بلد و نشان مسیریاب‌های ایرانی که نمی‌خواهند ایرانی باشند

0

در چهارمین همایش یلدای کارآفرینان ایران، میلاد نوری با نمایندگان مسیریاب‌های بلد و نشان گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری شنبه‌پرس، میلاد نوری با نمایندگان مسیریاب‌های بلد و نشان زویا نیک‌نام مدیر روابط عمومی بلد و حسین بخشایی مدیر استراتژی نشان گفت‌وگو کرد.

در ابتدای این گفت‌وگو زویا نیک‌نام‌، مدیر روابط عمومی بلد در پاسخ به سوال میلاد نوری گفت: ما در اپلیکیشن بلد سه میلیون و پانصد هزار کاربر فعال داریم.

حسین بخشایی مدیر استراتژی نشان نیز در پاسخ به همین سوال گفت: تعداد کاربران فعال مسیریاب نشان سه میلیون و هشتصد هزار نفر است.

میلاد نوری: چرا از پسوند ایرانی استفاده می‌کنید؟

نیکنام: بلد ایرانی یعنی تیمی ایرانی این ارزش را خلق کرده اند.

بخشایی: ما هیچگاه نخواستیم بگوییم چون ایرانی هستیم، ما را نصب کنید ‌ ما را باید به خاطر ارزش‌هایی که خلق میکنیم، نصب کنند.

میلاد نوری:  آیا فیلترینگ به نفع کسب‌وکارهای ایرانی است یا به ضررشان؟

بخشایی‌: این مساله برای ما هم چالش است و امیدواریم مدیران دولتی به احترام کاربران ایرانی محدودیتی برای انتخاب آنها قرار ندهند.

نیک‌نام: ما معتقدیم هرگونه محدودیتی برای سرویس‌های رقیب ما نتیجه‌ای نخواهد داشت. ما با حضور رقبا هم در حال رشد بودیم.

بخشایی درباره مزایای مسیریاب نشان گفت: مشخص کردن محدوده طرح‌های ترافیکی در کلان‌شهرها و اضافه کردن سرعت‌گیرها به نشان (در یک ماه ۲۰ هزار سرعت‌گیر به نشان اضافه شد) برخی از مزایای نشان برای کاربر ایرانی است.

وی ادامه داد: ما در نشان آپشن کی کجاست را در دست راه‌اندازی داریم. راه‌اندازی مسیرهای پیاده‌روی و دوچرخه را نیز در دست اجرا داریم.

نیک‌نام نیز درباره مزایای مسیریاب بلد گفت: بلد سعی کرده است با مسیریابی ترکیبی با حمل‌ونقل عمومی یک مزیت ارائه کند.

وی با بیان اینکه براساس نیاز کاربران بلد را توسعه می‌دهیم، افزود: ما در نقشه و مسیریاب بلد تمام کشور را از لحاظ کسب و‌کارها پوشش می‌دهیم.

انتهای پیام/

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.