افزایش تعداد شتاب‌دهنده‌های زیست‌فناور در سال 97

مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد:

0

تاکنون 12 تیم در (شتاب‌دهنده پرسیس) به عنوان نخستین شتاب‌دهنده حوزه زیست فناوری پزشکی (دارو و تجهیزات) و طب بازساختی (سلول‌های بنیادی) حمایت ‌شده‌اند.

مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از افزایش تعداد شتاب‌دهنده‌های زیست‌فناوری در سال جاری خبر داد و با اشاره به ضرورت افزایش شتاب‌دهنده‌های زیست فناوری در کشور، گفت: «شتاب‌دهنده‌ها شرکت‌هایی هستند که در ایده‌های جدید سرمایه‌گذاری می‌کنند. آنها به صاحبان ایده‌ها کمک می‌کنند تا بتوانند تعریفی صحیح و نمونه اولیه مناسبی از کالا و یا خدماتی که با آن، قصد نوآوری در صنعت موردنظر را دارند، ارائه دهند.»

او با بیان اینکه شتاب‌دهنده‌‌ها در توسعه فعالیت‌ شرکت‌‌ها موثر هستند، ادامه داد: «محققان می‌توانند با استفاده از صندوق زیست‌فناوری برای اجرا کردن طرح‌های خود اقدام کنند.»

به گفته قانعی، تاکنون 12 گروه در شتاب‌دهنده پرسیس به عنوان نخستین شتاب‌دهنده در حوزه زیست فناوری پزشکی (دارو و تجهیزات) و طب بازساختی (سلول‌های بنیادی) حمایت ‌شده‌ و در حال فعالیت هستند. دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور اضافه کرد: «تلاش می‌کنیم امسال تعداد این شتاب‌دهنده‌ها افزایش یابد. برنامه‌هایی که شتاب‌دهنده‌ها ارائه می‌دهند، معمولا از لحاظ زمانی محدود هسـتند و در بیشتر مواقع این بازه زمانی حدود 3 ماه است؛ آنها سعی می‌کنند در این بازه زمانی با فراهم آوردن خـدمات آموزشـی، مقداری سرمایه و محل کار برای صاحبان ایده، به آنها در رسیدن به هدفشان کمک کننـد.»

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.