ما فعالان اکوسیستم را به هم وصل می کنیم
گفتگو با احمد پرویزی از اعضای مرکز نوآوری جهش و عضو پاویون منتورشیپ اینوتکس ۲۰۲۱
مسئولیتی که در این نمایشگاه داشتید چه بوده؟
مسئولیت خاصی را نمی شود بیان کرد. در کل کارهای متفاوتی انجام دادیم. پاویون امسال در اختیار کارخانه آبعلی های وی بود و دوستانی هم آنجا به عنوان پارتنر اضافه شدند و من هم جزو همان پارتنرها هستم و می شود گفت که یک کار جمعی بوده یعنی شخص خاصی نبوده که بخواهد این کار را انجام بدهد.
پاویون منتورها چه نوع جلساتی داشتند؟
ما امسال علاوه بر جلسات مشاوره آنلاین (که سال گذشته هم داشتیم) با رعایت تمام پروتکل ها جلسات حضوری را نیز اضافه کردیم که خدا را شکر نسبت به سال گذشته بهتر بود. بالغ بر ۱۶۵ جلسه حضوری را برگزار کردیم که حداقل سی دقیقه زمان آنها بود. پنجاه منتور در حوزه های متفاوت سرمایه گذاری، طراحی کسب و کار، هوش مصنوعی، فناوری های همگرا داشتیم و حدود ۶۰ جلسه آنلاین هم داشتیم. اتفاق جالبی که افتاد این بود که علاوه بر اینکه ما ثبت نام سایت را بسته بودیم حدود ۴۰ الی ۵۰ نفر هم ثبت نام مجدد داشتیم. یعنی بازدید کننده هایی که در اینوتکس حضور یافتند و بعد از دیدن پاویون تصمیم گرفتند از جای خود مشاهده کنند. تقریبا می شود گفت ۴۰ تا ۵۰ نفر هم مجدد ثبت نام کردند که مهلت این ثبت نام ها به بعد رویداد منتقل شد.
فعالیت شما در حوزه منتوری به چه صورت است؟
ما در پاویون منتورها را به آدم ها یا کسب و کارهایی که در حیطه های مختلف هستند وصل می کنیم. مثلا استارت آپی می آید در بخش سرمایه گذاری نیازمند مشاوره است، این فرد با شخص مورد نظر خود داخل سایت ثبت نام می کند و ما این جلسه را برایشان برگزار خواهیم کرد. خب حوزه های مختلفی است؛ از حوزه مالی حقوقی گرفته تا سرمایه گذاری؛ حتی کسب و کارهای بزرگ هم حضور پیدا کردند و درخواست مشاوره دادند و همانطور که می دانید، این مشاوره ها هزینه های بالایی دارند.