پویش مطالعاتی زیست‌‌بوم استارتاپی کشور در پلتفرم کتاب پلاس راه‌اندازی شد

0

کتاب پلاس با عقد تفاهم نامه همکاری با ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی پویش مطالعاتی برای استارتاپ‌های کشور را از هفته کتاب تا شب یلدا برگزار می نماید.

به گزارش خبرگزاری شنبه‌پرس، دکتر حامد ساجدی، مدیر عامل شناسا، گفت: در هفته کتاب استارتاپ کتاب پلاس با همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌ها و ناشران بزرگ جشنواره‌های متعدد برگزار می‌نماید.

ساجدی ادامه داد: کتاب پلاس استارتاپی در حوزه کتاب است که با سرمایه گذاری شرکت شناسا بر روی یک تیم خلاق و یک ایده جذاب توسعه خود را شروع کرد. کتاب پلاس مبادرت به کدینگ کتاب می‌نماید و از این طریق کتاب فیزیکی را به فناوری‌های روز ( اینترنت اشیا ، بلاکچین، واقعیت افزوده AR )، بازارهای دیجیتال و پلتفرم‌های تجارت الکترونیک وصل کرده و پل ارتباطی میان همه ذینفعان کتاب از جمله: مولف، ناشر، فروشگاه، مخاطبان و ترویج کنندگان و حامیان کتاب با یکدیگر محسوب می‌شود.

وی افزود: هدف کتاب پلاس جذب افراد کتابخوان با تجربه کاربری جدید مبتنی بر فناوری است. کتاب پلاس قصد دارد بازار کتاب را افقی و عمودی توسعه دهد هم از حیث ارزش پیشنهادی صنعت نشر و ارائه مکمل کتاب در قالب خدمات پس از فروش در کنار کتاب به کتابخوان که البته قبل و حین و بعد از خواندن کتاب این خدمات مکملی به خریدار فعلی و آتی کتاب ارایه می شود.

مدیرعامل شناسا اظهار داشت: کتاب پلاس زنجیره خریدارانی که در بازار کتاب تا به حال کمرنگ و یا نادیده گرفته می شدند هدف قرار داده است از مخاطب کتاب و خریدار آن که تا کنون ارتباط ملموسی را با ناشر یا مولف حس نمی کرد و چه تصمیم سازان و تصمیم گیران صنعت نشر که از نگاه ناشر پنهان بودند.

وی بیان داشت: کتاب پلاس بدنبال گرایش های متفاوتی از کارکرد خرید و خواندن کتاب است تا بتواند انگیزه های بیشتری را برای خواندن کتاب بوجود آورد. از جایزه و قرعه کشی گرفته تا بازی های متنوعی که برای خریداران کتاب در نظر گرفته است. از حیث بازار نیز کتاب پلاس قصد دارد با جلب مشارکت سازمانها و نهادها و حتی مولفین و مروجان بازیگران جدیدی را وارد عرصه کتاب نماید و منابع جدیدی را به بازار کتاب سوق دهد.

ساجدی گفت: خوشبختانه تاکنون اقبال خوبی از طرف ناشران بزرگ صورت گرفته است. ناشران معتبر سامانه کتاب پلاس خود را راه اندازی نموده اند و سازمانها و نهادها نیز با توجه به شروع پنل سازمانها تاکنون جهاد دانشگاهی، دانشگاه تهران و دانشگاه فنی و حرفه­ای جشنواره ها و پویشهای مطالعاتی راه اندازی نموده اند

دکتر حامد ساجدی خاطر نشان کرد: در حال حاضر این استارتاپ موفق به عقد تفاهم نامه همکاری با ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و  فناوری ریاست جمهوری شده است و در این تفاهم نامه مقرر شده است که برای همه استارتاپ‌ها  پویش مطالعاتی به منظور توانمند سازی اکوسیستم انجام پذیرد در این پویش افرادی که کتاب‌ها را خوانده اند تشویق می شوند که تجربه خود را در بکارگیری این کتاب‌ها را به دیگران تسهیم کنند و دانش و تجربه خود را با دیگران به اشتراک بذارند. افرادی که هنوز کتاب‌ها را نخوانده اند نیز تشویق به خواندن کتاب‌ها می‌شوند.

وی تصریح کرد: از جمله کتاب های این پویش مطالعاتی شامل: انقلاب پلتفرم، مبانی بلاکچین، حرکت به سوی اقیانوس آبی، نوپای ناب، سختی کارهای سخت؛راه انداختن کسب وکاری که هیچ راه ساده ای ندارد، راه اندازی کسب و کار: 24 گام برای موفقیت کسب و کارهای نوپا، اقتصاد اشتراکی، اقتصا چرخشی، اقتصاد صنعتی نسل چهارم، اقتصاد دیجیتال می باشد که هدف آن افزایش سطح آگاهی استارتاپ ها می باشد.

وی تاکید کرد: به پاس قدردانی از افرادی که در این پویش مطالعاتی بیشترین مشارکت را در تسهیم دانش و تجربه خود مبتنی بر کتاب های پویش را داشته اند از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هدایایی تقدیم می گردد.

مدیرعامل شناسا گفت: کتاب پلاس در حال توسعه پنل سازمانی خود می باشد  که هر کدام از استارت آپها و شتابدهنده ها و سازمانهای فعال در اکوسیستم بتوانند باشگاه کتابخوانی خود را راه اندازی کرده و پویش های مطالعاتی و رویدادهای کتابی برگزار نمایند و از این پلتفرم برای ترویج کتاب و کتابخوانی استفاده نمایند.

دکتر ساجدی در خصوص نحوه مشارکت استارتاپ‌ها در پویش مطالعاتی گفت: استارپاپ‌ها می توانند با شرکت در این جشنواره تجربه خود را از خواندن کتابهای کسب و کار در قالب نقد و یا تجربه بکارگیری و یا معرفی کتاب به سایر استارتاپ‌ها به غنی‌سازی این پویش مبادرت نمایند.

انتهای پیام/

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.