انتشار بیش از 12 هزار بازی ایرانی در سال 96

آمارهایی که در رویداد مشترک کافه‌بازار و آواگیمز، اعلام شد

0

کافه‌گیمز اولین رویداد تخصصی مشترک بین کافه‌بازار و آواگیمز بود که در محل کارخانه نوآوری برگزار شد. در این رویداد به مباحث تخصصی بازی‌سازی موبایلی و بررسی آخرین آمارها و تحلیل‌های مارکت بازی‌های موبایلی در ایران پرداخته شد.

کافه‌گیمز اولین رویداد تخصصی مشترک بین کافه‌بازار و آواگیمز بود که در محل کارخانه نوآوری برگزار شد. در این رویداد به مباحث تخصصی بازی‌سازی موبایلی و بررسی آخرین آمارها و تحلیل‌های مارکت بازی‌های موبایلی در ایران پرداخته شد.

در این رویداد، ابتدا حسین مزروعی، مدیرعامل آواگیمز ارائه‌ای داشت و به روند تغییر دیدگاه توسعه‌دهندگان از «بازی‌سازی به عنوان کسب‌وکار و نه یک تفریح» پرداخت. این ارائه با عنوان «توسعه بازی به عنوان یک کسب‌وکار در مقابل یک سرگرمی» انجام شد. «جیب‌های پر، جیب‌های خالی» عنوان ارائه دوم توسط ایمان رومنا از تیم کافه‌بازار انجام شد که در آن بر معیارهای رشد درآمد بازی‌سازی مروری شد و داده‌هایی مطرح شد که چطور توسعه‌دهندگان می‌توانند به وسیله آنها، مشکل درآمدزا نبودن را برطرف کنند. سخنرانی سوم توسط طه رسولی، مدیر برنامه آواگیمز انجام شد که از تغییراتی که در الگوهای رایج طراحی و ساخت بازی‌های موبایلی در یکی دو سال اخیر رخ داده است صحبت کرد.

 

مروری کنیم بر آمارهایی که در این رویداد اعلام شدند:

  • در سال 96،  فروش بازی‌های ایرانی 30 درصد افزایش داشته است.
  • در سال جاری، فروش بازی‌های ایرانی در کافه‌بازار، نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.
  • تعداد خرید بازی‌های ایرانی در سال 96 نسبت به مدت مشابه سال 95، 10 درصد افزایش داشته است. این مقدار برای سال 95 نسبت به سال 94 هم همین مقدار بوده است. این آمار بیانگر ثبات مقدار این رشد در دوسال متوالی بود.
  • به صورت میانگین بیش از 83هزار نفر در ماه از بازی‌های ایرانی خرید می‌کنند.
  • از ابتدای سال 96 تا نیمه اسفندماه، تعداد 12هزار و 800 بازی ایرانی منتشر شد. این تعداد در بازه زمانی مشابه سال گذشته 9200 بود. تعداد بازی‌های منتشر شده ایرانی در سال جاری نسبت به سال 95، 47درصد رشد داشته است.
  • در حال حاضر، بیش از 36 میلیون ایرانی از کافه بازار استفاده می‌کنند.
  • براساس گزارشی که بهمن‌ماه 96 کافه‌بازار از اشتغال صنعت برنامه‌های موبایلی منتشر کرد، حدود 4درصد از توسعه‌دهندگان نرم‌افزارهای موبایل‌محور ایران مشغول توسعه بازی هستند که 30 درصد از درآمد کل توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌های موبایلی را به خود اختصاص داده‌اند.

 

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.