چالش‌های استارتاپ‌های بیمه بررسی شد

در سومین جلسه کارگروه فین‌تک معاونت علمی

0

عمده نیازهای استارتاپ‌های حوزه بیمه، دسترسی به سامانه سنهاب، مبتنی بر API ، دسترسی به سرویس‌های احراز هویت و اهلیت، حذف فیزیک بیمه‌نامه، ایجاد و دسترسی به سرویس‌های استعلام و صدور آنی بیمه‌نامه، دریافت مجوز ارائه خدمات بیمه و دریافت درگاهی مستقیم برای پرداخت حق بیمه اعلام شد.

سومین جلسه کارگروه فین‌تک معاونت علمی، سه‌شنبه ۱ آبان‌ ماه 97 در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد؛ موضوع این جلسه، بررسی چالش‌های استارتاپ‌های بیمه بود. در ابتدای جلسه، اسداللهی و نام‌آور نمایندگانی از استارتاپ‌های بیمه، به ارائه چالش‌ها و نیازهای این حوزه پرداختند.

در حال حاضر 10 استارتاپ بیمیتو، بیمه بازار، وبیمه، بیمیلاین، بیمه دات کام‌، از کی؟، بیدبرگ، بیمه کلیک، بیتمه و بیمه ماهان، استارتاپ‌های فعال در حوزه فروش آنلاین محصولات بیمه هستند.

 

نیاز استارتاپ‌های حوزه فروش بیمه آنلاین

عمده نیازهای استارتاپ‌های این حوزه، دسترسی به سامانه سنهاب، مبتنی بر API ، دسترسی به سرویس‌های احراز هویت و اهلیت، حذف فیزیک بیمه‌نامه، ایجاد و دسترسی به سرویس‌های استعلام و صدور آنی بیمه‌نامه، دریافت مجوز ارائه خدمات بیمه و دریافت درگاهی مستقیم برای پرداخت حق بیمه اعلام شد.

 

عدم وجود زیرساخت‌های فنی و قانونی

پس از ارائه نمایندگان استارتاپ‌های بیمه، نکاتی از سوی بیمه مرکزی، اتاق بازرگانی و معاونت علمی مبنی بر مفقود ماندن تکنولوژی در خدمات ارائه شده و عدم پیروی از ترندهای دنیا در این حوزه و صرف ارائه فروش محصولات سنتی بیمه عنوان گردید.

در پاسخ به مسائل مطرح شده، نمایندگان استارتاپ‌هاعدم وجود زیرساخت‌های فنی و قانونی مناسب را دلیل این اتفاق عنوان کردند.

 

تمامی نیازهای استارتاپ‌ها که بیمه مرکزی می‌تواند ارائه دهد

آقانعمتی، معاونت فن‌آوری اطلاعات بیمه مرکزی به ارائه امکانات سامانه سنهاب پرداخت و اینگونه که به نظر می‌رسد تمامی نیازهای استارتاپ‌ها که از سوی بیمه مرکزی می‌تواند ارائه گردد، در این سامانه پیش‌بینی گردیده است و باقی نیازها نیز باید از شرکت‌های بیمه دریافت گردد.

 

KYC  چالش عموم فعالین حوزه فین‌تک

در ادامه جلسه در خصوص موضوع KYC که چالش عموم فعالین حوزه فین‌تک است، نکاتی از سوی انجمن فین‌تک عنوان شد؛ نماینده وزارت ارتباطات در پاسخ اعلام کرد که ظاهرا سرویسی برای پاسخگویی به این نیاز ایجاد شده و در مصوبه وزارت ارتباطات، در فاز اول، این سرویس برای سازمان‌های دولتی ایجاد ش؛ اما در فاز دوم امکان ارائه این سرویس به شرکت‌های خصوصی نیز پیش‌بینی شده است. قرار بر این شد که این نکته از سوی انجمن فین‌تک پیگیری شده و پس از توافقات لازم، این سرویس در اختیار اعضای انجمن قرار گیرد.

 

جلسه بعدی این کارگروه، ۲۷ آبان ماه و با موضوع بررسی چالش‌های استارتاپ‌های پرداخت و بانکی در محل وزارت ارتباطات برگزار خواهد شد و انجمن فین‌تک چالش‌های این حوزه و ساختار ایده‌ال خود از سرویس  KYC  را ارائه خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.