افتتاحیه سومین نشست سرمایهگذاری فناوری TIM 2021 با حضور نمایندگانی از کشورهای عضو سازمان D-8 و شرکتها و استارتاپهای فعال در حوزه فناوری، بهصورت ترکیبی حضوری در پارک فناوری پردیس برگزار گردید و برنامههای این نشست طی ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه بهصورت آنلاین برگزار شد.
در مراسم افتتاحیه این نشست که در سالن همایشهای پارک فناوری پردیس برگزار شد، «جعفر کوشاری» دبیر کل سازمان D-8، Ronny Prasetyo Yuliantoro سفیر اندونزی در تهران و «مهدی صفاری نیا» رئیس پارک فناوری پردیس سخنرانی کردند.
دکتر کوشاری در ابتدای این نشست بهصورت آنلاین برای حاضران در این رویداد از اهمیت نشست سرمایهگذاری فناوری گفت و درخواست کرد که همه کشورهای عضو این نشست و شرکتهای فعال در این رویداد تجربیات خود را در حوزه فناوری برای سایرین بهاشتراک بگذارند.
دبیر کل سازمان D-8در ادامه افزود: ما در اولین انقلاب فناورانه ظهوری به سر میبریم که باعث تحول در کسب وکارها خواهد شد. در حال حاضر «رباتیک» و «هوش مصنوعی» دو سوژه مهم برای رقابت و سرمایه گذاری شرکتها و استارتاپهای این حوزهاند که باید این شرکتها با نگاه دقیقتری به این دو سوژه توجه داشته باشند.
او از شتابِ شکل گرفته در نوآوریهای حوزه فناوری در کشورهای در حال توسعه خبر داد و تاکید کرد: انتقال فناوری و شبکهسازی باید در دستور کار کشورهای عضو این نشست قرار بگیرد تا این شتاب در مسیر درستی هدایت شود.
قرارداد مهمی در حوزه تجهیزات پزشکی بسته شد
«مهدی صفاری نیا» رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه این رویداد از ظرفیت بالای این مجموعه در تبادل دانش خبر داد و گفت: ما در پارک فناوری پردیس با وجود بیش از ۴۰۰ شرکت و ۶۰۰۰ عضو و نیروی جوان و متخصص در حوزههای مختلف فناوری، این آمادگی را داریم که دانش موجود در این مجموعه را با شرکتها و کشورهای عضو این پیمان به اشتراک بگذاریم.
رئیس پارک فناوری پردیس در ادامه از قرارداد صادراتی یکی از شرکتهای عضو پارک به نام «آریا طب فیروز» با شرکت اندونزیاییِ BARAKAH MEDICA UNSANTRA ، در حوزه ساخت تجهیزات پزشکی خبر داد و آمادگی کامل پارک برای همکاری با دیگر سرمایه گذاران کشوریهای دی هشت جهت مشارکت در حوزه مختلف فناوری را اعلام کرد.
نقش مهم تجارت الکترونیک در حوزه فناوری
Ronny Prasetyo Yuliantoro سفیر اندونزی در تهران از دیگر سخنرانان سومین نشست سرمایهگذاری فناوری TIM 2021 بود. وی چالش مهم حال حاضر مردم دنیا را مبارزه با ویروس کووید ۱۹ خواند و توضیح داد: امروز بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در دنیا درگیر این ویروس شدهاند و شرکتهای بسیاری در حوزههای مختلف کارایی خود را از دست دادهاند.
سفیر اندونزی در ادامه گفت: تمام تلاش ما در اندونزی این است که در حوزههای تجهیزات پزشکی و داروسازی پیشرو باشیم و در این حوزه بهدنبال جذب سرمایهگذار هستیم که البته به تازگی قرارداد مهمی با یکی از شرکتهای ایرانی در حوزه تجهیزات پزشکی منعقد کردهایم.
وی از اهمیت تجارت الکترونیک در حوزه فناوری گفت و توضیح داد که در حال حاضر ۱۸ میلیارد دلار سهم این تجارت در اندونزی است و این کشور آمادگی دارد که با کشورهای عضو این نشست وارد تجارت و همکاریهای مشترک شود.
در بخش دیگری از مراسم افتتاحیه، با حضور رئیس پارک فناوری پردیس، سفیر اندونزی در ایران و نماینده شرکت آریا طب فیروز، از قرارداد منعقد شده میان شرکت آریا طب و شرکت BARAKAH MEDIKA UNSANTARA در حوزه ساخت دستگاههای همودیالیز به ارزش ۵ میلیون و سیصدهزار یورو رونمایی شد.
در این قرارداد مقرر است، تعداد ۷۰۰ دستگاه همودیالیز ساخت شرکت آریا طب فیروز طی مدت ۵ سال تولید و در اختیار شرکت BARAKAH MEDIKA UNSANTARA قرار گیرد.
TIMیک رویداد بزرگ و بینالمللی است که با هدف بالا بردن سطح کسبوکارهای فناورانه در هشت کشور اسلامی و همافزایی بین سرمایهگذاران و سرمایهپذیران این حوزه برگزار میشود. سومین دوره این رویداد طی روزهای ۲۸ و ۲۹ بهمن بهصورت آنلاین برگزار شد و پس از برگزاری افتتاحیه، برنامه در آدرسwww.tim.d8tten.org قابل مشاهده بود.