نخستین رویداد استارتاپی (آنلاین- حضوری) دانش آموزان در ایران برگزار شد.

0

«پله» اولین رویداد دانش‌ آموزی در حوزه کارآفرینی در استان گیلان است که توسط موسسه شتابدهی استعداد و موفقیت پل استار و با حمایت پارک علم وفناوری در استان گیلان برگزار شد.

دبیر برگزاری رویداد دانش آموزی پله گفت: نخستین رویداد استارتاپی دانش آموزی به علت پندمیک ویروس کرونا در شهریور ماه سال ۹۹ در دو بخش برگزاری کارگاه­ها به صورت آنلاین و جلسات منتورینگ و ارائه نهایی طرح به صورت حضوری و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی و با حضور کارشناسان علوم پزشکی در شهر رشت برگزار شد.

در این رویداد دانش‌آموزان رده سنی متوسطه اول از سراسر استان گیلان طی یک دوره آنلاین کارگاه های مربوطه را گذرانده و پس از آن گروه‌ها طی دو روز، در راستای تولید نمونه اولیه محصول/خدمت شان از راهنمایی منتورهای متخصص و صاحبان کسب و کار بهره­مند گردیده و سپس در حضور داوران به ارائه نهایی طرحشان پرداختند.

شرکت کنندگان در این رویداد ابتدا با ارائه 50 ایده و محصول نوآورانه به رقابت پرداختند که با انتخاب ۱2 ایده در مرحله اول، فرایند تیم سازی ادامه یافت و سپس هفت کارگاه شامل: والدین موثر (ویژه والدین)، ایده پردازی، تیم سازی، بوم مدل کسب و کار، کمینه محصول پذیرفتنی، نحوه ارائه ایده، نحوه مشتری یابی در این رویداد به صورت آنلاین برگزار شد.

در مراسم اختتامیه رویداد پله با حمایت پارک علم  فناوری گیلان و داوری آقایان مهندس ایمان قربانی (دبیر اجرایی مرکز نوآوری صنایع خلاق پارک علم و فناوری گیلان) و دکتر امیر مللک پور (معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری گیلان) و دکتر محسن برزگر خلیلی(مدرس دانشگاه و دوره ایده پردازی) و حضور نماینده شورای شهر جناب آقای عاقل منش و تعدادی از مددرسین و منتورها با ارائه فوق العاده حرفه ای و کامل نوجوانانی با استعداد برگزار گردید که به دلیل سطح بالای ایده ها و تصمیم گیری سخت، پنج گروه به عنوان تیم های برتر انتخاب شدند.

نکته قابل تامل این است که داوران و اساتید حاضر در اختتامیه اذعان داشتند که رویداد دانش آموزی پله از نظر بار علمی و پژوهشی هیچ تفاوتی با رویدادهای دانشجویی نداشته و تنها تفاوت بین رویداد بزرگسال و رویداد دانش آموزی پله را تفاوت سنی دانش آموزان دانستند.

از مزایای حضور نوجوانان در این رویداد، استفاده از تجربه های بزرگان حوزه کارآفرینی و فناوری اطلاعات و مشورت با آنان، آشنا شدن دانش آموزان با اطلاعات ارزشمندی در مورد به اشتراک گذاشتن ایده های تجاری شان با دیگران و پیدا شدن سرمایه گذار برای اجرای ایده­ها بوده است. بدون شک این رویداد شروع مسیری تازه بود برای نوجوانان پر تلاش شرکت کننده.

اساتیدی که در این رویداد حضور داشتند:

مدرسین:  دکتر محسن برزگر خلیلی(مدرس ایده پردازی)، مهندس محمود رویت پور (مدرس مشتری یابی)، مهندس صدیقی (مدرس تیم سازی)، دکتر مسعود ویسمه(مدرس کارآفرینی و بوم مدل کسب و کار)، مهندس ندا سعادتی راد(مدرس فن بیان)، مهندس مصطفی خلیل نسب(مدرس mvp)

منتورها:  مهندس پیمان قانع (مدیرعامل شرکت گیلاس)، دکتر آکو ابراهیم (عضو هیئت علمی دانشگاه)، مهندس آرش دهبان(هم بنیانگذار اپ واجارو)، دکتر سعید زاهدی(مدرس دانشگاه)، مهندس جواد محمدپور (هم بنیانگذار اپلیکیشن آلچاپین)، دکتر صلاح دستوم(عضو هیئت علمی دانشگاه)، مهندس زهرا جعفری(هم‌بنیانگذار استودیو دوچرخه)، مهندس مصطفی رضی(مدیر توسعه استارتاپ ویزیت‌اپ)، مهندس مائده قربانی(طراح کسب و کار)، مهندس ابراهیم کوهستانی(مدیر موسسات پارک علم و فناوری گیلان)

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.