رایزنی تیک‌تیم‌ با یک تیم پرتغالی

مدیر عامل استارتاپ تیک تیم مطرح کرد؛

0

مدیر عامل استارتاپ تیک تیم، حمایت نهادها وادارات کل فناوری و اطلاعات استانها را حائز اهمیت دانست و گفت: بحث توسعه ارتباطالت شهر های کوچک با مراکز و شهرهای بزرگ برای تعامل بیشتر ضروری است.

مدیرعامل استارتاپ تیک‌تیم، با اشاره به 17 هزار کاربری که از محصول آن‌ها استفاده می‌کنند و ورود به فاز سرمایه گذاری گفت: «درحال رایزنی با یک شرکت پرتغالی برای ادامه کار هستیم. به گزارش شنبه‌پرس، فرزاد خوان‌یغما، با بیان رضایت از حوزه فعالیت استارتاپی تیک‌تیم در کردستان، ادامه داد: با جذب سرمایه‌گذار پیش‌بینی می‌شود روزهای خوبی در انتظار این تیم باشد.» به گفته خوان‌یغما اگرچه در حال حاضر استارتاپ‌های کشور دچار یک نوع رکود و خواب‌آلودگی هستند اما استارتاپ تیک‌تیم، تاکنون دارای موفقیت بالای 70 درصد بوده است.

مدیر عامل استارتاپ تیک‌تیم، با اشاره به اینکه تا به امروز سرمایه‌گذار شخصی داشتیم، تاکید کرد: حوزه استارتاپی نیازمند سرمایه‌گذاران خطرپذیر است. خوان یغما ادامه کار را همراه با پیشرفت و توسعه مهم ارزیابی کرد و گفت:باید در این حوزه تضمین کاری هم وجود داشته باشد. به گفته خوان‌یغما، در حال حاضر مهمترین دغدغه و نیاز فعالیتهای استارتاپی کشور ورود و حضور سرمایه‌گذران است، بویژه این نیاز در شهرهای کوچک شدیدتر است چراکه استارتاپ‌ها در این شهرها دارای مشکلات خاصی هستند.

مدیرعامل استارتاپ تیک‌تیم، فرهنگسازی، اطلاع‌رسانی و تغییر تفکر مردم به‌ویژه در شهرهای کوچک را دراین زمینه مهم ارزیابی کرد و گفت: وضعیت کنونی استارتاپها توجه ویژه مسئولین استانهای مختلف را می طلبد. خوان‌یغما،اجرای برنامه‌های توام با برنامه‌ریزی و سیمینارها را با هدف کار آفرینی مهم برشمرد و گفت: حوزه استارتاپی دارای کمبودهایی در زمینه نیروی انسانی متخصص و زیرساختهای اینترنتی ارزان است. مدیرعامل تیک‌تیم، حمایت نهادها و ادارات کل فناوری و اطلاعات استانها را حائز اهمیت دانست و گفت: بحث توسعه ارتباطات شهرهای کوچک برای تعامل بیشتر نقشی اساسی دارد.

خوان یغما در پایان خبر از راه‌اندازی استارتاپ جدیدی در حوزه فروشگاه‌های اینترنتی در یکی از شهرهای مرزی کردستان داد و گفت: تامین درآمد از طریق استارتاپها می‌تواند موجب حل مشکلات این مناطق شود.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.