شرینویی که به دکمه تبدیل شد
تغییراتی که استارتاپ دکمه به خود دیده است از زبان روحالله پرنیانمهر، بنیانگذار این استارتاپ
نام این استارتاپ قبلا شرینو بود؛ حدود دوماه است که به دکمه تغییر نام داده است. شرینو نام سختی برای تلفظ بود. علاوه بر آن، از ابتدا ما برنامه داشتیم و میدانستیم که بعد از مدتی تغییر نام خواهیم داشت؛
دکمه یک شبکه اجتماعی خرید است؛ شبکه اجتماعیای است که محتوایی که در آن به اشتراک گذاشته میشود، کالا است. این تعریفی است که روحالله پرنیانمهر از دکمه ارائه میدهد و میگوید: «در اصل فروشگاه اینترنتی است که کالا به اشتراک میگذارد. از طرف دیگر دکمه یک سبد خرید است که به فروشگاههای مختلف وصل است و این امکان را به کاربر میدهد که به صورت همزمان با یک پرداخت، چندکالا را از چند فروشگاه مختلف، خرید و در یک بسته تحویل بگیرد.»
به گزارش خبرگزاری شنبهپرس، بنیانگذار دکمه در رابطه با این استارتاپ توضیح میدهد: «نام این استارتاپ قبلا شرینو بود؛ حدود دوماه است که به دکمه تغییر نام داده است. شرینو نام سختی برای تلفظ بود. علاوه بر آن، از ابتدا ما برنامه داشتیم و میدانستیم که بعد از مدتی تغییر نام خواهیم داشت؛ به این علت که هیچ نمونه مشابهی نداشتیم، شرینو حکم یک تست را داشت و دائما روی آن تغییراتی اعمال میشد. به این دلیل که احتمالا تغییرات و تستهای زیاد، در نظر مخاطب جالب نیست، بعد از اینکه تقریبا محصول نهایی شد، نام را به صورت کلی تغییر دادیم.» پرنیانمهر در رابطه با معایبی که تغییر نام میتواند داشته باشد معتقد است: «این احتمال وجود دارد که در کوتاهمدت ضرر به همراه داشته باشد ولی در بلندمدت مطمئنا فواید خود را خواهد داشت.»
پرنیانمهر در رابطه با فعالیت دکمه میگوید: «دکمه سه بخش اصلی دارد؛ یک بخش شبکه خرید است که در اصل فروشگاههای اینترنتی هستند، بخش دوم دکمه در قالب یک شبکه اجتماعی است؛ برای این بخش یک سری امکانات اجتماعی در نظر گرفته شده است که بتوان در آن کالایی را نقد کرد و در این شبکه انتشار داد. بخش آخر، شبکه مالی کیف پول مشترک است.»
پرنیانمهر از سیستم امتیازدهی دکمه که به زودی راهاندازی خواهد شد خبر میدهد و میگوید که اگر کاربری مطلبی را به اشتراک بگذارد که منجر به خرید کالایی شود، به ازای آن خرید، کاربر سکه دریافت خواهد کرد.
به نظر پرنیانمهر، یکی از مشکلات اصلی که برای کار استارتاپها وجود دارد، متغیر بودن قوانین و هزینههای بالای مربوط به انجام امور بیمه و مالیات است. او میگوید: «یک استارتاپ مثل ما با تیم 17 نفره، حتی با اینکه موفق به جذب سرمایه شده است، بخش اعظم این سرمایه را باید بابت مالیات و بیمه هزینه کند. به علاوه مدتزمان طولانیای در این راه از دست میرود. که همین مورد به تنهایی هزینه زیادی برای یک تیم استارتاپی به حساب میآید.»