دومین فراخوان نوپاهای فناوریهای همگرا منتشر شده است
با هدف شناسایی استارتاپهای حوزه و کمک به تجاریسازی دستاوردهای آنان
حمایت از استارتاپهای حوزه همگرا و معرفی آنها به سرمایهگذاران یکی از اقداماتی است که مرکز فناوریهای همگرا معاونت علمی با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی انجام میشود.
مرکز فناوریهای همگرا معاونت علمی با هدف شناسایی استارتاپهای فعال در این حوزه و کمک به تجاریسازی دستاوردهای آنها فراخوان نوپاهای همگرا را منتشر کرده است. با این اقدام شناسایی استارتاپهای فعال در حوزه فناوریهای همگرا و معرفی آنها به شتابدهندهها و مراکز حامی توسعه محصول با شتاب بیشتری پیش میرود. حمایت از استارتاپهای حوزه همگرا و معرفی آنها به سرمایهگذاران یکی از اقداماتی است که مرکز فناوریهای همگرا معاونت علمی با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی انجام میشود.
دومین فراخوان نوپاهای فناوریهای همگرا توسط مرکز فناوری همگرا معاونت علمی منتشر شده و استارتاپها تا بهمن ماه سال جاری برای ارسال طرحهای خود فرصت دارند. این فراخوان به استارتاپها فرصت میدهد تا با ثبتنام و معرفی محصول استارتاپی خود، پس از طی کردن مراحل داوری بتوانند فعالیت خود را در مجموعههای پشتیبان، ادامه دهند. فناوران، شرکتهای نوپا و پژوهشگران به عنوان طرف عرضه، شرکتهای صنعتی و سرمایهگذاران خطرپذیر به عنوان طرف تقاضا و شتابدهندهها به عنوان رابط عرضه و تقاضا از جمله مخاطبان این فراخوان هستند. این برنامه میتواند پلتفرم لازم را برای شناسایی دستاوردهای فناوران و نوآوران کشور در حوزه فناوریهای همگرا، حمایت از آنها تا شکلگیری تیم کارآفرین و معرفی آنها به توسعهدهندگان کسبوکار و همچنین سرمایهگذاران فراهم آورد.
نخستین فراخوان نوپاهای فناوریهای همگرا
نخستین فراخوان نوپاهای فناوریهای همگرا از اواسط اردیبهشت ماه امسال، توسط مرکز راهبردی فناوریهای همگرای معاونت علمی و با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان معاونت علمی منتشر شد و تا مرداد ماه استارتاپها برای ارسال طرحهای خود مهلت داشتند. بر این اساس 160 طرح از سوی استارتاپها به دبیرخانه مرکز ارسال شد که پس از دو مرحله داوری در نهایت 27 استارتاپ انتخاب شدند که به صورت 2 گروه مجزا که هر یک متشکل از 14 استارتاپ بود دوره پیش شتابدهی را آغاز کردند. دوره پیش شتابدهی برای گروه اول به اتمام رسیده که در طول آن 7 استارتاپ با موفقیت دوره را تمام کردند و 6 استارتاپ موفق به جذب سرمایهگذار شدند. 14 استارتاپ دیگر (گروه دوم) نیز در حال گذراندن مرحله پیششتابدهی هستند.
تفاوتهای دومین فراخوان نسبت به فراخوان قبلی
البته فراخوان دوم ویژگی هایی نسبت به فراخوان قبلی دارد نخست آنکه مراکز پشتیبان فنی نیز به کمک استارتاپها برای توسعه محصول آنها میآیند. 4مرکز پشتیبانی فنی با محیا ساختن زیرساختهای مناسب برای استارتاپها این فرصت را برای آنها به وجود خواهند آورد تا بتوانند ضمن بهره بردن از مشاورههای فنی این مراکز برای توسعه محصول خود از امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی آنها نیز بهرهمند شوند. همچنین با اضافه شدن محورهای عمومی و ویژه، سعی در رفع نیازهای کشور شده است و ویژگی دیگر رشد حضور سرمایهگذاران در این فراخوان نسبت به فراخوان گذشته است.