دیجی کالا، خانواده خدمات متنوع

در گفت‌و‌گو با شنبه‌پرس عنوان شد؛

0

دیجی کالا، اسم آشنایی که به گوش کمتر کسی ناآشناست. دیجی کالا حالا به خانواده‌ای تبدیل شده که برای رشد خود و تسهیل خرید دیگران هر روزه خدمات جدیدی ارائه می‌دهد.

امیر پاشا، معاون بازاریابی گروه دیجی کالا در گفت‌و‌گو با شنبه‌پرس گفت: دیجی کالا دوسال پیش به این مسئله توجه کرد که چگونه می‌تواند کسب و کار خود را گسترش دهد، وقتی به بازیگران این صنعت در همه جای دنیا نگاه می‌کنید به عنوان راه حل اصلی، بازار اینترنتی را ارائه کردند. بازار اینترنتی این اجازه را می‌دهد که فروشنده‌های مختلف را درون کار بیاورید و محصولاتشان را بفروشید.

وی افزود: قبل از آن دیجی کالا محصولات را می‌خرید و از انبار‌های خودش عرضه می‌کرد. بازار اینترنتی این امکان را به ما داد که فروشنده را به مشتری وصل کنیم.

پاشا با اشاره به خانواده دیجی کالا ادامه داد: بعد از رشد بازار اینترنتی، دیجی کالا وارد کسب و کارهایی شد که می‌توانست با کسب و کار اصلی دیجی کالا هم‌افزایی داشته باشد. فیدیبو، دیجی فرش، دیجی استایل و… از خانواده دیجی کالا هستند.

امیر پاشا  در گفت‌و‌گو با شنبه‌پرس گفت: دیجی کالا آژانس ادرو و فاینال تارگت ( Final Target) را گرفته است، ما فکر می‌کنیم نیاز داشتیم که به ابزارهای به روز مارگتبنگ در حوزه تکنولوژی دسترسی پیدا کنیم.

معاون بازاریابی گروه دیجی کالا با اشاره به الکامپ افزود: الکامپ فرصت برزگی بود که بیاییم و این خانواده بزرگ را به مشتریان معرفی کنیم.

ایده‌ها می‌توانند اینجا محک بخورند و رشد کنند

سعید احمدی پویا معاون توسعه کسب و کار دیجی پی، درباره دیجی پی گفت: دیجی پی شرکتی است که در حوزه پرداخت الکترونیک، راهکارهای خلاقانه برای کسب و کارها فراهم می‌کند. دیجی پی یک ساله است و درگاه پرداخت آن بالا آمده است. دیجی پی با اپ موبایلی، خدمات زیادی را ارائه داده است.

وی افزود: یکی از مهمترین محصولات دیجی پی درگاه پرداخت است. این درگاه پرداخت چهار درگاه پرداخت دارد. سایت‌ها مجبور‌اند چند درگاه پرداخت داشته باشند که اگر یکی دچار مشکل شد از درگاه دیگری استفاده کنند. دیجی پی با چهار درگاه پرداخت در پشت خود پرداخت‌ها را سریع پوشش می‌دهد.

احمدی پویا ادامه داد: شرکت‌های PSP سهام دار بانکی دارند و ریسک پایینی را می‌پذیرند و این باعث می‌شود سمت راهکار‌های خلاقانه نروند.

زادگاه دیجی پی کسب و کار است و ذات کسب و کار ریسک است و این باعث شده راهکار‌های خلاقانه ارائه دهد.

معاون توسعه کسب و کار دیجی پی در پایان به شنبه‌پرس گفت: وجه تمایز ما این است که اینجا کسب و کار است و ایده‌ها می‌توانند در اینجا محک بخورند و رشد کنند.

کارگاه‌های دیجی کالا در دانشگاه‌ها ادامه خواهد داشت

دیجی کالا در الکامپ ۱۷ کارگاه برگزار کرد تا مخاطبان و علاقه‌مندان بی‌واسطه با مدیران ارشد این شرکت ارتباط بگیرند و از تجربیاتشان استفاده کنند.

پرسا طالبی، از تیم منابع انسانی درباره کارگاه‌های دیجی کالا گفت: ما ۱۷ کارگاه در الکامپ برگزار کردیم و هدف ما شناساندن مسیر شغلی در دیجی کالا بود. ما این فرصت را فراهم کردیم که مدیران ارشد دیجی کالا تجربیاتشان را بی‌واسطه با مخاطبان در میان بگذارند.

وی افزود:   بازخورد کارگاه‌ها بسیار خوب بود و تلاش می‌کنیم این کارگاه‌ها را در دانشگاه‌ها و مراکز مرتبط برگزار کنیم. نماشگاه یک بستری بود که این کارگاه‌ها بی‌واسطه برگزار شود.

مردم تهران روزانه ۲ هزار ساعت از فیدیباکس استفاده می‌کنند

مجید قاسمی، مدیرعامل فیدیبو در گفت‌و‌گو با شنبه‌پرس گفت:‌ فیدیبو یک پلتفرم تولیدکتاب و کتاب صوتی است. فیدیو با هدف دسترسی آسان افراد به کتاب به وجود آمد.

وی افزود: فیدیبو روی بیش از ۱ میلیون ۵۰۰ هزار دستگاه نصب است و ۶۰ درصد از این آمار هر ماه از فیدیبو استفاده می‌کنند. کتاب‌ها در فیدیبو ۶۰ درصد ارزانتر از نسخه چاپی است.

قاسمی درباره اعتماد ناشران به فیدیبو عنوان کرد: قبلا به دلیل نبودن قانون خاصی برای کپی رایت ناشران نگران انتشار کتاب در فیدیبو بودند، اما الان نگاه بسیار جدی و خوبی به فیدیبو دارند.

مدیرعامل فیدیبو ادامه داد: استفاده فیدیباکس رایگان و مردم تهران ۲ هزار ساعت در روز از فیدیباکس استفاده می‌کنند.

قاسمی در پاسخ به این سوال که فیدیبو چه میزان روی مطالعه اثرگذاشته است، گفت: بررسی نکردیم که فیدیبو چه میزان روی مطالعه اثر می‌گذارد، اما وقتی یک دستگاه فیدیباکس  در مترو خراب می‌شود حجم توییت‌ها و واکنش‌ها نسبت به آن زیاد است و همین نشان از اهمیت کتاب برای مخاطبان است.

دیجی کالا نکست، بازوی نوآوری دیجی کالا

امیر صالحی، مدیرعامل دیجی کالا نکست به شنبه‌پرس گفت: دیجی کالا نکست به عنوان بازوی نوآوری دیجی کالا سعی می‌کند دیجی کالا را از یک شرکت خرده فروشی به شرکت تکنولوژی تبدیل کند.

وی افزود:  دیجی کالا نکست روی استارت‌آپ‌های فناوری و نوآوری محور سرمایه‌گذاری می‌کند. ما سه برنامه کمپ‌های استارت‌آپی، سرمایه‌گذاری و حمایت از پایان‌نامه‌هایی که می‌تواند برای دیجی کالا موثر باشد را در دیجی کالا نکست داریم.

امیر صالحی تصریح کرد: تمرکز ما امسال روی هوش مصنوعی است. کمپ استارت‌آپی از ماه پیش شروع شده که رایگان است و تیم سازی انجام گرفته است. ما امسال روی هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری می‌‌کنیم و سال‌های آینده برنامه‌های دیگری داریم. دیجی کالا سعی می‌کند به استارت‌آپ‌ها کمک کند.

کامران روستا، مدیر ارشد دیجی فرش به شنبه‌پرس گفت:‌ دیجی کالا در سال‌های اخیر معروف بود به پلتفرمی که فقط کالای الکترونیکی می‌فروخت. از آبان پارسال دیجی کالا  وارد فروش مواد غذایی شد و دیجی فرش شروع به فعالیت کرد.

وی افزود: دیجی فرش در حال حاضر ۱۲ هزار نوع کالای هایپر مارکت دارد و با ۵۰۰ برند کار می‌کند. ارائه خدمات فرش فعلا به تهران و کرج است و در برنامه‌های میان مدت قصد داریم در شهرستان نیز فعالیت کنیم. در حال حاضر در شهرستان‌ها فقط مواد غذایی خشک می‌فروشیم.

کامران روستا ادامه داد: دیجی فرش کالا‌ها را برای ارائه خدمات و سرویس بهتر جلوی در واحد‌ها تحویل می‌دهد نه ساختمان.

وی تاکید کرد: وجه تمایز دیجی کالا ارائه متنوع‌ترین سبد کالا است که ۱۲ هزار کالا دارد و این در سرویس‌های مشابه دیجی فرش نیست.

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.