بزرگترین خلاء اکوسیستم استارتاپی، جدایی از زیرساختها و بازارهای بینالمللی است
پیام کریمیان، بنیانگذار استارتاپ واسط:
اگر کسی از داخل کشور ایران بخواهد اپلیکیشینی را در گوگلپلی منتشر کند روند بسیار پیچیدهای باید طی کند. البته این یک نمونه ساده از مشکلات موجود است. ارائه محصول در بازارهای بینالمللی، انتقال وجه در چنین معاملاتی یا استفاده از سرویسهای خارجی و… مهمترین خسارتهایی است که جدایی از بازارهای بینالمللی به استارتاپهای داخلی میزند.
پیام کریمیان بنیانگذار استارتاپ واسط مهمترین خلائی که در اکوسیستم استارتاپی ایران دیده میشود، را انفصال از بسترهای بینالمللی میداند. او میگوید: «اگر کسی از داخل کشور ایران بخواهد اپلیکیشینی را در گوگلپلی منتشر کند روند بسیار پیچیدهای باید طی کند. البته این یک نمونه ساده از مشکلات موجود است. ارائه محصول در بازارهای بینالمللی، انتقال وجه در چنین معاملاتی یا استفاده از سرویسهای خارجی و… مهمترین خسارتهایی است که جدایی از بازارهای بینالمللی به استارتاپهای داخلی میزند.»
واسط؛ پلتفرمی برای انجام معاملات آنلاین است. کریمیان از ویژگیهای پلتفرم واسط هم اینگونه میگوید: «افراد متخصص میتوانند سامانه اختصاصی خود را برای انجام معاملات در حوزه تخصصشان در واسط راهاندازی کنند و به این طریق علاوه بر اجرای امن معاملات تحت این پلتفرم، درآمد بیشتری کسب کنند؛ به این صورت که علاوه بر درآمد خود از مشتریان، از واسط کمیسیون دریافت خواهند کرد. برای کاربران نیز داشتن اطمینان خاطر از اینکه کلیه معاملات تحت نظارت مستقیم افراد متخصص انجام خواهد شد، ویژگی مثبتی است.» به گزارش شنبهپرس، کریمیان اعلام کرد که در حال حاضر، یکی از موفقترین سامانههای واسط، سامانه همکار دیجیکوین که به منظور خرید و فروش ارزهای دیجیتال راهاندازی شده است.
کریمیان از چالش اصلی واسط میگوید و اینکه به چه ترتیب آن را از سر راه خود برداشته اند: «مهمترین چالش در کار ما تامین نیروی انسانی متعهد و دارای روحیه استارتاپی بود که مدت زمان زیادی را صرف کردیم ولی حل نشد. در آخر، برای حل این مشکل مجبور به آموزش افراد علاقمند شدیم.»