ایلان ماسک با پردازندههای هوش مصنوعی اوتیسم را درمان میکند
دستگاههای ارتباط عصبی ایلان ماسک راهحلی برای بیماریهای عصبی
ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس ایکس در پادکست《هوش مصنوعی》از فناوریهای پیشرفته شرکتهایش گفت.
ایلان ماسک با لکس فریدمن در پادکست 《هوش مصنوعی》 به گفتگو نشست و درباره قابلیت فناوریهای عصبیاش توضیحاتی داد.
به گفته ایلان ماسک، پردازندههای هوش مصنوعی شرکتش میتواند مشکلات مربوط به اوتیسم و شیزوفرنی را حل کند. او معتقد است با قرار دادن این پردازندهها در مغز انسان، بیماریهای مغز و اعصاب درمان شود.
ایلان ماسک همچنین به بیماریهایی نظیر آلزایمر و پارکینسون فکر میکند. پردازندههای هوش مصنوعی که در مغز انسان کار گذاشته میشود، میتوانند فعالیتهای مغز انسان را ثبت کنند.
ایلان ماسک گفت:《فکر میکنم دستگاههای ارتباط عصبی میتوانند بیماریهای مرتبط با مغز را درمان کنند. پس این امکان وجود خواهد داشت که مشکلاتی مانند اوتیسم، شیزوفرنی، از دستدادن حافظه و بیماریهایی که بر اثر کهولت سن به وجود میآیند، برطرف شود. پدر و مادرهایی وجود دارند که حتی نام فرزندان خود را به یاد نمیآورند.》
هنوز روشن نیست که منظور ایلان ماسک از دستگاههای ارتباط عصبی درمانکننده اوتیسم چیست. اوتیسم یک بیماری نیست، بلکه اختلال عصبی است.
وبسایت انجمن ملی اوتیسم انگلیس نوشته:《اوتیسم یک بیماری نیست. نمیتوان آن را درمان کرد. در بعضی موارد احساس داشتن اوتیسم جنبه ابتدایی هویت یک فرد است.》
سازمان بهداشت جهانی نیز در خصوص شیزوفرنی گفته است:《شیزوفرنی یک اختلال روانی شدید است.》
ایلان ماسک ساخت دستگاههای ارتباط عصبی را از سال ۲۰۱۶ آغاز کرده است. اما در مورد آنها صحبت خاصی نکرده بود. در سال جاری، ایلان ماسک تجربیات خود را درباره ساخت دستگاههای ارتباط عصبی منتشر کرد.
ایلان ماسک گفته است که با بهرهگیری از فناوری پردازندههای هوش مصنوعی میتوانند آلزایمر و پارکینسون را درمان کنند. هدف نهایی ایلان ماسک، ادغام ناخودآگاه انسان و هوش مصنوعی است. مدیرعامل تسلا با توسعه پردازندههای هوش مصنوعی که در مغز انسان کار گذاشته میشود به کاهش بیماریهای مغزی کمک خواهد کرد.
ایلان ماسک بر این باور است که :《ما نمیتوانیم باهوشتر از یک ابررایانه دیجیتالی باشیم.》