زیره یکی از استارتاپهایی است که حدود 2 سال پیش پا در عرصه رقابت گذاشته و در زمینه سلامت و تناسب اندام مشغول فعالیت است. این استارتاپ با حضور در نمایشگاه اینوتکس 2021 تلاش داشت تا مخاطبان بیشتری با خدمات آن آشنا شوند. ساسان سیفی، مدیر مجموعه کالری شمار زیره در هاب رسانه ای نمایشگاه اینوتکس 2021 به تشریح فعالیتهای زیره پرداخت. سیفی درباره علت انتخاب اسم زیره گفت: اولین موضوعی که با نام زیره در ذهن تداعی میشود، چربی سوزی است. از آن جایی که حوزه فعالیت زیره در خصوص کالری شماری و ارائه رژیم بود، به این نتیجه رسیدیم که زیره میتواند نام جذابی باشد.
او درباره ساز و کار زیره اظهار داشت: رژیم غذایی زیره بر اساس هوش مصنوعی برنامه ریزی شده است. کار زیره ارائه رژیم اختصاصی غذایی نیست؛ بلکه بر اساس رفتار کاربر و غذاهایی که مصرف میکند برنامه رژیمی خاصی برای او تدارک میبینیم و در میزان مصرف غذاها برایشان محدودیت میگذاریم. این موضوع را بر اساس تکنیک کالری شماری پیش میبریم.»
سیفی با بیان اینکه زیره در حال حاضر بیش از 300 هزار کاربر دارد تاکید کرد: اپلیکیشن زیره متعلق به هلدینگ دکتر کرمانی است که در بحث رژیم غذایی اسم آشنایی هستند. در مجموعه دکتر کرمانی بیش از 150 نفر فعالیت دارند. در حال حاضر نزدیک 12 نفر در زیره مشغول فعالیت هستند. نیروهایی که در زیره فعالیت میکنند اغلب در زمینه مارکتینگ و برنامه نویسی هستند.
سیفی در رابطه با چشم انداز آینده زیره اظهار داشت: هدف ما این است که در دو سال آینده جامعه 300 هزارتایی زیره را ده برابر کنیم و به بیش از سه میلیون کاربر دست پیدا کنیم. به گفته سیفی، زیره پنج نسخه از اپلیکیشن را پشت سر گذاشته و در حال حاضر نسخه پنجم در اختیار کاربران قرار گرفته و نسخه شش نیز پاییز 1400 منتشر خواهد شد. این نسخه متفاوت بوده و قرار است در بازار بینالمللی عرضه شود.
ما در این هلدینگ تجربه حضور در بازار عربستان را داشته و قصد ورود به بازار بینالمللی را داریم. سیفی در انتها در رابطه با کرونا و بحرانی که برای کسب و کارها داشت گفت: حضور کرونا در برخی موارد به رشد خوب برخی از کسب و کارهای اینترنتی منتهی شد. زیره هم از این قافله عقب نماند و رشد قابل توجهی داشت.