صحبتهای سهیل علوی تلخترین اتفاق سال 96 بود!
حسين كريميان، همبنيانگذار و مديرعامل استارتاپ گلدان هوشمند:
در سال 97 دوست دارم فرهنگ استارتاپی در اذهان عمومی شکل بگیرد، مخصوصا بین دانشجوها و دانشآموزان، مهمتر از همه خانوادهها که باید با این فرهنگ آشنا شوند. در کنار تمام اتفاقات، امیدوارم بتوانیم در اکوسیستم استارتاپی، یک استارتاپ ناب بینالمللی شاهد باشیم.
گلدان هوشمند، استارتاپی از شهر اصفهان با تیمی 5نفره است که از بهمن ماه سال 1395 فعالیت خود را شروع کرده است. گفتگویی نوروزی با حسین کریمیان، همبنیانگذار و مدیرعامل این استارتاپ داشتیم که در آن به اتفاقاتی که در سال گذشته برای گلدان هوشمند افتاده و برنامههایی که برای سال جاری در این استارتاپ دارند اشاره کرده است.
به گزارش خبرگزاری شنبهپرس، کریمیان از ورود به شتابدهنده اکسل به عنوان بهترین اتفاقی که در سال 96 برای گلدان هوشمند افتاده است نام میبرد و میگوید: «ورود به شتابدهنده، راهنمای خیلی خوبی در این مسیر برای ما بود. در سال گذشته، در گلدان هوشمند ما اتفاق بد نداشتیم و خداراشکر تمامی اتفاقات برای ما خوب بودند.»
همبنیانگذار گلدان هوشمند در رابطه با برنامههایی که قرار است سال 97 اجرایی شوند میگوید: «برای امسال سورپرایز هیجانانگیزی به خانههای مردم خواهیم آورد، فکر میکنم مردم جذب آن خواهند شد.»
از کریمیان در رابطه با بدترین خبری که در اکوسیستم استارتاپی ایران شنید پرسیدیم و او در جواب به اخباری که در رابطه با بنیانگذار استارتاپ ریحون شنیده شد اشاره میکند و ادامه میدهد: «این خبر خیلی اتفاق بدی بود و باعث شد ذهنیت بسیاری از افرادی که آشنایی کافی با اکوسیستم استارتاپی ندارند، ذهنیت منفی نسبت به استارتاپها و این شیوه کسبوکار پیدا کنند.»
کریمیان از اتفاقاتی که دوست دارد در سال 97 در اکوسیستم بیفتد برایمان به این صورت میگوید: «من دوست دارم فرهنگ استارتاپی در اذهان عمومی شکل بگیرد، مخصوصا بین دانشجوها و دانشآموزان، مهمتر از همه خانوادهها که باید با این فرهنگ آشنا شوند. در کنار تمام اتفاقات، امیدوارم بتوانیم در اکوسیستم استارتاپی، یک استارتاپ ناب بینالمللی شاهد باشیم.»
مدیرعامل استارتاپ گلدان هوشمند در رابطه با بهترین استارتاپ سال 96 هم میگوید: «استارتاپی که موفق باشد در ایران کم داریم ولی درسال 96 اسنپ بسیار خوب و قوی شد.»
در آخر کریمیان به این نکته اشاره میکند که استارتاپهای سختافزاری مانند استارتاپهای نرمافزاری، چابکی بالایی ندارند و نباید با روش یکسان با هردو برخورد کرد و در ادامه اضافه میکند: «من دوست دارم استارتاپهای سختافزاری هم در ایران رواج پیدا کنند. به نظر من فرهنگ استارتاژپهای سختافزاری با استارتاپهای نرمافزای متفاوت است و باید این مورد در اکوسیستم ایران جا بیفتد. در حال حاضر در زمینه استارتاپها، بیشتر حوزه نرمافزار و آیتی رونق دارد، اکثر روشها و کتابها و آموزشها هم در این زمینهها تمرکز دارند ولی استارتاپهای سختافزاری به دلیل اینکه درگیر تولید محصول میشوند و دستور کارشان بر ساخت محصول متمرکز است، با آن بستر و روشها نمیتوانند به طور کامل وفق داده شوند و همین مورد کار و ادامه مسیر را تا حدی برایشان سخت میکند.»