سهم قابل توجهی از صنعت بیمه را خدمات آنلاین می‌گیرند

تیم لطیف، بنیان‌گذار و رئیس هیئت مدیره استارتاپ ازکی:

0

تیم لطیف: از بین تمام مشتریان بیمه‌ها تقریبا 90درصد هنوز به صورت سنتی و به واسطه آشنایانی که دارند بیمه خریداری می‌کنند. در ایران هنوز سیستم خدمات آنلاین خرید و مقایسه بیمه‌ها جانیفتاده است ولی حدودا بین 5 تا 8 سال زمان خواهد برد تا استارتاپ‌ها و شیوه‌های نوین کاری در صنعت بیمه، سهم قابل توجهی را به خود اختصاص دهد.

ازکی، استارتاپی که در زمینه ارائه مشاوره در رابطه با انواع بیمه و مقایسه خدمات شرکت‌های مختلف بیمه فعال است. تیم لطیف، بنیان‌گذار و رئیس هیئت مدیره این استارتاپ در نشست خبری که با عنوان معرفی وب‌سایت ازکی در ساختمان علی‌بابا برگزار شد، توضیحاتی در رابطه با راه‌اندازی این استارتاپ و اهداف و چشم‌اندازهای آن ارائه کرد.

 

ایران مرجعی برای دریافت مشاوره تخصصی و مقایسه بیمه‌های مختلف نداشت

به گزارش خبرگزاری شنبه‌پرس، لطیف که متولد و تحصیل‌کرده در کشور آلمان است، بعد از اشاره به تجربیات کاری و کارافرینی خود در آن کشور گفت: «10 سال پیش که به ایران آمدم و شروع به راه‌اندازی کسب‌وکار کردم، موردی که نظرم را جلب کرد این بود که چرا در ایران مرجعی برای دریافت خدمات آنلاین مقایسه بیمه وجود ندارد.»

لطیف توضیح داد: «با توجه به تجربه‌ و دانشی که از قبل داشتیم تصمیم به راه‌اندازی چنین وب‌سایتی گرفتیم. کارهای مربوط به راه‌اندازی آن را حدود یک سال پیش شروع کردیم و حدودا از 6 ماه پیش به مرحله عملیاتی واقعی رسیدیم. در این مدت هم با سرمایه شخصی و هم با جذب سرمایه از سرمایه‌گذار کارها را پیش بردیم.»

بنیان‌گذار این استارتاپ در رابطه با انتخاب نام و گرفتن دامنه برای این وبسایت توضیح داد: «نام برای ما مسئله بسیار مهمی بود و حدود 3 ماه برای انتخاب نام ازکی و گرفتن دامنه 4 حرفی زمان گذاشتیم.»

 

90درصد مشتریان، به شیوه سنتی بیمه می‌خرند

او در رابطه با بازار کار در ایران گفت: «حدود 80 درصد مردم ایران از تفاوت‌های پوشش بیمه‌ای در کشور خبر ندارند و از بین تمام مشتریان بیمه‌ها حدود 90درصد هنوز به صورت سنتی و به واسطه آشنایانی که دارند بیمه خریداری می‌کنند. در ایران هنوز سیستم خدمات آنلاین خرید و مقایسه بیمه‌ها جانیفتاده است.» لطیف ادامه داد در ایران نیاز به مشاوره مردم برای انتخاب بیمه و بحث خسارت، یک مسئله جدی است به ویژه اینکه بزگترین جمعیت ایران قشر متوسط هستند که مسئله خسارت برای آنها بسیار جدی است.

رئیس هیئت مدیره ازکی در رابطه با شکل‌گیری و رشد خدمات آنلاین بیمه و تاثیری که روی شکل سنتی آن دارند بیان کرد: «باید توجیه شود که ما برای بیمه‌ها و نماینده‌های بیمه خطر نیستیم. اتفاقا برای کمک به شفافتیت و تخصصی‌تر بودن این صنعت آمده‌ایم. هرچه این صنعت رشد کند و با شفافیت بیشتر کار کند مردم تشویق به روی آوردن آن می‌شوند و به همین صورت بازار و صنعت رشد می‌کند و قطعا کارمندان این صنعت در کشور بیشتر خواهند شد.»

 

ایجاد جریان بیگ‌دیتا در صنعت بیمه

بنیان‌گذار ازکی هدف این استارتاپ را به این صورت بیان کرد: «هدف ما آوردن نوآوری در بحث فروش بیمه، ایجاد شفافیت در بحث قیمت‌گذاری، سرعت بالاتر و راحتتر کردن انجام امور بیمه‌ای برای مردم است.» لطیف در ادامه اشاره کرد که یکی از برنامه‌های ازکی، ایجاد جریان بیگ‌دیتا برای صنعت بیمه است.

لطیف، چشم‌انداز خود برای بازار این صنعت در ایران را به صورت بیان کرد: «حدودا بین 5 تا 8 سال زمان خواهد برد که استارتاپ‌ها و شیوه‌های نوین کاری در صنعت بیمه، سهم قابل توجهی را به خود اختصاص دهند؛ در آلمان 12 سال زمان برد تا این اتفاق بیفتد.»

 

اجازه فروش بیمه برای استارتاپ‌ها

او در مورد بحث دادن اجازه فروش بیمه به استارتاپ‌های این حوزه توضیح داد: «بیمه مرکزی با فروش استارتاپ‌ها مشکلی ندارد و تنها مسئله این است که برای فروش مکانیزمی وجود داشته باشد که بعد از پرداخت توسط کاربر، اطمینانی برای صدور بیمه‌نامه به ازای آن وجود داشته باشد یعنی تنها نگرانی که در رابطه با فروش استارتاپ‌ها وجود دارد این است که اگر پولی پرداخت شد، حتما بیمه‌نامه‌ای به ازای آن صادر شود.» لطیف ادامه داد که آخرین صحبت در این رابطه مبنی بر این بوده که بیمه مرکزی نام چند سایت تایید شده را روی صفحات خود معرفی کند تا مردم با اطمینان از همان سایت‌های معتبر خرید انجام دهند؛ ولی هنوز چنین موردی اجرایی نشده است.»

 

جذب سرمایه چند میلیون یورویی

بنیان‌گذار ازکی، وضعیت جذب سرمایه این استارتاپ را به صورت توضیح داد: «جذب سرمایه ازکی در حد چند میلیون یورو بوده است  که از این مقدار حدود 20 درصد از سرمایه گذار آلمانی و 80درصد سرمایه داخلی بوده است.» او در ادامه اشاره کرد که با توجه به روابطی که در آلمان داریم، سرمایه خارجی را از کشور آلمان جذب کردیم.

 

رابطه علی‌بابا و ازکی

او در جواب سوالی که از رابطه ازکی با علی‌بابا پرسیده شد گفت: «شرکت علی‌بابا بخشی به نام برندیست دارد که در آن مشاوره و خدمات مارکتینگ برای استارتاپ‌ها ارائه می‌شود و ما می‌خواستیم که اولین مشتری آنها باشیم.»

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.