دیجیتالی کردن بانکداری نیازی است که احساس می‌شود

علیرضا دلیری:

0

دستیار معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در امور مالی در رویداد رفاتک گفت: بانک‌ها طی چند سال گذشته رشد خوبی در الکترونیکی کردن خدمات خود داشته‌اند ولی نیازی که اکنون در دنیا حس می‌شود دیجیتالی کردن بانکداری است.

علیرضا دلیری، دستیار معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در امور مالی در رویداد رفاتک گفت: فعالیت‌های فناورانه از شرکت‌های خصوصی شروع می‌شود و در این حیطه پیشتاز هستند.

در  فناوری‌های بانکی و پولی بانک‌های ما توانسته‌اند قدم های‌خوبی بردارند.

این فعالیت‌ها باید زودتر از این‌ها انجام می‌شد اما در این حد نیز می‌توان گفت اتفاق میمونی برای نهادهای پولی کشور رخ داده است.

دلیری افزود: بر اساس تحقیقی که در سوئد انجام شده، ۹۸ درصد مردم نسبت به گذشته مراجعه حضوری به بانک ندارند و در کشور ما نیز باید مسیری طی شود تا به این هدف برسیم.

بانک‌ها طی چند سال گذشته رشد خوبی در الکترونیکی کردن خدمات خود داشته‌اند ولی نیازی که اکنون در دنیا حس می‌شود دیجیتالی کردن بانکداری است.

در دنیای امروز، استارتاپ‌ها با استفاده از فناوری‌های نوین طوری رشد می‌کنند که به سرعت جایگزین شرکت‌های بزرگ در این زمینه می‌شوند.

وی ادامه داد: در گذشته برای خرید به حضور فیزیکی مردم نیاز بود اما اکنون اکثر کسب و کارهای استارتاپی جایگزین خریدهای فیزیکی شده‌اند.

بخش زیادی از مردم جامعه به جای خریدهای فیزیکی به سمت خریدهای اینترنتی رفته‌اند.

همه آدم‌ها در دنیای امروز دنبال صرفه‌جویی در وقت هستند، یکی از بسترهای مهم که وقت روزانه را می‌گیرد فعالیت‌های مالی است.

این‌روزها استارتاپ‌های مالی و فین‌تک‌ها آمده‌اند تا زمان را برای ما مدیریت کنند، فین‌تک‌ها این روزها به همین واسطه توسعه پیدا کرده‌اند.

دستیار معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در امور مالی با اشاره به اهمیت حرکت با تکنولوژی گفت: اگر نتوانیم تا ۲ سال آینده بستر فعالیت برای استارتاپ‌ها را توسعه دهیم از این قافله جا خواهیم ماند.

روز به روز اقبال حضور فیزیکی برای دریافت خدمات کمتر می‌شود و ما باید به همین سمت حرکت کنیم.

دلیری تاکید کرد: در حوزه بانکداری فین‌تک‌ها و استارتاپ‌های مختلفی باید شکل بگیرند، حتی در بحث بدهی، تامین مالی جمعی و نظارت.

این حوزه در آینده نیاز ضروری مردم است، سال گذشته استارتاپ‌های حوزه بیمه شکل گرفت و در همان ابتدا با عکس‌العمل نهادهای حوزه بیمه مواجه شد.

این استارتاپ‌ها پس از مدتی بازار را به دست آوردند و به همین واسطه شرکت‌های سنتی احساس خطر کردند.

شرکت‌های سنتی آن زمان به ما مراجعه کردند، من نیز به آن‌ها گفتم قطاری شروع به حرکت کرده، هر فردی سوار آن شود، برنده است و هر فردی سوار نشود جا می‌ماند.

وی تصریح کرد: نهاد ناظر بر بیمه‌ها، دستورالعمل استارتاپ‌های بیمه‌ای را ابلاغ کرده اند تا این فعالیت رسما پذیرفته شود، ما تا یک سال آینده باید بیمه آنلاین را به طور کامل داشته باشیم.

در این مراسم تفاهم نامه‌ای بین بانک رفاه کارگران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای حمایت از استارتاپ‌ها و فین‌تک‌های حوزه بانکداری با هدف توسعه زیرساخت‌های صندوق سرمایه‌گذاری برای ایده‌ها به امضا رسید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.