استارتاپ های محتوایی فرهنگی و خلاق در باغ کتاب رونمایی شدند
با مشارکت فرهنگ سرای فناوری اطلاعات و خانه نو آوری
مراسم رونمایی از استارتاپ های محتوایی خلاق و فرهنگی و تجلیل از فعالان حوزه محتوا در راستای حمایت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از استارتاپ ها به همت فرهنگ سرای فناوری اطلاعات و خانه نوآوری در باغ کتاب تهران برگزار شد.
به گزارش شنبهپرس، آیین رونمایی استارتاپ های محتوایی خانه نوآوری عصردیروز، سه شنبه 14اسفندماه با حضورمحمد حسین سجادی نیری دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علی کاشفی پور مدیر حوزه هنری دیجیتال، پوریا سیم چی رئیس فرهنگسرای فناوری اطلاعات، مهدی صداقت مدیر خانه نوآوری، و علی موسوی عضو هیئت مدیره مؤسسه دانش بنیان برکت(وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره)) برگزار شد. در ابتدای این مراسم پس از پخش کلیپی از فعالیت های خانه نوآوری، مدیر این مرکز به تشریح فعالیت های آن پرداخت.
استارتاپ ها در مسیر توسعه صنایع فرهنگی
محمد حسین سجادی نیری دبیر ستاد توسعه فناوری های نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مراسم رونمایی استارتاپ ها بیان کرد: امروز کشورهای توسعه یافته جهان درمسیر صنایع فرهنگی در حرکتند و بخش فرهنگ نه تنها بودجه طلب نبوده، بلکه به محوری برای تولید سرمایه بدل شده است و اکنون کشور ما نیز نیازمند توجه به فناوری های فرهنگی است.
نیری افزود: امروزه شرکت هایی که در زمینه فناوری های نرم فعالیت میکنند، فرصت تبدیل به استارتاپ را دارند درحالی که در گذشته، به آنها بهاء داده نمیشد.
وی تصریح کرد: گاهی اگر دولت کاری انجام ندهد و همین که موانع را تسهیل کند، مفیدتر است. تلاش ما این است که مانع نباشیم و سعی داریم تا روند کسب مجوزها را ساده تر کنیم چراکه هویت بخشی به شرکت های دانش بنیان است از حمایت مالی آنها انگیزه بخش تر است.
نیری یادآور شد: خانه نوآوری فعالیت خود را با کمترین امکانات آغاز کرد اما اکنون به مرحله رونمایی از استارتاپ هایش رسیده است که این بیانگر انگیزه قوی مجموعه است و معاونت علمی ریاست جمهوری نیز تلاش کرده دراین مسیر همراهی نماید و امیدواریم با یکپارچه کردن سازوکارهای جزیره ای، مسیردشوار استارتاپ ها را هموارتر نماییم.
در بخش بعدی مراسم فعالان حوزه محتوا و استارتاپ معرفی و آقایان اصغر محمدی فاضل، احمد موحدیان عطار و مصطفی نقی پورفر به عنوان سفرای بینالملل، محتوایی و بلاکچین خانه نوآوری معرفی شدند.
ادامه برنامه به معرفی چهار استارتاپ «نقاشیم»،« اینفوگرامر»، «جتویدیو »و «دوزلی بوک» اختصاص داشت و بنیانگذاران به بیان اهداف و چشم انداز استارتاپ ها پرداخته و به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ دادند.
استفاده از استارتاپ ها در اشتغالزايي مناطق محروم
دراين مراسم موسوي، عضو هيئت مديره شركت دانش بنيان بركت(وابسته به ستاد اجرايي فرمان امام) حمايت از استارتاپ نقاشيم را اعلام كرده و در تداوم همكاري با استارتاپ ها براي اشتغالزايي در مناطق محروم و استفاده از ظرفيت استان هاي كم برخوردار تأكيد کرد.
پایان بخش آیین رونمایی با برگزاری پنل بررسی «آینده بازاریابی محتوایی و اشتباهات رایج در آن» با حضور مهشاد خاقانی، تحلیلگر کسب و کار در حوزه بازاریابی؛ مجید کثیری، بنیانگذار اخبار رسمی؛ محمدجواد ترابی، معاون سردبیر روزنامه هفت صبح؛ حسین گل حسینی، مدیر مارکتینگ و پریسا جاوید، بنیانگذار و مدیر اجرایی اینفوگرام همراه بود و پس از آن استارتاپ ها درقالب گپ و گفت دوستانه به شبکه سازی و انتقال تجربیات با یکدیگر پرداختند.