نمایشگاه الکامپ بهمن ماه برگزار می‌شود

نمایشگاه الکامپ بهمن ماه برگزار می‌شود

به گزارش شنبه پرس به نقل از ایستنا، محمد ثروتی، عضو هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در نشست خبری آنلاینی از برگزاری این نمایشگاه در بهمن ماه در فضایی بالغ بر ۱۵ هزار متر مربع از ۲۷ تا ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۰ خبر داد.

او ابزار امیدواری کرد با کاهش شیوع کرونا نمایشگاه الکامپ با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در در محل دائمی نمایشگاههای بین‌المللی تهران برگزار شود.

ثروتی اظهار داشت: تعرفه حضور در نمایشگاه الکامپ برای متقاضیان حوزه ICT نسبت به تعرفه‌ای که پیش از این برای نمایشگاه تیر ماه اعلام شده بود، تغییری نیافته و با همان تعرفه‌های قبلی از شرکت‌ها برای ثبت‌نام و حضور در این نمایشگاه دعوت شده است.

بخشی از بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ امسال قرار است به صورت آنلاین برگزار شود و سالن دولت الکترونیک نیز  توسط وزارت ارتباطات برپا خواهد شد و برنامه‌های جدید شبکه ملی اطلاعات رونمایی خواهند شد.