باید خلاهای قانونی زنجیره بلوک زودتر برطرف شود

امیرحسین راد، هم‌بنیان‌گذار استارتاپ نوبیتکس:

0

در حالی‌که براساس گزارش نشریه فوربز از 50 فین‌تک برتر در سال 2018، یازده شرکت مرتبط با زنجیره بلوک و رمزارزها هستند، اما در کشور ما هنوز به دلیل خلاء‌های قانونی و گفته‌های ضدو‌نقیض بانک مرکزی و سایر تصمیم‌­گیران اقتصادی، گام جدی در این حوزه برداشته نشده است.

امیرحسین راد سرپرست تیم نوبیتکس این استارتاپ را به این صورت معرفی می‌کند: «نوبیتکس با هدف رفع نیاز کاربران ایرانی برای مبادله دارایی‌های دیجیتال در تابستان 1396 شکل گرفت، ولی دقیقا از شهریورماه سال 96 استارت خورد و در حال حاضر 6 نفر عضو این تیم هستند. در واقع بازاری حرفه‌ای برای مبادله دارایی‌های دیجیتال (بیت‌کوین، اتریوم و لایت‌کوین) (Exchange Market) با پول رایج ایران (ریال) و بالعکس است. دراصل باید گفت نوبیتکس پلتفرمی امن، سریع و راحت برای تبادل مستقیم بین خریداران و فروشندگان است که امنیت معاملات و وصول دارایی‌های مبادله شده در آن تضمین می‌شود.»

به گزارش خبرگزاری شنبه‌پرس، راد (نفر دوم از سمت راست در عکس این گزارش) در پاسخ به سوال  مهمترین اتفاقاتی که در سال 96 برای نوبیتکس افتاده است می‌گوید: «مهمترین اتفاق برای ما رونمایی از نسخه اولیه بازار نوبیتکس در اواخر بهمن ماه 96 بود که با استقبال خوبی از سوی کاربران مواجه شد.»

در رابطه با بهترین اتفاقی که در سال 96 در اکوسیستم استارتاپی ایران افتاد،  راد معتقد است حمایت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از توسعه پول دیجیتال ملی بهترین خبر بود و برای بدترین اتفاق هم به فیلتر شدن موقت تلگرام اشاره می‌کند.

 

برنامه نوبیتکس برای سال 97

هم‌بنیان‌گذار نوبیتکس از برنامه‌های این تیم برای سال 97 به این صورت می‌گوید: «یکی از برنامه‌های اصلی ما در سال آینده ایجاد درگاه‌های پرداخت رمزارزها است. این درگاه­‌ها به استارتاپ‌هایی که مشتری خارجی دارند کمک می‌کند پول کالا یا خدمات خود را به‌صورت رمزارز دریافت و از طریق بازار ما معادل آن را بصورت آنی و به ریال دریافت کنند. جذب سرمایه‌گذار بزرگ از شرکت‌ها و صندوق‌های خطرپذیر فعال در حوزه امور مالی و همچنین مشارکت با مرکز تحول و پیشرفت ریاست جمهوری جهت تدوین قوانین رگولاتوری رمزارزها از دیگر اهداف ماست.»

 

امید برای برداشتن خلاء قانونی

راد از اتفاقاتی که دوست دارد در سال 97 در اکوسیستم شاهد آن باشیم که برایمان می‌گوید؛ او به این صورت خواسته خود را مطرح می‌کند: «در حالی‌که براساس گزارش نشریه فوربز از 50 فین‌تک برتر در سال 2018، یازده شرکت مرتبط با زنجیره بلوک و رمزارزها هستند، اما در کشور ما هنوز به دلیل خلاء‌های قانونی و گفته‌های ضدو‌نقیض بانک مرکزی و سایر تصمیم‌­گیران اقتصادی، گام جدی در این حوزه برداشته نشده است. امیدواریم هرچه زودتر خلاء قانونی کشور در حوزه رمزارزها و زنجیره بلوک برطرف شود تا استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذارها با خیال آسوده‌تر بتوانند در این حوزه فعالیت کنند.»

 

کشمون، استارتاپ سال 96

سرپرست نوبیتکس موفق‌ترین استارتاپ سال 96 را کشمون می‌داند و در ادامه دلیل این انتخاب را توضیح می‌دهد: «به نظر من استارتاپ کشمون به‌دلیل توجه به دغدغه‌های فرهنگی و زیست‌محیطی بهترین استارتاپ است؛ ولی امیدوارم در دنیای رقابت‌های اقتصادی بین عرضه کنندگان محصولاتی مانند زعفران بتوانند از نظر قیمتی و اقتصادی هم به نوعی مزیت ایجاد کنند.»

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.