فضای کار اشتراکی برای استارتاپ‌ها

نسرین آزاد محتشمی، مشاور شرکت ریجس اینترنشنال در ایران:

0

ریجس در حال تاسیس دفتر دیگری در تهران و ورود به شهرستان‌ها است. تا به حال مذاکرات مربوط به تاسیس دفتر در شهرستان‌های اصفهان، شیراز و مشهد انجام شده است. فعالیت اصلی ریجس، مشخصا کارهای مشاوره مربوط به هرگونه نوآوری و بازاریابی و همچنین برگزاری دوره‌های آموزش مشاوران مربوط به تجاری‌سازی ایده‌های نو است.

ریجس (Regus) شرکتی بین‌المللی است که در 120 کشور دنیا فعالیت می‌کند. این شرکت به صورت رسمی از مهرماه 96 در ایران، با یک شعبه فضای کاری مشترک با مساحت 1200 متر در تهران فعالیت خود را شروع کرد که تاکنون 52 تیم در آن مستقر شده‌اند. نسرین آزاد محتشمی، مشاور ارشد تجاری‌سازی تکنولوژی‌های نوین این شرکت، از مزیت این فضای کاری مشترک نسبت به دیگر فضاهای کاری مشترک بر امکان بستن قرارداد اجاره از یک روز تا یک سال تاکید می‌کند و ادامه می‌دهد: «این مورد امکانی برای  استارتاپ‌ها یا شرکت‌هایی که در حال راه‌اندازی هستند یا به تازگی کار خود را شروع کرده‌اند، است که از ادامه کار و موفقیت خود مطمئن نیستند، تا بدون ضرر مالی یا هزینه بالا، کار خود را در این دفتر شروع کند و آدرس و تلفن ثابتی داشته باشد. استارتاپ‌ها و تیم‌ها حتی می‌توانند در ریجس، یک دفتر دیجیتال و آنلاین یا یک دفتر خصوصی داشته باشند.»

 

ریجس در چند شهر ایران

به گزارش خبرگزاری شنبه‌پرس، محتشمی می‌گوید: «ریجس در حال تاسیس دفتر دیگری در تهران و ورود به شهرستان‌ها است. تا به حال مذاکرات مربوط به تاسیس دفتر در شهرستان‌های اصفهان، شیراز و مشهد انجام شده است. فعالیت اصلی ریجس، مشخصا کارهای مشاوره مربوط به هرگونه نوآوری و بازاریابی و همچنین برگزاری دوره‌های آموزش مشاوران مربوط به تجاری‌سازی ایده‌های نو است. با توجه به تجربیاتی که این شرکت در کشورهای دیگر داشته است، اولین مرحله کاری این شرکت در ایران، پیدا کردن تفاوت‌های سیستم کاری ایران و مشکلات آن نسبت به کشورهای دیگر جهان که در این زمینه موفق بوده‌اند است. این امر تا به حال با شرکت در مراسم و رویدادهای مختلف که در این حوزه برگزار شده است و جمع‌آوری اطلاعات در این زمینه، انجام گرفته است.»

 

کمبود اطلاعات و اطلاع‌رسانی، مشکل اصلی  ایران

محتشمی نتیجه این تحقیقات را به این صورت بیان می‌کند: «پس از بررسی‌های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که مشکل اصلی موجود در ایران، کمبود اطلاعات از سوابق شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها است. شرکت‌های بزرگ اگر اطلاعات بیشتری از این مجموعه‌ها و مزایای کار این شرکت‌ها داشته باشند، مطمئنا مشتاق شده و به سمت کار با این شرکت‌ها رو می‌آورند. شرکت‌های دانش‌بنیان مزایای زیادی مانند معاف بودن از مالیات دارند که اگر اطلاع‌رسانی شود، شرکت‌های بزرگ می‌توانند از این مزیت استفاده کنند. شرکت‌های بزرگ سرمایه دارند و می‌توانند با استفاده از سرمایه‌شان، ایده‌ای که برای نوسازی لازم دارند را از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها بگیرند.»

او در رابطه با دوره‌هایی که در مرکز ریجس در ایران برگزار می‌شود می‌گوید: «تاریخ شروع این دوره‌ها از ابتدای سال 97 است که به صورت هفته‌ای یک جلسه و در روزهای 5شنبه برگزار می‌شود. يكي از اهداف مورد نظر این دوره‌ها، ایجاد ارتباط تجاری و فعاليت‌هاي صادراتي استارتاپ‌های ایرانی با پنجاه کشور است كه از اولویت خاصی برخوردار است.»

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.