توضیحات اندیشکده حکمرانی دانشگاه شریف در خصوص نشست یک جانبه تاکسی­‌های اینترنتی

0

پیرو نشست یک جانبه‌ای که با موضوع نظارت بر تاکسی‌های اینترنتی برگزار شد، اندیشکده حکمرانی دانشگاه شریف توضیحاتی را در اختیار شنبه پرس قرار داد.

شنبه‌پرس_ پیرو برگزاری نشست «استارت­آپ­ها؛ نظارت خوب، نظارت بد» که در برخی از رسانه­ها در خصوص برگزاری نشست یک طرفه و عدم حضور نماینده استارت­آپ­ها در این نشست مطرح شده است.اندیشکده حکمرانی دانشگاه صنعتی شریف، به عنوان مجری و برگزار­کننده این نشست، چند نکته را اعلام می­کند:

۱. این اندیشکده تا کنون ۶۷ نشست با محوریت «حکمرانی در عمل» برگزار کرده و بسته به ظرفیتِ موضوع مورد بررسی، یک تا چند جلسه به بررسی یک حوزه تخصیص داده است. در شصت­وهفتمین جلسه این نشست مساله «نظارت و رگولاتوری بر کسب­وکارهای اینترنتی» مورد بررسی قرار گرفت و همانگونه که در دعوت­نامه اعضا و رسانه­ها عنوان شده بود، نشست­ها تاکسی‌های اینترنتی ادامه­دار است  و حداقل سه جلسه دیگر به این موضوع خاص خواهیم پرداخت.

۲. قرار بود اولین نشست در سطح سیاستگذاران برگزار شود و از منظر حکمرانی خوب و بد به مسئله استارت­آ­پ­ها بپردازیم، در جلسه دوم کارشناسان و جلسه سوم نمایندگان استارت­آپ و مدیران شرکت­هایی چون اسنپ، تپسی و کارپینو به نشست دعوت شوند.  بر این اساس عدم حضور نماینده استارت­آپ­ها به این دلیل بوده که این جلسه در سطح سیاستگذار برگزار شده است و نه فعالان.

۳. اندیشکده در جریان دعوت از مهمانان جلسه نخست، فردی از شهرداری و فردی از وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات را به این نشست دعوت کرد. اما گویا وزارت ارتباطات، معاونت حقوقی و سازمان فناوری اطلاعات، تمایلی برای حضور در نشست نداشتند و این دعوت را رد کردند. در نتیجه نشست با حضور معاون حمل و نقل شهرداری برگزار شد.

با این تفاسیر اندیشکده آمادگی خود را برای برگزاری جلسه­ای با حضور نماینده‌ای از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و معاونت علمی ریاست جمهور اعلام می­کند. همچنین اعلام می­کند، بر اساس برنامه­ریزی قبلی در نیمه مرداد ماه دومین سلسله نشست با حضور کارشناسان این حوزه برگزار می­شود و در جلسه سوم که آخر مرداد برگزار خواهد شد، فعالان استارت­آپ­، مهمان اندیشکده خواهند بود.

لازم به ذکر است این اندیشکده‌ در سال ۱۳۹۴ تاسیس شد و در چهار سال گذشته تلاش کرده با ایفای نقش واسط میان نخبگان جامعه و نهادهای حکمرانی، «ظرفیت حکمرانی» را ارتقا دهد. این اندیشکده، تاکنون در طرح­های مطالعاتی و نشست­های متعددی در حوزه سهمیه­بندی بنزین، نظام بازنشستگی، سیاست­های پولی و مالی و فناوری­های نوین و… حضور داشته است و تلاش کرده در همه این نشست­ها و طرح­های مطالعاتی، فضایی برای بحث و گفت­وگوی کارشناسی ایجاد کند و مهم­ترین تلاشش بر این بوده که در این نشست­ها، بی­طرفی را حفظ کرده و از جایگاه عملی و مشورتی خود خارج نشود.

 

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.