بیلد آپ در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد

0

در دومین روز از نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴، از بیلدزآپ که یک نهاد نوآوری تخصصی در حوزه ساختمان و زیرساخت است، رونمایی شد.

به گزارش ستاد خبری اینوتکس ۲۰۲۴، شناسا، کیسون و تریگ‌آپ با همکاری یکدیگر مجموعه بیلدزآپ را راه‌اندازی کرده‌اند. «منصور شیرزاد»، مدیرعامل شناسا در مراسم رونمایی از بیلذرآپ درباره این مجموعه گفت: «ساخت نهادهای نوآوری و نهادسازی از موضوعاتی است که ما در شناسا به آن فکر می‌کنیم. در زیست‌بوم‌ نوآوری ایران که آن‌چنان برخلاف تصور عموم آن‌چنان گسترده نیست و به بلوغ کافی نرسیده است، نهادسازی اهمیت زیادی دارد و ما در مجموعه شناسا از سال ۱۳۹۸ تصمیم گرفته‌ایم تا در زمینه نهادسازی فعالیت کنیم. نمونه این نهادسازی را در اینوستوران می‌بینید.»

مدیرعامل شناسا معتقد است که پتانسیل‌های بسیاری در صنعت ساختمان نهفته است و به همین دلیل یکی از جهت‌گیری‌های شناسا، صنعت ساختمان است. شیرزاد افزود: «شرکت‌های پیشرویی مانند کیسون در سال‌های طولانی کارهای ارزشمندی را در حوزه تحقیق و توسعه انجام داده‌اند و ما با همکاری هم سعی کرده‌ایم ایده‌ها در زنجیره ارزش صنعت ساختمان پیاده‌سازی شوند.»

به گفته مشارکت‌کنندگان در مجموعه بیلدزآپ،‌ مرکز نوآوری مهندسی و ساخت یا بیلدزآپ، با هدف برهم‌کنش فعال، هماهنگ و گسترده با شبکه بزرگ نیروهای انسانی متخصص و کارآمد، جامعه مهندسی، بنگاه‌های فعال، سیاست‌گذاران و دست‌اندرکاران گوناگون زنجیره ارزش صنعت ساختمان و زیرساخت از یک سو و بازیگران زیست‌بوم نوآوری و فناوری از سوی دیگر راه‌اندازی شده است.  مدیرعامل شناسا، کمک به تیم‌های استارتاپی و نهادسازی را از موضوعات مهم راه‌اندازی بیلدزآپ عنوان کرد.

رضا سرخوش، عضو هیئت‌مدیره کیسون با اشاره به سابقه پنجاه ساله این شرکت گفت: «وقتی وارد کیسون‌ شدم، تصور نمی‌کردم که بیست سال از عمرم را در این شرکت بگذارم. کیسون واقعاً مانند خانواده است و به زودی تولد پنجاه سالگی‌اش را جشن خواهد گرفت.» سرخوش تاکید کرد که نوآوری باعث شده تا کیسون بتواند پیشرفت کند و دوام بیاورد. عضو هیئت‌مدیره کیسون، پس از توضیح درباره چگونگی توسعه کیسون گفت: «ما از موانع بسیاری عبور کرده‌‌ایم تا به این چیزی که اکنون هستیم، برسیم. ما در کیسون جنگ و سازندگی را به چشم دیده‌ایم و می‌دانیم که بدون نوآوری و توجه به تحقیق و توسعه، نمی‌توانیم دوام بیاوریم.»
سرخوش، استفاده از نیروهای خلاق و ایده‌های نوآورانه را بخش مهمی در کسب‌وکار دانست و نسبت به آینده زیست‌بوم نوآوری کشور با تاکید بر فناوری‌ و نوآوری ابراز امیدواری کرد. او گفت: «امیدواریم با همکاری شناسا و تریگ‌آپ بتوانیم نوآوری را در صنعت ساختمان نهادینه کنیم و قدم مهمی را در بهبود زیرساخت‌ها بگذاریم.»
محمد بروجردی، مدیرعامل بیلدزآپ در ادامه به داستان همکاری و مشارکت با کیسون، شناسا و تریگ‌آپ اشاره کرد و گفت: «زیست‌بوم ساختمان با سهم ۳۳ درصدی‌اش بزرگترین پیشران اقتصاد کشور است و ۳۰۰ صنعت خرد را در خود جای داده است. همکاری با شناسا و کیسون و تریگ‌آپ باعث می‌شود تا بتوانیم چالش‌های زیرساختی را برطرف و به افزایش عمر ساختمان‌ها کمک کنیم.»

به گفته بروجردی، پایداری ساختمان‌ها در ایران ۲۰ تا ۳۰ سال است ولی در دیگر کشورها، این پایداری نزدیک به یک قرن است. استارتاپی که بتواند در حوزه زیرساخت و ساختمان کار کند در بیلذرآپ حمایت می‌شود.بروجردی گفت که کیسون بیش از نیم قرن تجربه موفق دارد و نودونهمین شرکت پیمان‌کار جهان به حساب می‌آید. مدیرعامل بیلدزآپ افزود: «شرایط شناسا و کیسون ویژگی منحصربه‌فردی را ایجاد کرده تا بیلدزآپ بتواند همراه شرکت‌های حوزه ساختمان باشد.»  بروجردی تاکید کرد: «با تعاملاتی که با صندوق نوآوری و شکوفایی انجام شده رویداد استارتاپی بیلذرآپ در حال برگزاری است.»

مهدی اسکویی، مدیرعامل تریگ‌آپ نیز در مراسم رونمایی از بیلدزآپ گفت: «تریگ‌آپ از سال ۹۵ کار خود را آغاز کرده و تاکنون ۶۳ سرمایه‌گذاری روی استارتاپ‌ها انجام داده است.» اسکویی توضیح داد که استارتاپ‌ها چالش‌های مختلفی را دارند و تریگ‌آپ که عضوی از مجموعه شناسا شده است روی شرکت‌های حوزه‌های متفاوت فناوری اطلاعات، فین‌تک، سلامت و ساختمان سرمایه‌گذاری می‌کند.

مدیران تریگ‌آپ، شناسا و کیسون، اهمیت صنعت ساختمان و زیرساخت‌ها را دلیل راه‌اندازی بیلدزآپ عنوان کردند.

رویداد استارتاپی بیلدزآپ با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار می‌شود مدیرعامل بیلدزآپ اعلام کرد که با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، یک رویداد استارتاپی در حال برگزاری است تا از ایده‌های خلاقانه در صنعت ساختمان و فناوری‌های نو مانند هوش مصنوعی و رباتیک در این زمینه حمایت شود.
سیزدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس 2024 از ۱۸ام تا ۲۱ام اردیبهشت ماه در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.