یکی از بزرگترین معضلاتی پیش روی ما، وقتگیری بیش از حد مراحل مجوزهای قانونیِ ایجاد کسب وکارهای اینترنتی،بخصوص گرفتن ای نماد بود به صورتی که تیم تولید اپلیکیشن کار خود را به اتمام رسانده بود و ما فقط برای شروع کار، منتظر دریافت مجوزهای اداری آن بودیم. ما در تاریخ 19 مهرماه ثبت درخواست ای نماد را انجام دادیم و علی رغم پیگیری های مکرر و تکمیل بودن پرونده ما دریافت آن تا تاریخ 16 دی طول کشید.
محمدعتیق بنیانگذار استارتآپ آشنا، از شروع فعالیت این استارتآپ به این شکل میگوید: «ما از سال 1344 خدمات پس از فروش و تعمیر لوازم خانگی تحت عنوان شرکت محمدعتیق ارائه میدهیم. با گسترده شدن کسبوکارهای اینترنتی و ظهور استارتآپهایی همچون اسنپ و تپسی ایده راهاندازی خدمات پس از فروش و تعمیرلوازم خانگی غیرحضوری شکل گرفت و تقریبا از پنج ماه پیش، کار را شروع کردیم. اپلیکیشن به گونهای طراحی شده است که کاربر پس از ثبت نام و وارد شدن به صفحه اصلی میتواند از گروههای مختلف، وسیله معیوب یا لوازم جانبی مورد نیاز خود را بسته به نوع وسیله و بودجه شخصی انتخاب کند و در صورتی که سرویس درخواستی از نوع تعمیری باشد توضیحی کوتاه برای متخصصین ما درباره مشکل وسیله درج میکند پس از ثبت درخواست و پرداخت، نیروی ما در کمتر از دوساعت به محل مورد نظر اعزام شده و تجهیزات جانبیِ درخواستیِ مشتری را بدون هرگونه هزینه اضافی به وی تحویل میدهد و در صورت تعمیری بودن درخواست، وسیله را از وی تحویل گرفته و پس از تعمیر دوباره به وی در محل تحویل میدهد. در حقیقت ما این سرویس را در راستای کمک به کسبوکار سنتی و با قدمت خود بهراه انداختیم.»
به گزارش خبرگزاری شنبهپرس، عتیق به مشکلاتی که سر راه کسبوکارشان وجود دارد اشاره میکند: «یکی از بزرگترین معضلاتی پیش روی ما، وقتگیری بیش از حد مراحل مجوزهای قانونی ایجاد کسب وکارهای اینترنتی،بخصوص گرفتن اینماد بود به صورتی که تیم تولید اپلیکیشن کار خود را به اتمام رسانده بود و ما فقط برای شروع کار، منتظر دریافت مجوزهای اداری آن بودیم. ما در تاریخ 19 مهرماه ثبت درخواست اینماد را انجام دادیم و علی رغم پیگیریهای مکرر و تکمیل بودن پرونده ما دریافت آن تا تاریخ 16 دی طول کشید. همچنین برطرف کردن باگهای نرمافزاری اپلیکیشن، که البته به دلیل شروع لانچ آن کاملا طبیعی است نیز از دیگر دغدغههای ما در حال حاضر است.»
موسس آشنا در پاسخ به سوال خبرنگار شنبهپرس درباره لزوم جذب سرمایهگذاری در استارتآپ گفت: «با توجه به قدیمی بودن کسب وکار ما و داشتن پایگاه خدماتی قوی لزومی بر اینکار وجود ندارد و فعلا به دنبال برطرف کردن موانع فنی کسبوکار خود هستیم.»