30هزار اپلیکیشن با پازلی ساخته شده است!
داوود عباسی میگوید کار استارتاپی در بیرجند، کمهزینهتر اما کندتر پیش میرود
فعالیت یک استارتاپ در بیرجند به مراتب هزینه و دردسرهای کمتری نسبت به تهران دارد ولی حتی با وجود هزینههای بالا در تهران، به دلیل وجود اکوسیستم و امکاناتی که در تهران است، فعالیت در آن، منجر به پیشرفت بیشتری برای استارتاپها میشود.
پازلی استارتاپی که در سال 94 راهاندازی شده است و داوود عباسی حدود یک سال و نیم است که به عنوان مدیر تحقیق و توسعه با این استارتاپ همکاری دارد. عباسی در رابطه با فعالیت پازلی میگوید: «سرویس ما یک سرویس ساخت اپلیکیشن است؛ به این معنی که کاربر وارد سایت پازلی میشود و اپلیکیشن را میسازد. تا الان تنها کار ما توسعه همین سرویس بوده است. در حال حاضر پازلی حدود چهلهزار کاربر دارد و تا امروز نزدیک به سیهزار اپلیکیشن با پازلی ساخته شده است و این اپلیکیشنها تقریبا 4میلیون بازدید داشتهاند.»
کار استارتاپی در بیرجند کمهزینهتر از تهران اما کندتر است
به گزارش خبرگزاری شنبهپرس، عباسی درباره روند رشد پازلی از زمان آغاز کار تا الان میگوید در ابتدا پازلی با یک تیم 4نفره در تهران متولد شد و به مدت یکسال و نیم، تیم در تهران فعالیت میکردند. بعد از یک سال و نیم که سایت راهاندازی شد، تیم به شهر خودشان یعنی بیرجند برگشتند و از آنجا به کار ادامه دادند. در حال حاضر کل تیم که متشکل از 9نفر است، در بیرجند مستقر و مشغول هستند.
با توجه به اینکه پازلی تجربه فعالیت در اکوسیستم تهران و بیرجند را دارد، عباسی اشاره میکند فعالیت یک استارتاپ در بیرجند به مراتب هزینه و دردسرهای کمتری نسبت به تهران دارد ولی حتی با وجود هزینههای بالا در تهران، به دلیل وجود اکوسیستم و امکاناتی که در تهران است، فعالیت در آن، منجر به پیشرفت بیشتری برای استارتاپها میشود.
دغدغه پازلی مشکلات زیرساختی است
عباسی به مشکلات موجود در این کسب وکار اشاره میکند و میگوید: «تنها دغدغه پازلی مثل همیشه، بحث زیرساختها و سرویسهای اینترنتی است. زمانی که یک سرویس خارجی بسته میشود یا مشکلات دسترسی اینترنت مطلوب به وجود آید، روی تمام سرویسهایی که بهصورت آنلاین استفاده میشوند تاثیرگذار خواهد بود. اگر کاربران اینترنت مناسب در اختیار نداشته باشند قاعدتا کار با سرویسهایی که به صورت اینترنتی ارائه میشوند برایشان سخت یا غیرممکن میشود. این یک مشکل بزرگ زیرساختی است که در ایران وجود داشته است.»
درمورد درآمد و مسائل مالی هم عباسی بیان میکند: «درآمد پازلی همچنان در حال پیشرفت است و تا الان هیچ سرمایهای جذب نکرده است. در هدفگذاریها دیده شده که به سمت سرمایهگذار هم برویم ولی هنوز زمان آن نرسیدهاست. تا الان تمرکز اصلی تیم روی توسعه سیستم بوده و اینکه بتوانیم یک سری ویژگیهای جدید و متمایز به آن اضافه کنیم.»