پرداخت الکترونیک سامان کیش در پارک پردیس مستقر میشود
قرارداد واگذاری زمین در پارک فناوری پردیس به شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش به امضا رسید
مدیر عامل شرکت سامان پرداخت کیش: «بانکهای سامان و رفاه سهامداران اصلی ما هستند و بیش از 30 تا 40 شرکت فناور با ما همکاری مستقیم دارند که نیازی به حضور مداوم در پایتخت نداشته و میتوانند در فضاهایی همانند پارک فناوری پردیس فعالیت خود را ادامه دهند.
مراسم امضای قرارداد واگذاری زمین به شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش با حضور ابراهیم حسینینژاد مدیرعامل این شرکت و امیرحسین نیکوگفتار، مدیرکل امور شرکتهای دانش بنیانپارک و جمعی از مدیران و کارشناسان دو مجموعه برگزار شد.
حسینی نژاد در همین رابطه به سرمایهگذاری انجام شده در پارک اشاره کرد و گفت: «حدود 40 میلیارد تومان بابت ساختمان و همچنین حدود 100 میلیارد تومان بابت دیتاسنتر باید سرمایهگذاری کنیم که در مجموع شرکت حدود 150 میلیارد تومان بابت ساخت و تجهیز در پارک سرمایهگذاری میکند.»
ابراهیم حسینینژاد، مدیر عامل شرکت پرداخت الکترونیک سامان کیش گفت: «کمتر از یک سال است که به صورت مستمر برای انتقال و استقرار کلیه بخشهای شرکت به پارک فناوری پردیس فعالیت داریم.»
او در ادامه خاطرنشان کرد: «بانکهای سامان و رفاه سهامداران اصلی ما هستند و بیش از 30 تا 40 شرکت فناور با ما همکاری مستقیم دارند که نیازی به حضور مداوم در پایتخت نداشته و میتوانند در فضاهایی همانند پارک فناوری پردیس فعالیت خود را ادامه دهند.»
مدیر عامل شرکت سامان پرداخت کیش بیان کرد: «در ابتدا 500 متر، فضای استیجاری در پارک داشتیم و هم اکنون بعد از اقدامات اولیه توانستیم 5 هزار متر زمین خریداری نموده که حدود 8 هزار متر فضای اصلی ساختمان است.» او با اشاره به تعداد کارکنانی که پارک خواهند آمد، گفت: تاکنون 100 نفر از کارکنان شرکت به این محیط منتقل شده و پیش بینی میکنیم تا اتمام پروژه یعنی در حدود 18 ماه دیگر 200 نفر دیگر از محققان به پارک منتقل شوند.
حسینی نژاد به دلایل مختلفی که برای انتقال شرکت به پارک وجود دارد، اشاره کرد و گفت: «اعتقاد دارم شرکتهایی که دلیلی برای حضور در شهرهای بزرگ ندارند به جهت جلوگیری از برهم خوردن اکوسیستم یک شهر، بهتر است از شهرها خارج شوند و در پارکها یا شهرکهای صنعتی مستقر شوند.»
چگونه در پارک فناوری پردیس شوید؟
سه مدل برای عضویت در پارک پردیس وجود دارد. مدل اول ویژه شرکتهای نوپا، صاحبان ایده و طرح است که شرکت ها میتوانند به مرکز رشد فناوری بنیاد ملی نخبگان درخواست داده و سپس طرحشان داوری و به عضویت پارک در بیایند. مدل دوم، درخواست شرکتها برای عضویت در بخشهای استیجاری پارک است. معمولا از این فرصت، شرکتهای متوسطی که نیاز به فضای بزرگتر یا توان خرید زمین ندارند، استفاده میکنند و مدل سوم، عضویت در بخشهای اراضی است که بعد از ارزیابی و تاییدیه گرفتن از پارک، شرکتها میتوانند زمینی را به تملک خود درآورده و پس از ساخت در آن مستقر شوند.