شهروندشو، گوگل‌مپس گلستانی‌هاست

گفت‌و‌گو با مهدی حسینی و محمدمهدی اسماعیلی مدیران استارتاپ شهروندشو

1

با سرمایه اولیه 10 میلیون کار خود را آغاز کردیم. تا بدین لحظه سرمایه‌گذار خاصی نداشته‌ایم اما درصدد هستیم که با توضیح دورنمای استارت‌آپ خود برای سرمایه‌گذاران آن‌ها را به سرمایه‌گذاری متقاعد کنیم.

نقشه یکی از ابزار‌های جدانشدنی دنیای امروز است. به کمک این ابزار یافتن آدرس و اماکن موردنیاز بسیار راحت شده است. در گذر زمان نقشه‌ها اشکال گوناگونی را تجربه کرده‌اند. در ابتدا نقشه‌های کاغذی تحولی در این امر را بوجود آوردند و با گذشت زمان و رشد تکنولوژی امکان تهیه نقشه‌هایی با جزئیات بسیار زیاد فراهم شد. کم‌کم دقت این نقشه‌ها بحدی زیاد شد که به کتاب‌هایی تبدیل شدند و همین عامل باعث شد برای حمل راحت‌تر آن‌ها، نقشه شکل جدیدی به خود بگیرد. یکی از معروف‌‌ترین نقشه‌ها مورد استفاده در حال حاضر، گوگل‌مپس است. مهدی حسینی و محمدمهدی اسماعیلی مدیران استارتاپ شهروندشو سعی کرده‌اند با تولید اپلیکیشنی که امکاناتی اضافه‌تر از این نقشه محبوب دارد، به هم استانی‌های خود کمک کنند. مهدی حسینی در گفت‌و‌گویی که با شنبه داشته، از امکانات و قابلیت‌های این اپلیکیشن بیشتر گفته است.

 

عملکرد شهروندشو به چه صورت است و ایده آن چگونه و چه زمانی شکل گرفت؟

با بزرگتر شدن فضای شهری و رشد کسب‌و‌کارهای سنتی، انتخاب بهترین و نزدیک‌ترین محل برای تهیه کالای موردنیاز، به یکی از نیازهای مردم تبدیل شده و استان گلستان نیز از این قضیه مستثنی نیست، همین امر این ایده را در ذهن ایجاد کردکه درصورتی که فردی دنبال کالا یا سرویسی خاص باشد به چه محل‌ها و اماکنی برای رفع نیاز می‌تواند مراجعه کند. کاربران با استفاده از این اپلیکیشن می توانند در ضمن مشاهده نقشه شهر از کسب‌وکارهای اطراف آن با خبر شوند. همچنین صاحبان کسب‌‌وکار نیز با عضویت در این سامانه می‌توانند نوع کالا و خدمات خود را به اشتراک گذارند تا در اپلیکیشن نمایش داده شود. از مواردی که این اپلیکیشن را از گوگل مپس متمایز می‌کند امکان سرچ خدمات هست و همچنین اگرفروشگاهی پروموشن، آفر یا تخفیف خاصی را برای مدت زمان محدود ارائه کند می‌تواند مشتریان خود را به کمک این اپلیکیشن آگاه کند. آغاز به کار ما برای شروع این استارت‌آپ از تابستان 95 بود و بعد از 13 ماه برنامه نویسی و تست‌های اولیه توانستیم اپلیکیشن را منتشر کنیم.

 

چه طرح‌هایی برای توسعه استارت‌آپ خود دارید؟

در حال حاضر از جدیدترین قسمت‌هایی که اضافه کرده‌ایم بخش استخدامی و نیازمندی‌های شهری است که هم کارفرمایان و هم کارجویان می‌توانند درآن ثبت درخواست کنند. یکی از برنامه‌های توسعه‌ای این است که با سالن‌های ورزشی، سینماها و اماکنی از این قبیل وارد مذاکره شویم و به نوعی به گیشه آنها تبدیل شویم تا کاربران بتوانند از طریق اپلیکیشن، بلیط تهیه کنند.

 

در حال حاضر چه رقیبان داخلی برای استارت‌آپ شما وجود دارد؟

از اپلیکشن‌های مشابه میتوان دانرو و کی‌کجاست را نام برد. تمرکز اپلیکیشن ما بر روی استان گلستان است.

 

با توجه به توضیحات شما، آیا درآمدزایی این استارت‌آپ از طریق درج آگهی و تبلیغ است؟

خیر در حال حاضر اپلیکیشن ما کاملا رایگان بوده و تبلیغات هم برای آن وجود ندارد. درآینده نزدیک قرار است در اِزای امکاناتی مانند دسترسی آفلاین مبلغی را از کاربر دریافت کنیم.

 

چه تعداد کاربر در حال حاضر از اپلیکیشن شما استفاده می‌کنند؟

ما اخیرا تبلیغات نسبتا گسترده‌ای در فضای مجازی داشته‌ایم و تا حالا توانستیم چیزی در حدود 1100 کاربر فعال در اپلیکیشن داشته باشیم.

 

سرمایه اولیه شما چقدر بوده است و آیا جذب سرمایه‌ نیز داشته اید؟

با سرمایه اولیه 10 میلیون کار خود را آغاز کردیم. تا بدین لحظه سرمایه‌گذار خاصی نداشته‌ایم اما درصدد هستیم که با توضیح دورنمای استارت‌آپ خود برای سرمایه‌گذاران آن‌ها را به سرمایه‌گذاری متقاعد کنیم.

 

چه دغدغه‌هایی برای استارت‌آپ نوپای خود دارید؟

یکی از مشکلات پیش روی ما آشنا نبودن کسب‌وکارهای سنتی استان گلستان با فضای مجازی است و این شیوه هنوز در بین مردم جا نیافتاده است.

۱ دیدگاه
  1. ساغر اسلامی می‌گوید

    با سلام
    استاد مهندس اسماعیلی از بهترین توسعه دهندگان اندروید در ایران هستند،افتخار آشنایی با ایشان را دارم و بسیار پرتلاش و پرانرژی هستند، آرزو میکنم که موفقتر بشوند و بتوانند شهروندشو را به موفقیت بسیار زیاد برسانند.
    از همین جا سلامی میکنم به ایشان
    از شما هم ممنون بخاطر بازنشر مطالب مربوط به ایشان

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.