تفاوت‌های فین‌استارز 2018 با فین‌استارز 2017

در سلسله نشست‌های فرابورس با فعالان حوزه فین‌تک تشریح شد:

0

نامه‌ای خطاب به تمامی نهادها و شرکت‌های بزرگ که در حوزه مالی فعال هستند خواهیم زد تا چالش‌ها و نیازهای روز خود را بیان کنند. فرایند این رقابت به این شکل خواهد بود که تیم‌ها، پاسخی برای حل آن چالش‌ها خواهند داد که این پاسخ توسط شرکتی یا نهادی که با چالش روبروست بررسی می‌شود. اگر این راه‌حل با رفع نیاز آن شرکتمطابق بود، در قالب سرمایه‌گذاری یا به نحو دیگری این تلاش استارتاپی جبران خواهد شد.

دومین نشست از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی فرابورس ایران با فعالان حوزه فین‌تک در ساختمان فرابورس ایران برگزار شد. این نشست که تحت عنوان همفکری با شرکت‌های و صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه باحضور سیدمهدی علم‌الهدی، معاون پذیرش و ناشران فرابورس، علی زندوکیلی، دبیر بازار دارایی فکری فرابورس، حسین نظام‌دوست، رئیس اداره نهادهای نوین مالی فرابورس و رضا زرنوخی، مدیرعامل صندوق‌های توسعه تکنولوژی ایران و جمعی از فعالان حوزه سرمایه‌گذاری جسورانه، 7 اسفندماه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شنبه‌پرس، در این نشست، خلاصه‌ای از گزارش رویداد فین‌استارز 2017 ارائه و برنامه فرابورس برای فین‌استارز 2018 که اواخر فروردین‌ماه 97، همزمان با نمایشگاه بورس، بانک و بیمه برگزار می‌شود اعلام شد. سیدمهدی علم‌الهدی، معاون پذیرش و ناشران فرابورس در ابتدای این جلسه اشاره کرد این جلسات به منظور همفکری با فعالان این حوزه برگزار می‌شود تا در کنار کارشناسان و فعالان این حوزه بتوانند بر کیفیت این رویداد بیفزایند.

 

سلسله نشست‌های فرابورس در آستانه فین‌استارز 2018

به گفته علی زندوکیلی، دبیر بازار دارایی فکری فرابورس، نشست قبلی باحضور شتابدهنده‌ها، این نشست با حضور سرمایه‌گذاران خطرپذیر و نشست سوم با حضور هلدینگ‌ها و نهادهای سرمایه‌گذار برگزار شده و خواهد شد. زندوکیلی هدف از این نشست‌ها را «معرفی فین‌استارز، همفکری برای نحوه برگزاری در شکل و محتوا، و گرفتن پیشنهادات و نظرات فعالان این حوزه‌ها» عنوان کرد.

 

آنچه در فین‌استارز 2017 گذشت

بنا به گزارش مختصری که از فین‌استارز 2017 در این جلسه ارائه شد در این رویداد استارتاپی 155 نفر در قالب 57 تیم شرکت کردند و 10 صندوق جسورانه، 4شرکت شتابدهنده، 10 شرکت سرمایه‌گذاری و 50 کانتر در نمایشگاه وجود داشت. به واسطه این رویداد تیم‌هایی موفق به جذب سرمایه شدند که قرار است در فین‌استارز 2018، از این تیم‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده رونمایی شود. همچنین در فین‌استارز گذشته، 8 پنل تخصصی با حضور 44 عضو  از اعضا و مقامات بورس و بانک و بیمه و مدرسین و متخصصان این حوزه‌ها و 14 کارگاه آموزشی تخصصی با 440 نفر شرکت‌کننده برگزار شده است. نهایتا در رقابتی که برگزار شد، 10 تیم در حضور داوران ارائه داشته و 3 تیم برنده شده و به ترتیب جوایز 30 ،20 و 10 میلیون تومانی دریافت کرده‌اند.

 

فین‌استارز 2018

در ادامه زندوکیلی از اقداماتی که برای فین‌استارز 2018 انجام خواهد شد به این صورت گفت: «شورای سیاست‌گذاری تشکیل شده است که اعضای این شورا نمایندگان بورس، بانک و بیمه هستند. سه نماینده از بازار سرمایه، دو نماینده از معاونین بانک مرکزی و قائم‌مقام رئیس کل بانک مرکزی عضو این شورا هستند. این رویداد 4 روز خواهد بود و برنامه‌هایی که برای آن داریم، شامل برگزاری کارگاه‌های آموزشی، تشکیل پنل‌های تخصصی، عرضه و انتقال تجربیات موفق و ناموفق تیم‌ها و همچنین برگزاری مسابقه استارتاپی خواهد بود که با رقابت سال گذشته متفاوت است. علاوه بر اینها، مانند سال گذشته با کمک متخصصان جلسات خصوصی سرمایه‌گذاری و مشاوره هم خواهیم داشت.» زندوکیلی روند رقابت استارتاپی فین‌استارز 2018 را به این شکل توضیح داد: «نامه‌ای خطاب به تمامی نهادها و شرکت‌های بزرگ که در حوزه مالی فعال هستند خواهیم زد تا چالش‌ها و نیازهای روز خود را بیان کنند. فرایند این رقابت به این شکل خواهد بود که تیم‌ها، پاسخی برای حل آن چالش‌ها خواهند داد که این پاسخ توسط شرکتی یا نهادی که با چالش روبروست بررسی می‌شود. اگر این راه‌حل با رفع نیاز آن شرکتمطابق بود، در قالب سرمایه‌گذاری یا به نحو دیگری این تلاش استارتاپی جبران خواهد شد.»

 

در ادامه فعالان حاضر در نشست به معرفی خود پرداخته و پیشنهادهایی را مطرح کردند. از جمله رضا زرنوخی خبر از تفاهمنامه معاونت علمی ریاست‌جمهوری با نیروهای مسلح برای جذب نخبگان حوزه سرمایه‌گذاری به عنوان سرباز امریه در شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر داد.

 

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.