برگزیدگان نمایشگاه رسانههای دیجیتال سلامت معرفی شدند
نخستین نمایشگاه رسانههای دیجیتال سلامت بعد از 2 روز به کار خود پایان داد
محمود تارا: «هرچند در این حوزه هدف کمک به شهروندان و سلامت جامعه است ولی نخست، به یک مدل اقتصادی فکر کنید و اگر بازگشتهای سرمایه را مدنظر قرار ندهید موفق نخواهید شد و مانند بسیاری، بعد از کمتر از چند سال این حوزه را ترک خواهید کرد ولی یک مدل اقتصادی ساختارمند باعث بقاء میشود.»
نمایشگاه رسانههای دیجیتال حوزه سلامت با حضور 70 استارتاپ فعال در دانشگاه رازی میزبان بازدیدکنندگان بود و در طی دو روز برگزاری آن، بسیاری از اپلیکیشنهای دیجیتال این حوزه در معرض دید مردم و به ویژه کارشناسان، متخصصان و فعالان حوزه سلامت قرار گرفت.
مدل اقتصادی ساختارمند باعث بقاء میشود
محمود تارا، رئیس دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم اختتامیه نخستین نمایشگاه و جشنواره رسانههای دیجیتال حوزه سلامت گفت: «ما دنبال این هستیم که تمام تمرکز استارتاپها روی سلامت مردم باشد و بخش دولتی تلاش میکند چرخه حرکت آنها در حوزه فرآیند دیجیتال را تسهیل کند ولی باید سعی کنید وابسته به کمکهای دولت نباشید و کارها را خود پیش ببرید.»
او با اشاره به سختی کار در حوزه سلامت گفت: «کار در حوزه سلامت اگرچه راحت نیست ولی شیرین است. تجربه نشان داده است کارهای گروهی با موفقیت همراه بوده است.»
رئیس دفتر مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت خطاب به فعالان استارتاپی بیان کرد: «روحیه رقابتپذیری خود را افزایش دهید و به دنبال ایجاد فضاهایی نباشید که به تنهایی در آن حضور داشته باشید. در یک رقابت سالم رشد و شکوفایی حاصل میشود.»
او، با تاکید بر ایجاد یک مدل اقتصادی در چارچوب اولیه استارتاپی گفت: «هرچند در این حوزه هدف کمک به شهروندان و سلامت جامعه است ولی نخست، به یک مدل اقتصادی فکر کنید و اگر بازگشتهای سرمایه را مدنظر قرار ندهید موفق نخواهید شد و مانند بسیاری، بعد از کمتر از چند سال این حوزه را ترک خواهید کرد ولی یک مدل اقتصادی ساختارمند باعث بقاء میشود.»
برگزیدگان نخستین نمایشگاه رسانههای دیجیتال سلامت
یکهزار و 635 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که از این تعداد حدود 350 اثر به مرحله پایانی راه یافتند و در داوری نهایی 42 اثر منتخب شناخته و در آیین اختتامیه تجلیل شدند.
برگزیدگان بخش تلفن همراه
مقام اول، حمید رفیعیان برای پروژه «رژیم کرفس»
مقام دوم، حمیدرضا جمشیدی مقدم برای پروژه «فیتَب»
مقام سوم، مهدی خدادادی برای پروژه «دکتر ساینا»
علیرضا صالحی نیز برای پروژه «بشقاب» در این بخش شایسته تقدیر شناخته شد.
برگزیدگان بخش هنرهای دیجیتال
مقام اول، هادی امیری و رها فرجی برای انیمیشن «عصر وارونه دکتریسم»
مقام دوم، آرزو مرادی برای انیمیشن «بیماری سل»
مقام سوم، مرکز دیجیتال کرمانشاه برای اینفوگرافی«اعتیاد اینترنت»
دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات برای فعالیت در حوزه ترک دخانیات شایسته تقدیر شناخته شدند.
برگزیدگان بخش بازیهای رایانهای
دربخش بازیهای رایانهای هیات داوران هیچ اثری را شایسته مقام اول و دوم ندانست و در نهایت مهدیس تابع امام برای پروژه «ویتامید» مقام سوم را کسب کرد و محمد بیک ملایی برای پروژه «دونده» و شایان شفیعی برای پروژه «کافه گیم» شایسته تقدیر شناخته شدند.
برگزیدگان بخش شبکههای اجتماعی
در این بخش تنها سید محمد موسوی برای صفحه اینستاگرام شرکت گروه بهداشتی فیروز شایسته تقدیر شناخته شد.
برگزیدگان بخش وبسایت و وبلاگ
مقام سوم، فرزاد ریانی برای سامانه یکپارچه نوبتدهی آنلاین سینا.
مقام دوم، مهدی خدادادی برای دکتر ساینا.
مقام اول، سوگل ثابت فر برای شفاجو.
آیدا الهی نیر در این بخش برای «تجربیات یک بیمار ضایعه نخاعی» شایسته تقدیر شناخته شد.
برگزیدگان بخش سامانههای هوشمند
در این بخش بدون معرفی نفرات اول و دوم، فرزانه یوسفیپور نماینده شرکت «نورو چلنج برای دستیار هوشمند مدیریت استرس» به عنوان نفر سوم معرفی شد.
برگزیدگان بخش سرویسها و خدمات
دراین بخش نیز بدون معرفی نفرات اول و دوم، فرخ شهریاری برای «ابر سلامت»، مجید کوهی اصفهانی برای «به رویان» و وحید کریمانه برای «فول فکر» به عنوان نفرات سوم معرفی شدند.
برگزیدگان بخش نرمافزارهای رایانهای
رسول شکیبا برای « درمان سینا طب» شایسته تقدیر شناخته شد.
برگزیدگان بخش جنبی (دانشگاهها و سازمانهای مردمنهاد)
علی کوزهگر برای «مجتمع دیجیتال خلیج فارس»، ولیاله شجاع پوریان برای «معاونت اجتماعی شهرداری تهران»، مجید ولی محمدی برای «موسسه ویکی نیکی» و سید تقی نوربخش برای «سازمان تامین اجتماعی» دیپلم افتخار کسب کردند.
برگزیدگان بخش جنبی (شرکت برتر)
سید محمد موسوی برای «شرکت فیروز» و سمیرا سادات شرفی برای «موسسه مطهر نت پارس» دیپلم افتخار دریافت کردند.
برگزیدگان بخش جنبی (شتابدهنده برتر)
حمید صرافها برای پروژه «مدیکالیتور»، فریدون کورنگی برای پروژه «مَپس» و ادریس بابایی برای پروژه «آریا سلامت آبتین» در این بخش دیپلم افتخار دریافت کردند.
برگزیدگان بخش جنبی (شروع برتر برتر سلامت)
سید محمود فتاحی معصوم برای پروژه«نوبان»، سوگلو ثابت فر برای پروژه «شفاجو»، شقایق خلیلی برای پروژه «آزمایش آنلاین»، محمد سالار اسدی برای پروژه «لک 2»، بهزاد جلالی برای پروژه «ابر سلامت،» پدرام سلطانی برای پروژه «زوپ» و گلرخ داوران پورفرد برای پروژه «هاسپیتل» شایسته تقدیر در این بخش شناخته شدند.
برگزیدگان بخش جنبی (بینالملل)
در این بخش تنها امیر سرکندی، موسسه «مطهر نت پارس» شایسته دریافت دیپلم افتخار شناخته شد.
بخش مقالات توسعه کاربری رسانههای دیجیتال در سلامت
رسول نوری برای مقاله «شاخصهای ارزیابی کیفیت نرمافزارهای موبایل هلث»، نیلوفر چوبین برای مقاله «دستبند هوشمند حساس به عفونت بیمارستانی» و نجمه بهداد برای مقاله «نظریه بازیها در طبقهبندی مزاجها خانم» مورد تقدیر قرار گرفتند.