جشنواره ایده های برتر فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی برگزار می‌شود

مهلت ارسال آثار تا سیزدهم مرداد تمدید شد

0

به گزارش شنبه پرس، نشست خبری جشنواره ایده‌های برتر فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، هم‌زمان با سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی و با حضور آقای دکتر ایمانی خوشخو رییس پارک و رییس جشنواره، خانم سوده صوفی مدیر برنامه‌ریزی و توسعه پارک و دبیر جشنواره و آرش سروری، مدیر برگزاری نشست خبری برگزار شد. در این نشست، خبرنگاران به صورت آنلاین در جریان رویداد قرار گرفته و سوالات خود را مطرح کردند.

دکتر ایمانی خوشخو در این نشست با تاکید بر اهمیت فرهنگ، و لزوم لمس این حوزه توسط استارتاپ‌ها اظهار داشت، سعی داریم با برگزاری این جشنواره، پلی میان فرهنگ و این اکوسیستم زده شود و این  جشنواره می‌تواند آغاز راه مناسبی باشد تا این تیم‌ها با ایده‌های خود آغازگر این مهم باشند.

او با اشاره به تمدید مهلت ارسال آثار به این رویداد تا چهارشنبه، سیزدهم مردادماه، اظهار داشت: «ایده‌ها بر اساس معیارهای نوآوری، درجه پختگی، امکان تولید، ارزش افزوده اقتصادی، فراگیری استفاده در جامعه، درجه‌ رفع مشکلات جامعه و امکان ارائه در صحنه‌ جهانی مورد ارزیابی، نظرسنجی و رتبه‌بندی داوران جشنواره قرار می‌گیرند. داورانی که ترکیبی از متخصصین کارآفرینی و صنایع فرهنگی هستند. تعدادی از آنها به عنوان ایده‌ها‌ی برتر شناخته شده و در مراسم اختتامیه در روز ۱۹ مرداد، مورد تقدیر قرار خواهند گرفت».

در ادامه، خانم سوده صوفی دبیر جشنواره اظهار داشت: «پس از پایان مهلت ارسال، ایده‌ها داوری شده و در چند بخش خروجی خواهند داشت؛ ایده‌هایی که بسیار خوب بوده و قابلیت تبدیل به محصول را دارند در مجموعه پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی مورد حمایت قرار می‌گیرند؛ ایده‌هایی که در درجه متوسط قرار گرفته و قابیلت بالایی دارند که با صاحبان ایده تماس گرفته می‌شود تا با ارائه پیشنهاداتی بتوانند ایده خود را پرورش بدهند و در نهایت، ایده‌هایی که در مراحل اولیه قرار دارند و می‌توانند در دوره‌های بعدی این جشنواره شرکت کنند».

لازم به ذکر است، صاحبان ایده، می‌توانند ایده‌های خود را در قالب فایل word در وبسایت پارک به نشانی iccip.ir بارگذاری کرده یا در برنامه واتساپ برای شماره تلفن ۰۹۰۲۴۳۴۳۸۴۵  ارسال کنند. موضوعاتی این جشنواره شامل موارد زیر است:

فناوری های فرهنگی:

فناوری‌های مهندسی انگیزه، بازی‌وار سازی، ارتباطی و رسانه‌ای، سازوکارهای مدیریت بهره‌وری و حکمرانی در حوزه فرهنگی و اجتماعی، آموزشی و یادگیری، نوآوری‌های اجتماعی ،تبلیغات و فروش، فناوری اطلاعات، فناوری آموزش، تولید محتوا و نشر مکتوب و دیجیتال، پویانمایی و پی‌نمایی، سینما، بازی‌های ویدیویی.

 

صنایع خلاق فرهنگی:

میراث فرهنگی و گردشگری، صنایع دستی، صنایع دیداری وشنیداری، هنرهای تجسمی، اسبا بازی و سرگرمی، طراحی صنعتی، گرافیک، نشر و چاپ، معماری، هنرهای نمایشی، نقاشی، عکاسی، مد و پوشاک، رسانه.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.