هفدهمین نشست سالانه پارک فناوری پردیس با حضور سورنا ستاری، معاون علمی فناوری ریاست جمهوری، مهدی صفاری نیا، رئیس پارک فناوری پردیس، غلامرضا انصاری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه، سعید محمد زاده، معاون وزیر نفت، انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران و مسئولان سازمانها و نهادهای مختلف، روز شنبه در سالن همایشهای پارک فناوری پردیس برگزار شد.
نباید دور بایستیم و غر بزنیم
سورنا ستاری، معاون علمی فناوری ریاست جمهوری در این نشست گفت: اگرچه این پارک ۱۷ سالگی خود را جشن میگیرد، اما فعالیت آن ۱۰ ساله است و امروز توسعه این پارک با کلنگزنی فاز سوم آغاز میشود.
ستاری افزود: تلاش میکنیم که واحد آموزشی دانشگاه آزاد در این پارک توسعه یابد. سال گذشته ۸ هزار و ۳۰۰ نفر از نیروهای انسانی متخصص در پارک مشغول به فعالیت بودند.
معاون عملی فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: حرکت و فرهنگ جدید در جوان ایجاد شده است. ثابت خواهیم کرد که پردیس مانند اسلام شهر و قرچک خوابگاه تهران نیست. اینجا مرکزی است که افراد تحصیل کرده خارج از کشور را جذب خواهد کرد.
سورنا ستاری با اشاره به اهمیت مراکز فناوری تهران گفت: پژوهشگاهها و مراکز فناوری در تهران، این شهر جزو ۵۰ شهر فناور دنیا قرار گرفته است.
معاون علمی فناوری ریاست جهوری با اشاره به مهاجرت نخبگان تاکید کرد: اگر بخواهیم جهشی عظیم در جذب جوانان داشته باشیم، نباید دور بایستیم و غر بزنیم که جوانان از کشور میروند و از طرفی برای فعالیت جوانان مجوز صادر نکنیم.
ستاری در پایان یادآور شد: رئیس جمهوری و مسئولان سازمانهای ذیربط از یک پروژه حمایت می کنند و عدهای در لایههای پایینتر سازمانی ساز مخالف میزنند و جلوی کار بقیه را میگیرند. وقتی حمایتها وجود دارد این مخالفها معنایی ندارد و مخالفان را باید «شل و پل» کرد.
اقتصاد دانش بنیان براساس شعار ما میتوانیم شکل گرفته است
غلامرضا انصاری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه با بیان اینکه اقتصاد دانش بنیان راه نجات اقتصاد کشور است، گفت: همه ارکان باید از اقتصاد دانش بنیان حمایت کنند. مهمترین ویژگی اقتصاد دانش بنیان این است که بر اساس شعار«ما میتوانیم» شکل گرفته است که ما به آن افتخار میکنیم. ویژگی دیگر آن جوان بودن این قشر است.
انصاری افزود: وزارت امور خارجه آمادگی دارد تا همه اطلاعات شرکتهای دانشبنیان را داشته باشد و به شرکتهای خارجی منعکس کند.
فناپ برترین شرکت فناوری پارک پردیس
در این نشست برترینهای پارک فناوری پردیس نیز اعلام شد؛ صادر کننده برتر، شرکت فرآوردههای پویش دارو، شرکت برتر در همکاری فناورانه با طرفهای خارجی، مشاوران انرژی تهران، شرکت برتر در همکاری با دانشگاه و مراکز پژوهشی داخلی، دانش بنیان تکوین، شرکت برتر در تولید و توسعه فناوری، مهندسی توسعه سازان یکتا، شرکت برتر در توسعه اقتصادی، فنی ومهندسی سنا برق تهران، همافزایی برتر، فرایند بنیان معماری(فبلب)، شرکت ارائه دهنده خدمات توسعه فناوری، صندوق توسعه نوآوریهای نوین، شرکت برتر مرکز رشد در توسعه اقتصادی، فیدار لیان آروند و برترین شرکت مرکز رشد فناوری نخبگان، بیناب سنجش دماوند اعلام شدند. پارسان لین و سامانه رشد آموزههای جوانهها (سراج) فنآموز نیز به عنوان دو شرکت برتر در حوزه مسئولیتهای اجتماعی انتخاب شدند. فناپ نیز به عنوان برترین شرکت فناوری پارک فناوری پردیس انتخاب شد.
در هفدهمین اجلاس سالانه، هتل پارک فناوری پردیس افتتاح و فاز سوم توسعه پارک فناوری پردیس کلنگ زنی شد.