چهارمین همایش یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران با حضور فعالان حوزه کارآفرینی استارتاپی و دانشبنیان کشور چهارشنبه ۲۷ آذرماه در سالن همایشهای وزارت کشور برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری شنبهپرس، چهارمین همایش یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران با حضور فعالان حوزه کارآفرینی استارتاپی و دانشبنیان کشور از ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۲۷ آذرماه با سخنرانی اکبر هاشمی، مدیر این همایش در سالن همایشهای وزارت کشور برگزار شد.
در این همایش مدیران استارتاپهای بزرگ و کوچک، صندوقهای خطرپذیر، شتابدهندهها، فضاهای کار اشتراکی، استارتاپ استودیوها و فعالان استارتاپی گرد هم آمدند تا وضعیت اکوسیستم استارتاپی ایران را در سالی که گذشت ارزیابی و افقهای سال بعد را ترسیم کنند.
در ابتدای این گردهمایی اکبر هاشمی، مدیر اجرایی چهارمین یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران، ضمن خوشآمدگویی به حاضران، اظهار داشت: یلدای کارآفرینی ایران یک همایش نیست. یک جریان فکری و یک پرچم است. پرچمی که ۴ سال پیش با حضور ۴۵۰ نفر در کتابخانه ملی برافراشته شد و امروز بیش از ۳ هزار نفر اینجا جمع شدهایم.
هاشمی ادامه داد: این تکثر و این پرچم، یک نشانه و حامل یک اندیشه است، «نوآوری در اقتصاد سنتی ایران».
وی افزود: نمیخواهم بگویم تنها راه، اما اصلیترین راه نجات اقتصاد ایران روی آوردن به نوآوری، دانش شرکتهای دانشبنیان و مدل اقتصادی استارتاپهاست.
در ادامه چهارمین همایش یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران، کارآفرینان شاخص اقتصاد سنتی (محسن جلالپور و پدرام سلطانی، رئیس و نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی ایران) و اقتصاد دیجیتال (بنیانگذاران دیجیکالا و کافهبازار) در پنلی با عنوان اقتصاد دیجیتال و اقتصاد سنتی ایران؛ چالشها و فرصتهای مشترک، از فضای کسبوکار خودشان گفتند، یکدیگر و البته دولت را به چالش کشیدند و از امیدوار بودن برای ادامه کار صحبت کردند.
در پنل مهم دیگر این همایش که با عنوان دلایل شکست استارتاپها و ناکامی شتابدهندهها در ایران برگزار شد، حاضران به سوالات اکبر هاشمی، بنیانگذار هفتهنامه شنبه که مدیر این پنل بود، پاسخ دادند.
در این مراسم همچنین از کتاب سال استارتاپهای ایران رونمایی شد. کتاب سال استارتاپهای ایران، دربردارنده اطلاعات ۲ هزار استارتاپ ایرانی است.
اهدای تندیس یلدا یکی دیگر از بخشهای این گردهمایی بود. در این بخش تندیس یلدا به ۸ نفر از کارآفرینان نمونه و فعالان استارتاپی اهدا شد.
در چهارمین همایش یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران، نمایندگان مسیریابهای بلد و نشان و بنیانگذاران تپسی، تخفیفان، ایران تلنت و تعدادی دیگر از کارآفرینان برتر و فعالان اکوسیستم استارتاپی ایران سخنرانی داشتند و یا در گفتوگوهای چالشی شرکت کردند.
همچنین در این همایش به موضوعاتی همچون هوش مصنوعی، بلاکچین، بیگدیتا و فرصتهای برآمده از این مفاهیم پرداخته شده است.
ارائه جذاب مجید حسینینژاد بنیانگذار علی بابا، پایانبخش چهارمین همایش یلدای کارآفرینان استارتاپی ایران بود که با حضور ۳ هزار نفر از علاقمندان اکوسیستم استارتاپی ایران برگزار شد.
انتهای پیام/