یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران یک جریان فکری و یک پرچم است

0

مدیر اجرایی یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران گفت: یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران یک همایش نیست بلکه یک جریان فکری و یک پرچم است.

به گزارش خبرگزاری شنبه‌پرس، اکبر هاشمی، مدیر اجرایی چهارمین گردهمایی یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران، اظهار داشت: یلدای کارآفرینی ایران یک همایش نیست. یک جریان فکری و یک پرچم است. پرچمی که 4 سال پیش با حضور 450 نفر در کتابخانه ملی برافراشته شد. سال دوم کنار این پرچم 750 نفر در دانشگاه شهید بهشتی گرد هم آمدند و سال قبل 1900 نفر و امروز بیش از 3 هزار نفر اینجا جمع شده‌ایم. این تکثر و این پرچم، یک نشانه و حامل یک اندیشه است «نوآوری در اقتصاد سنتی ایران». نمی‌خواهم بگویم تنها راه، اما اصلی‌ترین راه نجات اقتصاد ایران روی آوردن به نوآوری، دانش شرکت‌های دانش‌بنیان و مدل اقتصادی استارتاپ‌هاست.

هاشمی ادامه داد: در اقتصاد سنتی ارز‌گذاری براساس دارایی‌های منقول و غیرمنقول صورت می‌گیرد و مدیران عامل شرکت‌ها به راحتی قابل تعویض هستند اما در مدل اقتصادی متعالی و استارتاپی این انسان است که ارزشمند است نه میز و صندلی و ساختمان.

وی در ادامه افزود: وی وقتی انسان و تفکر خلاق پایه و اساس توسعه باشد رانت، روابط نسبی و سفارشی، عدم شفافیت، عزل و نصب معنایی ندارد. عزل یک بنیانگذار استارتاپی به معنای پایان آن کسب وکار است.

وی تصریح کرد: ساختارهای اقتصادی، سیاسی و بازار سرمایه دارایی محور درک درستی از این مدل اقتصادی انسان محور ندارند. شاخص‌های بورس، قوانین و برنامه‌های نوشته شده نیم قرن پیش؛ وقتی به دارایی‌های ناملموس می‌رسند، پیغام خطا می‌دهند.

هاشمی خاطرنشان کرد: انتشار هفته‌نامه شنبه، راه‌اندازی خبرگزاری شنبه‌پرس، شنبه تی‌وی، آکادمی شنبه و ایونت‌هایی مثل نون بربری که هر ماه برگزار می‌شود و همایش یلدای کارآفرینان استارتاپی (یلداسامیت) نهضتی بود برای آگاهی‌بخشی. اینکه استارتاپ اسم رمز نفوذ نیست، اسم رمز پیروزی این کشور است.

مدیر اجرایی چهارمین یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران با خطاب قرار دادن حضار بیان داشت: خانم‌ها آقایان می‌خواهم با شما از امید بگویم. می‌دانم در شرایط سختی هستید و قطعی اینترنت کام امیدتان را تلخ کرده است. من نیز از انتهای ناامیدی از امید با شما سخن می‌گویم. نمی‌خواهم شما را دعوت به امید واهی کنم. می‌خواهم از امید دیگری حرف بزنم “امید به مثابه یک استراتژی” به این معنا که برای نجات، برای بقا، برای نگه‌داشتن روحیه‌مان، برای پابرجا ماندن کسب و کارمان، برای موفقیت ما نیاز به امید با «کارکرد استراتژیک» داریم. من امیدوارم چون ناامیدم.

هاشمی در پایان تاکید کرد: راه نجات کشور گذر از اقتصاد سنتی به اقتصاد مالیاتی «پول بده» نیست. راه نجات اقتصاد ایران نوآوری، نوآوری، نوآوری و توسل به دانش و فرهنگ و مدل اقتصاد استارتاپ انسانی است. راه نجات کشور دست کشیدن از ناامید کردن مردم و سرمایه‌گذاری بر روی امید جوانان این مرز و بوم است. به تاریخ جنگ‌های اول و دوم و سرگذشت کارافرینان و کشورها نگاه کنید. تجربه زیست بشری می‌گوید: ما زمانی شکست خواهیم خورد که ناامید شویم.

انتهای پیام/

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.