آشنایی با وزیر پیشنهادی دولت برای وزارت ارتباطات

0

«عیسی زارع‌پور» نامی است که امروز برای تصدی وزارت ارتباطات در فهرست کابینه پیشنهادی دولت سیزدهم به مجلس به چشم می‌خورد. اما زارع‌پور کیست و برای رفتن به سوی بهارستان، چه سیری را پیموده است؟

به گزارش شنبه پرس، با جنجال‌هایی که در یک ماه گذشته پیرامون طرح صیانت مجلس به وجود آمد، وزیر احتمالی دولت سیزدهم برای وزارتخانه ارتباطات اهمیت بیشتری به خود گرفت. در گمانه‌زنی‌ها به نام‌های زیادی اشاره شد که عیسی زارع‌پور نیز در میان آنها دیده می‌شد. فردی که تا کنون چندان اهل مصاحبه و حضور در رسانه‌ها نبوده و امروز در فهرست معرفی شده از سوی دولت به مجلس، برای این پست دیده می‌شود.

عیسی زارع‌پور متولد 1359 در شهرستان اسلام آباد غرب در استان کرمانشاه است. او مدرک کارشناسی خود در رشته مهندسی نرم افزار را از دانشگاه رازی کرمانشاه دریافت کرد و عنوان پایان‌نامه لیسانسش «طراحی و پیاده‌سازی دایره‌المعارف تحت وب استان کرمانشاه» است. او برای ادامه تحصیل به تهران مهاجرت کرد و کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش امنیت شبکه در دانشگاه صنعتی شریف گذراند. پایان‌نامه ارشد زارع‌پور «طراحی یک سیستم تشخیص نفوذ برای شبکه‌های ویژه سیار» بود.

در ادامه، او به استرالیا رفت تا دوره دکتری علوم کامپیوتر را در دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا بگذراند. زارع‌پور در سال 94 موفق به دریافت مدرک دکتری شد. پایان‌نامه‌ی زارع‌پور «طراحی پروتکل‌های کارآمد برای نانوشبکه‌های حسگر بی‌سیم» نام داشت و استاد راهنمایش هم پرفسور محبوب حسن بود.

زارع‌پور به ایران بازگشت و از سال 96 عضو هیات علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران شد. او همچنین به عنوان استادیار دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت، با محوریت حوزه شبکه‌های نوظهور، اینترنت اشیا و سنسورهای پوشیدنی، به تدریس پرداخت و استاد شبکه‌های کامپیوتر پیشرفته، اصول طراحی پایگاه داده و اینترنت اشیا شد.

زارع‌پور کار اجرایی خود را با وزارت ارشاد آغاز کرد. او بنیانگذار مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد بود و ریاست آن را نیز بر عهده داشت. مرکزی که آنطور که خود می‌گوید، در سن 26 سالگی به راه انداخت. فعالیت‌های او در وزارت ارشاد به کسب عنوان مدیر نمونه در این وزارت منجر شد.

عیسی زارع‌پور همچنین در دو دولت نهم و دهم، مشاور وزرای ارتباطات و بهداشت و معاونت علمی و فناوری بوده و در دولت دهم نیز عضو کمیسیون ملی یونسکو بود.
اواخر سال 98 بود که زارع‌پور به قوه قضاییه رفت و ریاست مرکز آمار و فناوری اطلاعات آنجا را بر عهده گرفت. در همانجا بود که زارع‌پور اپلیکیشن عدالت همراه را راه‌اندازی کرد که سامانه‌ای برای دسترسی به سامانه ابلاغ الکترونیک، دسترسی به نوبت‌دهی، دسترسی به سامانه گواهی عدم سوء پیشینه، نظرسنجی، سامانه اطلاع رسانی پرونده و امکان دریافت نوتیفیکیشن طراحی شده بود.

 

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.