کامنتماینر، استارتاپ برتر ویسیکاپ شریف شد
رتبههای دوم و سوم ویسیکاپ به افزون روانسازان میهن و کوانتکن رسید
در بخش استارتاپها تیمهای؛ کامنتماینر، افزون روان سازان میهن و کوانتکن به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند. در بخش طرحها نیز تیمهای واکاویک، زعفران فنآور و رایمون به ترتیب مقام اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. همچنین تیمهای لوکالین و نانیت در بخش طرحها و تیمهای استادبانک و کشمون در بخش استارتاپها بعنوان تیمهای شایسته تقدیر معرفی شدند.
اختتامیه نهمین دوره از جشنواره ویسیکاپ (VCCUP) عصر روز دوشنبه چهارم دی ماه در دو بخش ایده – طرح نوآورانه و استارتاپ ها در سالن جابر بن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. در ویسیکاپ امسال از 130 طرح ارسال شده 50 طرح انتخاب شده به مرحله دوم رسید. در این مرحله و پس از ارزیابی کمیته داوران 5 طرح و 5 ایده به مرحله نهایی راه یافت که در پایان و پس از ارائه طرحها توسط تیمهای منتخب، ایدهها و طرحها با ارزیابی داوران و با احتساب نظر حاضران، برندگان در دو بخش ایده و طرح به شرح ذیل معرفی شدند. در بخش استارتاپها تیمهای؛ کامنتماینر، افزون روان سازان میهن و کوانتکن به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.
در بخش طرحها نیز تیمهای واکاویک، زعفران فنآور و رایمون به ترتیب مقام اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. همچنین تیمهای لوکالین و نانیت در بخش طرحها و تیمهای استادبانک و کشمون در بخش استارتاپها بعنوان تیمهای شایسته تقدیر معرفی شدند.
در ابتدای مراسم اختتامیه این رویداد موحدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شریف به ارائه سخنرانی پرداخت و گفت: «توجه ویژه دانشگاه صنعتی شریف به بخش کارآفرینی و توسعه کسب و کار از نقاط قوت آن محسوب می شود و دانشگاه در این زمینه همواره پیشتاز است. در زمان تأسیس مهم ترین رسالت دانشگاه شریف آموزش بود، گذشت زمان و با اهمیت پیدا کردن مبحث پژوهش در دانشگاهها خوشبختانه دانشگاه صنعتی شریف در حوزه پژوهش و مقالات علمی هم سرآمد شد.»
معاون پژوهش و فناوری شریف در خصوص راهاندازی پارک علم و فناوری شریف توضیح داد: «آخرین حلقه اکوسیستم فعال در دانشگاه، پارک علم و فناوری ماست که از یکسال پیش بطور جدی شروع بکار کرده و ظرفیت آن به لحاظ فیزیکی تکمیل شده است این درحالیست که متقاضیان بسیار زیادی خارج از دانشگاه نیز دارد.»
وی ادامه داد: ویسیکاپ یکی از این حلقههاست و خود نشان از اهمیتی دارد که دانشگاه شریف به آمادهسازی دانشجویانش برای کسبوکار و تولید ارزش در این حوزه قائل است.
در ادامه رضا زرنوخی مدیرعامل صندوق مالی توسعه تکنولوژی ایران به ارائه گزارش وضعیت رشد استارتاپهای ایران در سطح شاخصهای جهانی پرداخت.
در بخش دیگری از جشنواره دهبیدیپور معاون پارک علم و فناوری گفت: ویسیکاپ یک رویداد مهم در کشور است که هرساله در دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود و بحمداله شرکتکنندگان هشت دوره قبل در حال حاضر جزو شرکتهای مطرح کشور محسوب میشوند.
ایدهها و طرحهای برتر ویسی کاپ برخورداری از خدمات حمایتی مرکز رشد دانشگاه صنعتی شریف و سایر نهادهای حامی، توسط سرمایهگذاران تجاریسازی خواهند شد.