رییس پارلمان در این نشست با نگاهی گذرا به وضعیت کنونی اقتصاد کشور و تأکید بر وجود برخی محدودیتهای ناشی از شرایط تحریم، به تشریح وضعیت شکاف تکنولوژیک میان ایران و دیگر کشورها پرداخت.
رویداد تجاری سازی فناوریهای پیشرفته ایران 5 اسفند در ساختمان اتاق بازرگانی برگزار شد. این رویداد که با شرکت افراد زیادی از دنیای استارتاپها و علاقهمندان به فناوریهای جدید و صد البته افرادی از دنیای تجارت و اتاق اصناف برگزار شد.
رویداد تجاریسازی فناوریهای پیشرفته ایران با پخش ویدیویی در زمینه لزوم اهمیت به فناوریهای جدید استارت خورد. هدف این ویدیو عنوان موضوعیت شکلگیری رویدادهای بزرگ از میان گروههای کوچک بود. در ادامه غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی و اصناف ایران با قرار گرفتن پشت تریبون با شعار «بیایید جهان را با نوآوری تقویت کنیم» سخنرانیاش را آغاز کرد.
رییس پارلمان در این نشست با نگاهی گذرا به وضعیت کنونی اقتصاد کشور و تأکید بر وجود برخی محدودیتهای ناشی از شرایط تحریم، به تشریح وضعیت شکاف تکنولوژیک میان ایران و دیگر کشورها پرداخت.
شافعی با اشاره به لزوم اهمیت دادن به تکنولوژی در بطن آموزشی بیان کرد: متاسفانه بخشهای اقتصادی و دانشگاهی کمتر به این موضوعی پرداختهاند و با کمترین مانور لازم به راهشان ادامه دادهاند. شافعی ادامه داد: لزوما با اهمیت به آموزش میتوان به از بین بردن شکافها کمک کرد.
رییس اتاق ایران در انتها اظهار امیدواری کرد که این نشست نقطه آغازی برای میدان دادن به جوانان و استفاده از توان آن ها در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور باشد.
در ادامه ۳ طرح به عنوان طرحهای برگزیده از سمت نمایندگان صنعت، کمیته علمی و یک هیئت داوری منتخب دانشگاهی معرفی شدند و جوایز نقدی دریافت کردند. این طرحها با سه محور موضوعی ربات جراحی، ژنتیک و ربات هوشمند کمک حرکتی اندام تحتانی معرفی شدند. در ادامه پورفلاح، مشاور عالی رئیس اتاق ایران و رئیس اتاق مشترک ایران و ایتالیا، از آغاز کار رسمی دبیرخانه دائمی کنفرانس در اتاق ایران خبر داد.
علوی، دبیر علمی کنفرانس و حامد ساجدی، به نمایندگی کمیته علمی فعالیت های آتی دبیرخانه از طرح سینرجیوم پرده برداشتند.
در خلال این مراسم 20 طرح به صورت مستقیم ارائه و 20 طرح دیگر در قالب پوستر در نمایشگاه جانبی شرکت داشتند. شایان ذکر است به بیست طرح برگزیده لوح یادبود اعطا شد.