عضو تشخیص مصلحت نظام: هوش مصنوعی یکی از زمینه‌های موثر در سرمایه‌گذاری است

0
طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علی آقامحمدی امروز شنبه در چهاردهمین نشست این کمیته که با حضور اعضا در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه استارتاپ‌ها فرصت بزرگی در اقتصاد‌های امروز است؛ گفت: در این عرصه نیازمند کار حرفه‌ای و تخصصی هستیم.
آقامحمدی تصریح کرد: استارتاپ‌ها می‌توانند به کمک صنعت و تجارت بیایند و باید در کشور کاری کنیم که نخبگان این حوزه با تولید کنندگان و کارآفرینان در تعامل مستمر و مداوم باشند.
رییس کارگروه ارزیابی فرصت‌های کرونا با تاکید بر اینکه باید اول تقاضای دانش را سنجش کنیم و بعد متناسب با تقاضا اقدام به سرمایه گذاری کنیم؛ گفت: باید در وهله اول مشخص کنیم که در چه حوزه‌هایی نیاز فوری به دانش استارتاپی داریم و با تشخیص درست نیازها، اقدام به سرمایه گذاری در این حوزه‌ها کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: یکی از زمینه‌های موثر در سرمایه گذاری، هوش مصنوعی است که در کل دنیا روی این حوزه سرمایه گذاری‌های کلان شده است.
آقامحمدی گفت: در دنیا کلاس‌های فشرده هشت ماه برای آموزش هوش مصنوعی گذاشته شده و افراد با ورود به این کلاس‌ها آموزش‌های لازم را می‌بیند.
وی افزود: بعد از این دوره هشت ماه، افراد دیگر به تناسب تخصص و علاقه مندی شان وارد حوزه‌های این دانش نوین می‌شوند و نیاز است امروز در کشور یک چنین روندی طی شود.
دبیر هیات عالی نظارت بر سیاست‌های کلی نظام با اشاره به اینکه پیشرفت و توسعه در تقسیم کار درست است؛ گفت: بر فرض مثال شرکت دیجی کالا در حوزه انواع مختلفی از کالا‌ها فعالیت دارد. اگر این شرکت صفر تا صد کار را از خرید تا حمل و تحویل به مشتری خودش انجام دهد؛ در آن صورت با بن بست مواجه خواهد شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این خصوص گفت: موفقیت در تقسیم کار درست است، باید خرید از تاجر و حمل با اسنپ و تبسی صورت گیرد تا همگی در یک فرایند درگیر شده و سود ببرند. بهره وری در گرو همین تقسیم کار درست است و باید این روند در کشور شتاب گیرد.
وی در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به اهمیت دانش در عصر جدید گفت: رشد و توسعه منوط به همگرایی و هماهنگی قشر نخبه و کارآفرین و به قول امروزی استارتاپ‌ها با تولید کنندگان است. به این شکل که ایده استارتاپی توسط تولید کننده و صاحب تولید اجرایی گردد.
آقامحمدی در پایان به موضوع اموزش مجازی در کشور اشاره کرد و گفت: اموزش مجازی واقعیت امروز آموزش است و باید به رشد و توسعه این نوع آموزش در کشور کمک کرد.
رییس کارگروه ارزیابی رسانه‌ای فرصت‌های بیماری کرونا خاطر نشان کرد: والدین دانش آموزان هم باید با این نوع آموزش کنار بیایند و اساسا یاد بگیرند و یاد دهند تا به کودکانشان در استفاده درست از این نوع آموزش کمک کنند.
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.