بخش توانمندی اظهار داشت: «یکی از این خدمات، ارائه آموزش در دورههای کوتاه مدت و بلندمدت است. بخش دیگر ارائه مشاوره است که خدماتی شامل مشاوره بیمه، مالی و مدیریت نوآوری است.»
به گفته او، تامین فضای استقرار برای شرکتهای دانش بنیان و نیز تامین فضای برگزاری رویدادهای استارتآپی از دیگر خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتهای فعال در عرصه فناوری است.
همچنین محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران از دیگر سخنرانان این مراسم بود که اجرای پروژههای آزمایشی شهر هوشمند در مناطق مختلف تهران و توسعه مناطق و محلههای هوشمند را از فعالیتهای این سازمان در راستای هوشمندسازی شهر تهران برشمرد.
کاظم غلامی مهتاج معاون طرح و برنامه گفت:« این رویداد به عنوان شروعی در نظر گرفته شده که در سال جاری دو یا سه بار دیگر تکرار خواهد شد. ما امیدواریم بتوانیم از ظرفیت استارتاپها در راستای نیازهای سازمان آتشنشانی استفاده کنیم.»
در پایان سازمان آتشنشانی تهران به سه مورد از نیازهای خود در این رویداد اشاره کرد.
- بکارگیری شبیهسازیهای سختافزاری_نرمافزاری و واقعیت مجازیVRو واقعیت افزودهARدر ارائه آموزشهای تخصصی مهارتی به پرسنل آتش نشانی
- استفاده ازGamification(بازی وارسازی) در ارائه آموزشهای تخصصی(غیرمهارتی) به پرسنل آتش نشانی
- توسعه سطح نفوذ و اثربخشی آموزشهای شهروندی ایمنی و آتشنشانی
همچنین در ادامه از از ایده پردازان خواسته شد که با ایدههای خود یک مدل برای بیزینس نیز طراحی کنند، چرا که نیاز است هزینههای ایمنی شهر نیز کاهش به حداقل برسد.