همراه با فیناستارز 2018/ برخی مشکلات استارتاپها، با یک نامه قابلحل است!
رسول کاشفی، مدیرعامل آتینو:
به این دلیل که حدود 70 درصد تیمهای مستقر در این مرکز رشد، شرکت هستند و کار استارتاپی انجام نمیدهند، و اکثرا اساتید سابقهدار مدیریت این مراکز رشد را برعهده دارند، بیشتر به شکل سنتی اداره میشود.
آتینو (atyno) اپلیکیشنی برای خرید رفتن و خرید کردن حضوری و دریافت جایزه است؛ این خرید شامل خریدهای روزانه فروشگاهی، کافه و رستورانها هم میشود. این تعریفی است که رسول کاشفی، مدیرعامل آتینو از اپلیکیشنش دارد.
آتینو یکی از استارتاپهای حاضر در نمایشگاه فیناستارز است. کاشفی می گوید: «ما تیمی 6نفره هستیم که اولین لانچ اپ ما، تابستان سال 95 بود.» او در رابطه با شرکت و حضور در نمایشگاهها اشاره میکند: «این اولین نمایشگاهی است که ما شرکت کردهایم و پرداخت اپلیکیشن ما امروز (مصادف با اولین روز فیناستارز 2018) راهاندازی شده است به همین دلیل در بخش فینتک شرکت کردهایم.» کاشفی هدف اصلی شرکت در این نمایشگاه را آشنایی و شبکهسازی با سرمایهگذاران و تیمهای دیگر و بحث تیمسازی بیان میکند و اضافه میکند: «کاش به صورتی بود که این نمایشگاهها و بازدید مقامات و مسئولین منجر به دیدن و شنیدن مشکلات استارتاپها و برطرف شدن آنها میشد.»
آتینو یکی از تیمهای مستقر در مرکز رشد دانشگاه امیرکبیر است. در رابطه با این مرکز رشد میگوید: «به این دلیل که حدود 70 درصد تیمهای مستقر در این مرکز رشد، شرکت هستند و کار استارتاپی انجام نمیدهند، همچنین اکثرا اساتید سابقهدار، مدیریت این مراکز رشد را برعهده دارند، بیشتر به شکل سنتی اداره میشود. این شیوه مشکلاتی برای شرکتهای استارتاپی مثل ما به وجود میآورد؛ برای مثال اینکه چالشهای کار استارتاپی را نمیدانند و فکر میکنند تیمی که برای دو سال کار میکند حتی سرمایهای هم جذب نکرده است، باید به درآمد و سود زیادی رسیده باشد و به راحتی تمامی هزینهها و اجاره را پرداخت کند.»
کاشفی در ادامه صحبت از مشکلات میگوید: «در مرکز رشد امیرکبیر، جایگاه شرکتها و تیمها به صورت پارتیشن بندی است و اداره پست به این پارتیشنها کد پستی نمیدهد و بدون کد پستی ما قادر به ثبت شرکت نیستیم. این مشکل یکی از مواردی است که با بررسی و دستور یکی از مسئولین و یک نامه، قابل حل شدن است ولی ما همچنان با این مشکل مواجه هستیم.»