رویداد جوان شایسته در حوزه کارآفرینی و کسب و کار برگزار شد

0

رویداد جوان شایسته کارآفرین ایران که هر ساله به منظور معرفی جوانان ۱۸ تا ۴۰ سال که شایستگی و تأثیرگذاری خود را در انجام مأموریت‌های سازمان کارآفرینی خود از قبیل، تبدیل چالش‌ها و تهدیدها به فرصت، کسب موفقیت و دستاوردهای تاثیرگذار برای خود و جامعه برگزار می‌شود، در دومین سال خود، به صورت آنلاین در روز یکشنبه ۲9 فروردین ماه با حضور بیش از ۱۰۰ نفر شرکت کننده‌ و ۱۲ داور در حوزه های مختلف با همکاری مجموعه های مختلفی از جمله کمیسیون صادرات غیر نفتی اتاق بازرگانی ایران و فراکسیون کارآفرینی مجلس شورای اسلامی و… برگزار شد.

بسیاری از جوانان هستند که با مطرح کردن ایده و استفاده از سرمایه جوانی، نبوغ و استعداد خود قدم در مسیر راه انداختن کسب و کار خود می‌گذارند. با تلاش و پشتکار ادامه می‌دهند و در آینده‌ای نه چندان دور به یک کارآفرین موفق تبدیل می‌شوند. کارآفرینی که می‌تواند برای سایر جوانان، الگویی برای موفقیت و تحقق اهداف باشد.
قطعا برای موفقیت در کسب و کار و تبدیل شدن به یک کارآفرین باید خود را به چالش کشید و کاری را انجام دهید که به آن اهمیت می‌دهید.

رویداد ملی جوان شایسته کارآفرین، بستری است برای آن که جوانان موفق، جوانان کارآفرین که با مقابله با چالش‌ها کسب و کار خود را شروع کردند، بتوانند داستان موفقیت خود را بیان کنند و به معرفی کسب وکار خود بپردازند. گفتن داستان موفقیت در کسب و کار می‌تواند برای دیگران یک انگیزه و الگو باشد.

برگزیدگان این رویداد، از کاندیداهای رویداد بین‌المللی تویپ خواهند شد که در سال گذشته وحید رجبلو توانست جز ۱۰ جوان برتر جهان برگزیده شود. وحید رجبلو کارآفرین ایرانی و بنیان‌گذار استارتاپ توانیتو با وجود از کارافتادگی 98 درصدی جسمی، توانسته است شرکت خود را تاسیس نماید.
داوران این رویداد ملی به شرح زیر است:
مهدی طغیانی، نماینده مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیته اقتصادی دانش بنیان مجلس شورای اسلامی
جمشید نفر،رییس کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی ایران
حسین سلیمی، عضو هیات رئیسه انجمن مدیران صنایع ایران
حمیدرضا صالحی، رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران
امیر کشانی،صنعتگر خوشنام استان اصفهان و مالک کارخانجات نفیس و ماتریس
علی شریعتی مقدم، رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق بازرگانی ایران
افشین کلاهی رییس کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان اتاق بازرگانی ایران
اکبر هاشمی، رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری سرآوا
علی اکبر عبدالملکی، رییس کمیسیون گردشگری و کسب و کارهای وابسته اتاق بازرگانی ایران
ساجد نیکمهر مشاور کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران
مرتضی میری فعال اقتصادی جوان خوش نام تهران
فرشید شکر خدایی، رییس کمیسیون توسعه پایدار، محیط زیست و آب اتاق بازرگانی ایران
در شروع داوران در مورد این رویداد اظهارات خود را بیان نمودند.

نفر، رییس کمیسیون توسعه و صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی ایران گفت: جوان‌های ایرانی، ترازشان از نرمال بین الملل بسیار بالاتر است و با ارائه مثالی از توانایی جوانان در کسب مدال‌های طلا ورزشی، گوشه‌ای از این توانایی‌ها را یادآوری کردند و بیان کردند که باید همه باهم کمک کنیم تا استعداد‌های جوانان کشورمان را در زمینه‌های مختلف بارور کنیم.

در ادامه افشین کلاهی، رییس کمیسیون کسب و کارهای دانش بنیان اتاق بازرگانی ایران، گفت : باید نشان دهیم از دیدگاه اتاق بازرگانی، الگوی جوان ایرانی چه معیارهایی دارد.

هم‌چنین علی اکبر عبدالملکی، رییس کمیسیون گردشگری و کسب وکارهای وابسته اتاق بازرگانی اظهار کرد:
بهتر است امتیاز هایی برای نفرات اول تا سوم قرار دهیم تا ایده‌هایشان با حمایت سرمایه گذاران خطر پذیر( vc) تبدیل به کسب و کار بشود و منابعی برای تحقق ایده ها و استارتاپ‌ها اختصاص دهیم.
اکبر هاشمی، رئیس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری سرآوا گفت: بخشی از جوانان معتقدند به دلیل مشکلات، موانع و نداشتن سرمایه امکان کارآفرینی نیست. این در حالی است که بزرگ‌ترین شرکت‌های دنیا در شرایط بحرانی بوجود آمده اند. آنچه امروز نیاز ضروری جوانان ماست، داستان موفقیت است که باعث حرکت و سوق جوانان به سوی کار آفرینی خواهد شد.
رییس هیات مدیره سرآوا این جایزه را در جهت ایجاد داستان موفقیت از کار آفرینان ایرانی توصیف کرد و پیشنهاد داد درسال آتی کمیته ویژه ای برای شناسایی جامع کارآفرینان جوان تشکیل شود.
امیر کشانی، صنعتگر استان اصفهان و مالک کارخانجات نفیس و ماتریس گفت: اگر اتاق ایران از اتاق بین الملل جوانان ((jci حمایت کند و جز شاخه‌های این اتاق قرار بگیرد می‌تواند انرژی این جوانان را به بهترین شکل به ثمر برساند.
در نهایت نوید ادریس ریاست اتاق بین الملل جوانان ایران گفت: یکی از اهداف این رویداد برای ما جهانی سازی جوانان کارآفرین در ایران است و امیدواریم کسب و کارهای جوانمان را خیلی سریع جهانی کنیم.
در نهایت داوران با نکته سنجی و دقت بسیار ۱۰ شرکت‌کننده را به عنوان منتخبین، بدون در نظر گرفتن رتبه اعلام کردند و از کاندیداهای رویداد بین‌المللی تویپ خواهند شد.
میلاد منشی پور موسس تپسی
محمد اسماعیل خانیان موسس نیک استارتر
محمدرضا آقایا موسس باسلام
هادی ناجی موسس تپ پرشیا
مینو مهرجویی موسس مبل پته کارمانیا
حسین خسروی موسس VCAST
محسن کریمیان موسس شرکت دانش بنیان رویشکر
مسعود تقوی موسس شرکت دانش بنیان فریر
امین قریبی معاون و عضو هیات موسس مرکز تحقیقات شهر هوشمند ایران
امیرحسین رضایی نژاد هم بنیان گذار شرکت تعاونی پیشگامان
در ادامه اتاق بین الملل جوانان ایران رزومههای مختصر این بزرگواران را به زبان انگلیسی در 125 کشور جهان منعکس و بازنشر می کند و پیگیری موفقیت این کسب و کارهای جوان در رویداد جهانی خواهد بود

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.