ورود فناوری ویلچر خودران ویل به برخی از فرودگاهها، این امکان را برای افرادی که دچار محدودیتهای حرکتی هستند ایجاد کرده است که محصولات این شرکت را امتحان کنند
کمپانی WHILL پس از انجام آزمایشهای متعدد در فرودگاههای Schiphol آمستردام، Haneda توکیو و ابوظبی در اوایل سال جاری، فناوری متحرک روباتیک خود را در قالب ویلچرهای خودران توسعهیافته به فرودگاههای آمریکای شمالی وارد کرد.
ورود فناوری ویلچر خودران ویل به برخی از فرودگاههای آمریکای شمالی مانند دالاس و وینیپگ، این امکان را برای افرادی که دچار محدودیتهای حرکتی هستند ایجاد کرده است که محصولات این شرکت را امتحان کنند.
این صندلیهای چرخدار با داشتن فناوریهای حسگر و ترمزهای اتوماتیک، موانع موجود در فرودگاههای شلوغ را شناسایی کرده و از برخورد با آنها اجتناب میکنند. همچنین این امکان را برای مشتریان ایجاد میکنند که سریعتر به گیت مورد نظر خود برسند.
شرکت ویل که در یوکوهامای ژاپن مستقر است، ۸۰ میلیون دلار برای این فناوری جمع کرده است.
بنیانگذار و مدیر اجرایی ویل، Satoshi Sugie، در بیانیهای گفت: هنگام مسافرت، ورود به سیستم، تأمین امنیت و حضور به موقع در گیت، برای از دست ندادن پرواز بسیار حیاتی است؛ اما در این میان، مسافرانی که محدودیت حرکتی دارند، مدت زمان بیشتری را صرف میکنند تا کارمندان فرودگاه یک ویلچر تهیه کرده و آنها را به گیت برسانند. اکنون ما فرصتی را برای این افراد فراهم کردیم تا هنگام حرکت در فرودگاه و رفتن از نقطه آ به نقطه ب، حس استقلال بیشتری داشته باشند.
جالب است بدانید جمعیت معلولان جهان، یک میلیارد نفر است و ۷۰ میلیون مشتری بالقوه برای محصولات فناوری کمکی در اروپا وجود دارد. بر همین اساس، پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۴ هزینه مربوط به فناوریهایی که در خدمت افراد سالمند و معلول باشند، به بیش از ۲۶ میلیارد دلار برسد.
منبع: shorturl.at/loDS9