فارس اوادرز 2024 در ایستگاه پایانی

0

اینوتکس در سومین روز میزبان رویداد بین‌المللی فارِس اوادرز ۲۰۲۴ بود. این رویداد با همکاری راهبردی پارک فناوری پردیس و سازمان جهانی تبلیغات (IAA) با حضور نمایندگانی از کشور‌های مختلف برگزار شد.
لازم به ذکر است عنوان این رویداد براساس نام “فارِس ابراهیم ابوحمد” یکی از برجسته‌ترین نسل‌آفرینان رسانه و تبلیغات در قرن بیستم انتخاب شده‌است.
جایزه فارس که در این رویداد درنظر گرفته شده بر مسئولیت اجتماعی تاکید داشته و بر معرفی افرادی تاکید دارد که نقش برجسته‌ای در ایجاد رشد برای نسل‌های آینده و استعدادهای جوان ایفا کرده‌اند‌.
رویداد بین المللی فارِس اوادرز در سومین روز برگزاری نمایشگاه اینوتکس میزبان مهمانانی از کشورهای استرالیا، روسیه، چین، ترکیه، مالزی، لبنان و هلند و اعضایی از هیئت‌مدیره سازمان تبلیغات جهانی (IAA) بود‌.
یدالله سیفی در شروع برنامه به حضور پنجاه ساله سازمان تبلیعات جهانی (IAA) در ایران اشاره کرد و پس از آن به اهمیت مسئولیت اجتماعی سازمان تبلیغات جهانی در حمایت از نسل‌های آینده پرداخت. سیفی اظهار داشت که مسئولیت‌های ما در برابر نسل آینده باید مشخص شوند. سیفی، فارِس ابراهیم ابوحمد را یکی از شاخص‌ترین چهره‌ها در پیشبرد این مسئولیت اجتماعی مهم معرفی کرد و گفت که او امروز به دلیل بیماری در بیمارستان به سر می‌برد.
مهدی صفاری‌نیا رئیس پارک فناوری پردیس نیز موضوع برنامه را نسل آینده عنوان کرد. وی گفت که در ایران ۱۷ میلیون دانشجو و بیش‌ از ده هزار شرکت دانش‌بنیان وجود دارد و به همین دلیل ایران در نوآوری رتبه‌ ۶۸ را دارد. صفاری‌نیا با اشاره به فعالیت‌های پارک فناوری پردیس، از فعالیت‌های ده‌ ساله در ورود به دانشگاه‌ها برای ایجاد انگیزه در دانشجویان و نشان دادن نقشه راهی به آن‌ها برای تبدیل شدن به کارآفرینان آینده خبر داد. وی به دو قانون مهم در ایران، یعنی قانون شرکت‌های دانش‌بنیان و قانون جهش شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و تاکید داشت که این قوانین در راستای حمایت و تشویق شرکت‌های دانش‌بنیان عمل کرده‌اند.
رییس پارک فناوری چشم‌انداز پارک فناوری را امیدآفرینی برای نسل‌ جوان آینده معرفی کرد و در این راستا از بازدید پنج هزار دانش‌آموز و هزار دانشجو از پارک فناوری پردیس در سال اخیر خبر داد.
پیوند بین سازمان جهانی تبلیغات (IAA) و پارک فناوری پردیس را فراهم‌کننده‌ی خلاقیت در جهت تقویت یکدیگر معرفی کرد.
عباس محمدیان مدیرکل تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز پس از خوش‌آمدگویی به مهمانان و حضار رویداد از امید خود برای تقویت پیوند بین ملت‌ها سخن گفت.
محمدیان اشاره کرد که نسل‌ آینده باید پیوند عمیق‌تری با تبلیغات نوین داشته‌باشد. او گفت که حضور جوانان در عرصه تبلیغات ناچیز است و در آینده تبلیغات باید متکی به خلاقیت جوانان باشد تا بتوانند با تکنولوژی‌های نوین عرصه‌های تبلیغات را فتح کنند.
او سپس درباره اهمیت تبلیغات در ایجاد آگاهی و شناخت فرهنگ‌ها، ملت‌ها، سنت‌ها و رفتارها سخن گفت و با اشاره به اینکه جوان‌ها و ظرفیت‌هایی که دارند فراموش شده‌اند تاکید کرد که نسل اول تبلیغات باید تجربیات و دانش خود را در اختیار نسل‌های آینده قرار بدهند.
محمدیان پاسداشت میراث کهن ملت ایران را در گرو نیاز به تبلیغات دانست و گفت که تبلیغات، سند ماندگار هر رویداد است و با توجه به این‌که ایران در حوزه تکنولوژی حرف برای گفتن دارد، جوانان باید با اتکا به تکنولوژی‌ها در تبلیغات به حرکات رو به جلو توجه کنند.
ایشان با انتقاد از صاحبان کسب‌و‌کار اظهار داشت که آن‌ها باید قائل به مسئولیت اجتماعی خود باشند و اگر به تبلیغات اتکا می‌کردند انقدر شاهد یاس و ناامیدی نبودیم. در ادامه نیز با تاکید بر اینکه تبلیغات مبتنی بر علم نوین باشد گفت که متولیان امر تبلیغات مسئولیت سنگینی در برقراری پیوند نسل اول تبلیغات با نسل‌های آینده دارند.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.