فروش 110 میلیارد تومانی حصین در سال 96

علی ضیاء در بازدید سورنا ستاری از این شرکت مطرح شد

1

«این شرکت در سال 83 با 6 نفر و میزان فروش یک میلیارد ریال کار خود را شروع کرده است، این اعداد در سال 90 با 30 نفر پرسنل و فروشی معادل با 300 میلیارد ریال رسید. در سال 92 تعداد پرسنل به 50 نفر رسید و فروش 450 میلیارد ریالی را تجربه کردیم. در نهایت در سال 96 با تعداد 400 نفر، فروش 1100 میلیارد ریالی را پشت سر گذاشتیم.»

در ادامه بازدیدهای معاونت علمی و فناوری رییس جمهور، سورنا ستاری بعدازظهر سه‌شنبه 21 فروردین ماه 97 مهمان شرکت حصین بود.

به گزارش خبرگزاری شنبه‌پرس، در این بازدید خلاصه‌ای از تغییرات این شرکت از زمان تاسیس که سال 83 بوده است تا به امروز مطرح شد. در ادامه معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور از سه زیرمجموعه این شرکت بازدید کرد؛ مجموعه‌های مایکت، طاقچه و حصین ایمن.

 

سهم حصین از بازار کارت هوشمند کشور

علی ضیاء، عضو هیئت‌مدیره شرکت حصین، در حضور سورنا ستاری، در رابطه با روند پیشرفت این شرکت گفت: «این شرکت در سال 83 با 6 نفر و میزان فروش یک میلیارد ریال کار خود را شروع کرده است، این اعداد در سال 90 با 30 نفر پرسنل و فروشی معادل با 300 میلیارد ریال رسید. در سال 92 تعداد پرسنل به 50 نفر رسید و فروش 450 میلیارد ریالی را تجربه کردیم. در نهایت در سال 96 با تعداد 400 نفر، فروش 1100 میلیارد ریالی را پشت سر گذاشتیم.» ضیاء در ادامه از 14 زیرمجموعه این شرکت نام برد. که برخی از این مجموعه‌ها مانند مایکت، طاقچه و ترابرنت، استارتاپ‌های شناخته‌‌شده‌ای در اکوسیستم هستند.

این عضو هیئت مدره حصین اشاره کرد که در سه سال گذشته، بیشترین سهم بازار از تامین کارت هوشمند کشور در کارت سوخت، سیم‌کارت و سایر حوزه‌ها را داشته است. ضیاء در ادامه توضیح داد: «کارت‌ها در کارخانه این شرکت واقع در پارک و علم‌وفناوری پردیس تولید می‌شوند. در حوزه پایانه فروشگاهی با همکاری شریک خارجی تقریبا 20 تا 25 درصد از سهم بازار در پایانه‌های فروشگاهی کشور را به همراه نرم‌افزارهایش در اختیار داریم.»

ضیاء در این دیدار تاکید کرد: «حصین به دنبال این مورد است که با توجه به داشتن حدودا 10 مجموعه دانش‌بنیان و نوآور، بتواند اولین شعبه مجازی پارک علم‌وفناوری را هم ایجاد کند که اقدامات آن شروع شده و امیدوار هستیم که به نتیجه برسد.»

 

سورنا ستاری: استارتاپ‌هایی در حوزه خدمات هستند که رشد هفتگی 10 درصدی دارند

پس از این بازدید، معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در پاسخ به خبرنگاران در مورد اقداماتی که در راستای حمایت از کالای ایرانی باید انجام شود، گفت: «برای جاانداختن محصولات ایرانی مشکل جدی داریم؛ البته این مشکل در رابطه با محصولات دانش‌بنیان که نیاز به استانداردهای خاصی دارد، جدی‌تر است. در نتیجه مشکلات ساختاری در حال حاضر به این شکل است که برای تایید محصولات خارجی هیچ تست و استارنداردی لازم وجود ندارد ولی در مورد محصولات داخلی، این تست‌ها مطرح می‌شود. درحالیکه متاسفانه هنوز پروتکل‌های تست و استاندارد متناسب با این محصولات در کشور وجود ندارد. این موردی است که امسال باید به صورت جدی پیگیری کنیم و در جهت توسعه و حمایت از کالاهای ایرانی باید از شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها حمایت بیشتری داشته باشیم؛ در این زمینه همه سازمان‌ها باید کمک کنند تا در این سال شاهد پایین کشیده شدن کرکره هیچ واحدی نباشیم.» ستاری در ادامه به این نکته اشاره کرد که سال 96 سال خوبی برای استارتاپ‌ها بود و رکوردهای خوبی در سال گذشته در این زیست‌بوم زده شد.

ستاری در رابطه با استارتاپ‌های خدماتی بیان کرد: «این استارتاپ‌ها باعث ایجاد شفافیت، در درسترس بودن خدمات و از بین رفتن دلالی و در نتیجه شکسته شدن قیمت خدمات می‌شود. نمونه‌های این موضوع را هم می‌بینیم که چقدر اثرات مثبت داشته‌اند. به دلیل این مزایایی که اشاره کردم، استقبال مردم از این نوع استارتاپ‌ها زیاد است و به سرعت می‌توانند رشد کنند؛ بسیاری از آنها به صورت هفتگی رشد 10درصدی را تجربه می‌کنند.»

 

۱ دیدگاه
  1. japanshared می‌گوید

    استاد اگر ممکنه بفرمایید دیتای بازی Prey حدودا تا کی روی سایت گذاشته میشه؟

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.