در بوتکمپ از بین 1500 استارتاپ تنها 20 تیم انتخاب شدند که ما یکی از آن 20 تیم بودیم. درنهایت، 6 سرمایهگذار انگلیسی برای ما پیدا شد که اگر سال آینده قصد کار در حوزه بینالمللی را داشته باشیم، احتمالا یک پارتنر در لندن داشته باشیم و پایه صادرات و پخش در اروپا را در آن نقطه خواهیم گذاشت.
زمانی که سایت نینیکس را میبینیم، روز شماری نظر ما را به خود جلب میکند. از امیر شکوهینیا، مدیرعامل این استارتاپ، رویدادی که برایش روزشماری میشود را میپرسیم و او در جواب میگوید: «این روزشمار، زمان تحویل محصولات پیشفروششدهمان را نشان میدهد که طبق برنامهریزیهای اولیه، از امروز 63 روز دیگر برای این کار فرصت داریم. ولی ما از زمانبندی پیشی گرفتهایم و محصولات را نیمه اسفندماه تحویل خواهیم داد. به این دلیل که فکر کردیم برای ما این اتفاق بسیار خوبیست، روزشمار را از روی صفحه برنداشتیم.» در ادامه شکوهینیا توضیح میدهد که بچ اول پیشفروششده را نیمه اسفند طی مراسمی تحویل مشتریان میدهند ولی جشن رونمایی از محصول را اوایل فروردین 97 برگزار خواهند کرد.
پیشفروش موفق
به گزارش خبرگزاری شنبهپرس، شکوهینیا میگوید: «پیش فروش اول ما روی سایت نیکاستارتر به مدت دوماه قرار داشت ولی به علت اینکه تقاضا برای محصول وجود داشت بعد از آن، از طریق سایت خودمان اقدام به پیشفروش کردیم. در این مدت، جمعا تعداد 100 دستگاه پیشفروش کردیم. بعد از این ما از طریق سایت و عوامل فروشمان فروش خواهیم داشت. در حال حاضر 3 عاملیت فروش در خیابان بهار تهران و یک نمایندگی در شیراز و یک نمایندگی در اصفهان داریم.»
محصولات بعدی نینیکس
مدیرعامل نینیکس از برنامه و محصولات بعدیشان میگوید و توضیح میدهد: «در حال کار بر روی دو محصول جدید هستیم. یکی از محصولات هاب است که نمونه آزمایشگاهی آن هم نتیجه داده است. دستگاه ما در حال حاضر به گوشی متصل میشود و گوشی اطلاعات را روی اینترنت میفرستد که با هاب دیگر نیاز به گوشی هم نخواهد بود. دستگاه به هاب متصل شده و هاب اطلاعات را به اینترنت میفرستد. مورد دیگر اینکه دستگاه ما فقط دیتای بدن کودک را داریم ولی با هاب، شاخصهای محیطی هم قابل اندازهگیری است. شاخصهایی مانند نور و دمای محیط.» محصول دیگری که شکوهینیا معرفی میکند، دستبند مادر است که فعلا در حال کار بر روی طراحی و مراحل R&D آن هستند و گویا حدود 6 ماه دیگر برای رسیدن به بازار زمان لازم دارد. شکوهینیا این محصول را به این صورت توصیف میکند: «دستبندی است که مادر در 3ماه آخر بارداری میتواند برای بهبود سبک زندگیاش از آن استفاده کند. برای مثال اگر مادر مدت زیادی نشسته باشد دستبند به او آلارم میدهد که باید کمی راه برود. علاوه بر آن با قراردادن این دستبند روی شکم، مادر میتواند مواردی مانند صدای قلب جنین را چک کند. بعد از تولد نوزاد هم این دستبند به دستگاه متصل شده و مادر میتواند دادههای مربوط به نوزادش را با دستبند خود از دستگاه بگیرد.»
همکاری با یک مرکز طبی کودکان خاص
مدیرعامل نینیکس اشاره میکند که در راستای مسئولیت اجتماعی، یک مرکز طبی کودکان را با این دستگاه تجهیز کردهاند. در بخش NICU این مرکز که مخصوص نگهداری و مراقبت از نوزادان دارای بیماری خاص است تعداد زیادی نوزاد نگهداری میشود و مسلما نمیتواند به تعداد نوزادان، پرستار داشته باشد. «با استفاده از این دستگاه، پرستار میتواند اطلاعات کل نوزادان را روی گوشی خود و تحتنظر داشته باشد.»
حضور موفق در لندن
نینیکس تا به حال یک راند سرمایه جذب کرده است و به گفته مدیرعامل آن، 15 پیشنهاد سرمایهگذاری برای راند بعد دارد و باید از بین آنها یک سرمایهگذار انتخاب کند. شکوهینیا از راهی که نینیکس تا به اینجا طی کرده است به این صورت میگوید: «به عنوان نماینده ایران در نمایشگاه جیتکس دوبی حضور داشتیم و چند پیشنهاد از طرف پارتنرهای خارجی داشتیم. حتی یک نفر از امارات درخواست گرفتن نمایندگی از ما داشت که ما اعلام کردیم در پلن سال 2018، فعالیت بینالمللی نخواهیم داشت. علاوه بر آن رویدادی به نام استارتاپ بوتکمپ وجود دارد. بوتکمپ هرسال در حوزه خاصی، در یکی از کشورهای جهان رویدادی برگزار میکند. سال گذشته، این ایونت در لندن و در حوزه IOT برگزار شد. در این ایونت از بین 1500 استارتاپ تنها 20 تیم انتخاب شدند که ما یکی از آن 20 تیم بودیم. به گفته خودشان ما از برنامه آنها جلوتر بودیم و نیازی نبود که در کل دوره 6 ماهه بوت کمپ حضور داشته باشیم. تنها طی چند جلسه حضوری که با آنها داشتیم نیازهایمان را مطرح کردیم و در آن زمینه کار کردیم و درنهایت، 6 سرمایهگذار انگلیسی برای ما پیدا شد که اگر سال آینده قصد کار در حوزه بینالمللی را داشته باشیم، احتمالا یک پارتنر در لندن داشته باشیم و پایه صادرات و پخش در اروپا را در آن نقطه خواهیم گذاشت.»