رویداد بین‌المللی Connect Day Iran / Russia

0

اولین دوره از سلسله رویداد بین‌المللی «Connect Day» روز 5 خردادماه در ساعت 15:30 با حضور 5 تیم استارتاپی منتخب ایرانی و سرمایه‌گذاران بین‌المللی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی در محل این صندوق برگزار شد.

 کارن‌کراد به عنوان سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری در اکوسیستم استارتاپی کشور، مجری برگزاری این سلسله رویداد به منظور ارتباط بهتر و موثرتر با بازیگران بین‌المللی فعال در حوزه استارتاپی است.

هدف این رویداد، شناسایی و معرفی استارتاپ‌های در حال رشد در حوزه‌های مختلف به سرمایه‌گذاران بین‌المللی و ایرانی و آشنایی با فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف است.

سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی که اغلب از کشور روسیه شرکت داشتند، فعالان حوزه اکوسیستم نوآوری و مخاطبان رویداد به صورت آنلاین و از طریق پلتفرم اسکای‌روم در این برنامه حاضر شدند و استارتاپ‌های برگزیده ایرانی به ارائه فعالیت و طرح‌های خود پرداختند.

در شروع این رویداد که به زبان انگلیسی برگزار شد، جناب آقای علی اخوان بهابادی، مدیر عامل شرکت مدیریت ثروت ستارگان، ضمن شرح فعالیت‌های شرکت ستارگان و معرفی برخی از استارتاپ‌های پورتفوی این شرکت، به بررسی جنبه‌های مختلف اکوسیستم استارتاپی با تکیه بر ظرفیت‌های فین‌تکی پرداخته و گفت: استارتاپ‌های ایرانی علی‌رغم فشارهای اقتصادی بین‌المللی که ایران در سال‌های اخیر با آن مواجه بوده است، در حوزه‌های مختلف پیشرفت‌های جدی و قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند که عمدتاً به  دلیل جمعیت جوان، تحصیل‌کرده و علاقمند به تکنولوژی در ایران است.

وی ادامه داد: به جرأت می‌توان گفت که علی‌رغم این محدودیت‌های بین المللی، شرکت‌های ایرانی از پیشروترین شرکت‌های صنعت فناوری‌های مالی در میان کشورهای منطقه هستند و فضای این صنعت در ایران پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته‌است. در این حوزه، رگولاتوری یک موضوع بسیار مهم است که بعضاً از یک کشور به کشور دیگر تفاوت‌هایی دارد که باید در صادرات خدمات یا در سرمایه‌گذاری، به این موضوع توجه کرد و ایجاد تطبیق رگولاتوری یک گام مهم هست.

آقای اخوان در پایان این سخنرانی ضمن تشکر از طرف شرکت ستارگان و سایر سرمایه‌گذاران فعال در ایران، گفت: جامعه نوآوری و استارتاپی ایرانی، با توانمندی‌های فوق العاده‌ای که دارد، آماده هرگونه همکاری با همکاران خود در روسیه از جمله سرمایه‌گذاری متقابل، همکاری‌های تجاری و توسعه بازار استارتاپ هاست.

همچنین در طی برگزاری این رویداد، جناب آقای حامد تاج‌الدین، مدیر عامل و هم‌بنیانگذار شرکت آچاره، ضمن معرفی این استارتاپ، درباره داستان شکل‌گیری و توسعه استارتاپ آچاره گفت: عملا دیموند اولین سرمایه‌گذاری بود که به ما اعتماد کرد و توانستیم پیشرفت خوبی به کمک آن‌ها داشته باشیم. در راند بعدی، حرکت اول روی ما سرمایه‌گذاری کرد که اولین پروژه سرمایه‌گذاری این شرکت روی استارتاپ‌ها بود که چالش‌ها و فرصت‌هایی به دنبال داشت.

وی در ادامه مطرح کرد که با اصلاح زیرساخت‌های اقتصادی و ایجاد همکاری‌های بین‌المللی، استارتاپ‌های ایرانی می‌توانند حضور قدرتمندی در عرصه جهانی داشته باشند.

در ادامه رویداد، استارتاپ‌های منتخب به منظور جذب سرمایه، آشنایی، شبکه‌سازی و همکاری با سرمایه‌گذاران بین‌المللی، طرح‌های خود را برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و فعالان ارائه کردند که به شرح زیر است:

استارتاپ فرادید:

فرادید، نرم‌افزار مدیریت HSE است که به صورت نوآورانه و با ترکیب هوش مصنوعی و دوربین‌های مداربسته، شرایط ناامن را شناسایی و ردیابی کرده و درباره آن هشدار داده و اقدامات لازم برای افزایش ایمنی در محل کار را تدارک می‌بیند.

فرادید، کشورهای اروپایی و روسیه را به عنوان بازار هدف خود، معرفی کرده است.

استارتاپ آریامدتور:

آریامدتور، ارائه‌دهنده خدمات گردشگری پزشکی و بهداشتی در ایران است. تیم این استارتاپ از متخصصان باتجربه این حوزه تشکیل شده است که بر حوزه گردشگری پزشکی، تورها و خدمات مسافرتی برای بیماران خارجی از سراسر جهان، تمرکز دارد. خدمات این تیم شامل خدمات درمانی و پزشکی و همچنین درمان‌های زیبایی، جراحی‌های پلاستیک، کاشت مو و… با همکاری بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و متخصصان معتبر ایرانی است.

علاوه‌بر خدمات سلامتی، آریامدتور ارائه‌دهنده سایر خدمات جانبی این حوزه از جمله تهیه ویزا، حمل‌ونقل، ترانسفر شخصی، رزرو محل اقامت، تورگردی و … است.

این استارتاپ، کاربران کشورهای خاورمیانه، کشورهای حوزه خلیج فارس، کشورهای عربی و آفریقایی، ایالات متحده آمریکا، انگلیس، کانادا، استرالیا و کشورهای اروپایی را هدف قرارگرفته است.

استارتاپ زاگرس:

زاگرس، یک شرکت دانش‌بنیان در زمینه بهینه‌سازی عملیات حفاری در ایران است که توسط گروهی از نخبگان دانشگاهی و با هدف ایجاد دانش در جهت بهینه‌سازی عملیات حفاری در چاه‌های عمودی، افقی و مورب و توسعه نرم‌افزار این حوزه شکل گرفته‌است.

این استارتاپ در نظر دارد تا کیفیت خدمات خود را مطابق با استانداردهای بین‌المللی در زمینه کیفیت محیط، بهداشت، ایمنی و محیط زیست تنظیم نماید.

این استارتاپ، تمام کشورهایی را که به منظور استخراج منابع نفت و گاز یا بهره‌برداری از انرژی زمین‌گرمایی، مشغول به انجام عملیات حفاری هستند، هدف قرار داده است؛ از جمله کشورهای روسیه، نروژ، ترکیه و کشورهای خاورمیانه.

استارتاپ چیگل:

چیگل، نسل بعدی بازار دیجیتال فرامرزی به صورت B2B است که فروشندگان و خریداران را در کشورهای خاورمیانه و اوراسیا هدف قرار گرفته است.

این استارتاپ، تجارت B2B را به شکل ساده، امن، بدون درز، سریع و هوشمندانه انجام می‌دهد.

استارتاپ هما صنعت اکباتان (هصا):

هصا، در سال 2010 توسط گروه‌های علمی مهندسین و نخبگان برتر تاسیس شد.. این شرکت خصوصی دارای مجوز تولید و طراحی سیستم‌های هوایی بدون سرنشین در ایران است.

این شرکت، کشورهای اروپایی و کشورهای خاورمیانه به ویژه ترکیه و قطر را هدف گرفته است.

در پایان هر ارائه، جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و تیم‌های ارائه‌دهنده در زمان مشخص، به سوالات سرمایه‌گذاران و مخاطبان، پاسخ دادند.

4 تیم منتخب در این رویداد، به صورت حضوری به ارائه طرح و پرو‌ژه‌های خود پرداختند و تیم چیگل به صورت آنلاین و از طریق پلتفرم اسکای‌روم در این برنامه شرکت داشت.

در انتهای برنامه، پس از تشکر از سخنرانان، شرکت‌کنندگان و همراهان رویداد، کارن کراد به عنوان کارگزار رسمی تأمین مالی و سرمایه‌گذاری تحت حمایت و نظارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری‌، جهت ارتباط با سرمایه‌گذاران و مجموعه‌های شرکت‌کننده، معرفی شد.

کارن کراد ضمن برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آینده رویداد بین‌المللی «Connect Day» با سرمایه‌گذاران و فعالان خارجی، امید دارد با ایجاد بسترهای آشنایی و همکاری‌های بین‌المللی، موجب توسعه اکوسیستم استارتاپی کشور و زمینه‌ساز ورود استارتاپ‌های مستعد ایرانی به عرصه جهانی باشد.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.