تربیت انسانها، راه حل توسعه/ مدرسه تابستانه فناوری اطلاعات به ایستگاه آخر رسید
اختتامیه تینوتک برگزار شد؛
اختتامیه مدرسه تابستانه فناوری اطلاعات در صندوق نوآوری و شکوفایی با تیمهای حاضر و مدیران خصوصی و دولتی برگزار شد.
مدرسه تابستانه از ۹ شهریور ماه کار خود را با هدف برنامهنویسی پروژه محور و با رویکرد ورود به بازارکار آغاز کرد. در این مدرسه دانش آموزان مدارس تهران، ایدههای خود را با مربیها به چالش کشیدند و در نهایت پروژههای خود را ارائه کردند.
صائبه سلوکی، مدیر پروژه توانمندسازی نوجوانان در این نشست گفت: بیش از ۹۰۰ دانش آموز در استانهای تهران، سیستان و بلوچستان و برخی مناطق محروم خراسان رضوی با فرایند کارآفرینی آشنا شدند. ۷۰ مربی نیز به صورت داوطلبانه به آموزش دانش آموزان در این مدرسه مشغول بودند.
امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات در این نشست با اشاره به دو ابزار مهم کارآفرینی و تفکر انتقادی گفت: امیر کبیر سالها پیش گفت «اگر نیت یک ساله داری گندم بکار، اگر نیت ده ساله داری درخت و اگر نیست صد ساله داری انسان تربیت کن» تنها راه حلی که برای توسعه وجود دارد تربیت انسانها است.
ناظمی افزود: انسانهایی که قرار است آینده را بسازند باید به دو ابزار کارآفرینی و تفکر انتقادی برای زیستن مجهز باشند. من فکر میکنم هردوی اینها را ما در سر فصل این برنامه داشتیم.
انسانهایی که قرار است آینده را بسازند باید به دو ابزار کارآفرینی و تفکر انتقادی برای زیستن مجهز باشند.
علی وحدت، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست با اشاره به ظرفیتهای موجود در کشور، گفت: در دوره ما درس میخواندند برای درس، اما در این دوره شما درس میخوانید برای هدفهایی که دارید.
وی ادامه داد: کشور ما از نظر نیروی انسانی، کشور ثروتمندی است. ورود شما از الان به این حوزه، ورود هوشمندانهای است.
وحدت در پایان گفت: شما در جایی ایستادهاید که جای کشورهای دانش بنیان است. اگر کشور کمی عقب مانده است برای این است که به دانش بنیان توجه نشده است.
اگر کشور کمی عقب مانده است برای این است که به دانش بنیان توجه نشده است.
پانتهآ دری، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران در اختتامیه تینوتک، گفت: معلمان نیز یابد آموزشهای فناورانه ببینند، زیرا برای تربیت دانش آموزان کارآفرین به مربیان کارآفرین نیز نیاز است.
برای تربیت دانش آموزان کارآفرین به مربیان کارآفرین نیاز است.
در اختتامیه این برنامه تیمها به ارايه پروژههای خود در زمینههای غذا، خرید و فروش، بازی، صنایع دستی و خیریه پرداختند.
صائبه سلوکی، دبیر پروژه ملی توانمندسازی نوجوانان در مصاحبه با شنبهپرس از این پروژه آموزشی میگوید؛