استارتاپها باید منتور توان یابان شوند

بابک فتاحی،مدیر ارشد امور مشتریان دیجی کالا:

0

«دیجی‌کالا از ابتدای امر یک شعار خیلی مهم داشت. تمام پایه و اساس کارش همین شعار بوده است. توانمندسازی مشتریان در همه  زمینه‌ها. این شرکت باور دارد در مقوله مسیولیت اجتماعی و اینکه به عنوان یک وظیفه به این شعار نگاه می‌کند و ادامه می‌دهد.»

دیجی کالا به عنوان یکی از حامیان بزرگ جشنواره توان تک، در مراسم افتتاحیه این رویداد حضور داشت. مدیر ارشد امور مشتریان این شرکت، بابک فتاحی، به نمایندگی از این شرکت به روی استیج رفت و به تکه‌ای از کتاب کیمیاگر اشاره کرد و گفت: در زندگی گاهی نیروهایی هستند که شر به نظر می‌رسند، ولی دراصل همین‌ها هستند که تو را  به افسانه شخصی خودت  می‎رسانند. وقتی افسانه شخصی‌ات را پیدا کردی و آن را خواستی ، تمام کاینات دست به دست هم می‌دهند تا تو به هدفت برسی.  این تنها وظیفه انسان است، دنبال کردن هدف شخصی.

به گزارش شنبه پرس، وی ادامه داد: داوطلبانی که به شرکت مراجعه می‌کنند و داوطلب همکاری در دیجی کالا هستند، برای مصاحبه از آن‌ها میپرسم «فکر کن تمام امکانات در اختیارت هست. پول، دانش، حامی و هرچی که لازم داشته باشی. حالا بگو چه کاری می توانی انجام دهی؟ چه کسب و کاری در نظر داری؟» خیلی عجیب است ولی بالاتر از 90 درصد از آن‌ها نمی‌دانند چه کار کنند. شاید مهم‌ترین بخش کار این باشد که از خودمان بپرسیم افسانه شخصی ما چیست و باید به دنبال چه باشیم؟ واقعی بخواهیم. همان خواستنی که سقراط به دانشجویانش یاد می‌دهد. خواستن با تمام وجود مثل تنفس.

فتاحی گفت: دیجی‌کالا از ابتدای امر یک شعار خیلی مهم داشت. تمام پایه و اساس کارش همین شعار بوده است. توانمندسازی مشتریان در همه  زمینه‌ها. این شرکت به عنوان یک وظیفه و مسئولیت اجتماعی  به این شعار نگاه می‌کند. در فراخوانی که پارسال به نام «نگاهی به فردا» داشتیم، از داوطلبین خواسته بودیم هر ایده ای که دارند ارائه کنند تا دیجی کالا به توان‌یابان کمک کند.

این مدیر ارشد دیجی کالا اشاره کرد: وقتی این جریان در کنار فناوری و تکنولوژی روز قرار می‌گیرد می‌بینیم که دامنه فعالیت‌ها چقدر می‌تواند وسیع و گسترده باشد. امیدواریم بتوانیم نقش خودمان را در این زمینه ایفا کنیم. او با ذکر مثالی روش کار دیجی‌کالا را روشن‌تر بیان کرد: وقتی در خیابان به کسی آدرس می‌دهیم، با چشم آن شخص را دنبال می‌کنیم تا مطمئن شویم راه را درست می‌رود. این همان احساس مسئولیت است. علی رغم اینکه ممکن است هیچ شناختی نسبت به او نداشته باشیم. این یک امر فطری در انسان‌ها است. در توان تک هم دقیقا همین قضیه است، اگر استارتاپ‌ها در نقش منتور برای توان‌یابان بتوانند آدرس درست دهند و نگاهشان به دنبال آن‌ها باشد تا راه را درست تشخیص دهند، می‌توانند نقش بسیار موثری در زمینه کمک به این قشر داشته باشند. در بستر اینترنت و با تکنولوژی امروزه، مرزهای محدود قبل شکسته شده و جا برای ایده‌ها و پیشرفت‌های زیادی هست که امیدواریم این جشنواره گام مثبتی در این راه باشد.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.