تماشای تصاویر در حرکت برای اولین بار در دنیا اجرایی می شود

در گفتگو با رئیس هیئت مدیره پروژه استارتاپی مانا عنوان شد؛

0

رئیس هیئت مدیره پروژه استارتاپ مانا، گفت: تماشای تصاویر در حرکت برای اولین بار در دنیا اجرایی می شود، گفت: بر آورد هزینه طراحی و اجرای این پروژه 200 تا 300میلیون تومان است.

جلال صادقی رییس هیئت‌مدیره استارتاپ مانا که یکی از استارتاپ‌های حوزه گردشگری است، با اشاره به ادامه فعالیت این استارتاپ در شیراز ، گفت: «مانا روی طراحی سه‌بعدی تخت‌جمشید از طریق هدست مجازی تمرکز کرده است. این فناوری به کاربراجازه می‌دهد در هر نقطه‌ای از تخت‌جمشید که ایستاده، آن نقطه را به صورت سه‌بعدی و با اطلاعات تکمیلی تماشا کند.»

به گزارش شنبه‌پرس، رئیس هیئت مدیره مانا در پاسخ به این سوال که آیا این استارتاپ موفق به جذب سرمایه‌گذار شده یا خیر گفت: «تا امروز سرمایه گذاری در این حوزه انجام نشده است اما ما درصدد جذب سرمایه‌گذار برای مانا هستیم.»

صادقی پروژه تخت‌جمشید را در حال اتمام عنوان کرد و گفت: «با اتمام پروژه تخت جمشید بلا فاصله پروژه پاسارگاد شروع شده است. برای پروژه پارسارگاد تاکنون حدود یکسال زمان صرف شده است.»

به گفته صادقی محتوا سازی این پروژه های استارتاپی حائز اهمیت است که برای شروع به کار این پروژه  دستگاههای مرتبط  در این حوزه اجازه صدور مجوز داشته باشند.

صادقی همچنین اجرای این پروژه ها را دارای هزینه بالا برشمرد و گفت: مبلغ طراحی و اجرای پروژه تخت جمشید در حدود 180 میلیون تومان بوده است که همه این مبلغ را شرکت مانا تقبل کرده است.

 رئیس هیئت مدیره پروژه ماناتولید محتوا و نرم افزار های با این روش را مهم ارزیابی کرد و گفت: با جذب سرمایه گذار شاهد تغییراتی در این حوزه خواهیم بود.

صادقی طراحی و اجرای این پروژه را دارای قابلیت های زیاد عنوان کرد و گفت: تماشای تصاویر در حرکت از اهداف این تیم برای ادامه کار با جذب سرمایه گذار با ارتقای سخت افزاری در آینده خواهد بود


به گفته صادقی طراحی و اجرای این پروژه در سطح جهانی خواهد بود تاکید کرد: برای ما استاندارهای جهانی ، تجاری سازی در آینده فعالیت مهم خواهد بود.

رئیس هیئت مدیره پروژه مانا با اشاره به شروع  در خواستهای از سوی مسئولین برای سومین پروژه تیم خود ادامه داد: در صدد اجرای طراحی پروژه شهر سوخته سیستان بلوچستان هستیم.

 

صادقی با بیان اینکه این تیم در حال حاضر دارای 10 نفر نیرو است ادامه داد: از این تعداد 4 نفر جزو اعضای هیئت مدیره هستند و 4 نفر نیز در طول اجرا به تعداد نفرات افزوده شده است.

گفتنی است پروژه استارتاپی مانا در سال 1390 با طراحی و اجرای تصاویر سه بعدی تخت جمشید شروع به کار کرده است ، این پروژه در واقع تور مجازی است که اماکن و مناطق  را با تصاویر سه بعدی نمایش می دهد، به گفته جلال صادقی ، هیئت مدیره پروژه مانا ، این شرکت تا به امروز از طریق اقداماتی نظیر فروش سی دی ها ی تولیدی هزینه های  خود را تقبل کرده است که می طلبد با جذب سرمایه گذار در این حوزه شاهد اجرای پروژه های از این دست با سرعت بیشتر در کشور باشیم.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.